Toppmeny

Recyfix Plus 100

Nobi / Vann og avløp / Drensrenner / Recyfix plus 100. 

Drensrenne – Recyfix plus: 

Drensrenne Recyfix Plus 100 er av høy kvalitet, beregnet for tung belastning. Den er tilsvarende lik Recyfix standard, men er i tillegg utstyrt med stålkanter på sidene. Dette gjør at rennen tåler litt ekstra belastning, som f.eks. parkeringsplasser og næringsområder. 

Se Recyfix plus i nettbutikkenJeg ønsker et uforpliktende tilbud Se lavprofil i nettbuikken

Rennen har følgende mål: H 14cm, B 10cm (innv.), L 100 cm. Vi leverer også Recyfix plus med helt samme egenskaper og belastningsklasse i lavprofil, med høyde 8cm. Denne er gunstig for deg som ikke nødvendigvis klarer å grave dypt nok. Du kan også bestille enda bredere drensrenner om ønskelig (nominelle størrelser fra 100 – 300 mm). Leveres med støpejernsrist. 

Om Recyfix standard-serien: 

Dreneringssystemet er en renne laget av kompositt som er resirkulert fra høy kvalitet PP-materialer, og som er 100% resirkulerbar igjen. Recyfix standard drensrenne er lett å transportere og håndtere, enkel å installere, og ved riktig omstøping under og på sidene, blir dette også en kraftig og stabil renne. Med sin «glatte» overflate har Recyfix gode hydrauliske egenskaper for drenering av vann, fett og oljer. Tåler de fleste salter og syrer. 

Teknisk tegningDoP / YtelseserklæringInstalleringProduktdatablad

drensrenne hauraton recyfix plus 100

Alexander Grimstad Kundebehandler, Bergen 459 74 060 alexander.grimstad@nobi.no
Mathias Igelstrøm Kundebehandler, Bergen 928 41 777 mathias@nobi.no

fordeler drensrenner industri

Fordeler med Recyfix plus: 

Rask, lett og kostnadseffektiv installering…

Rennen står imot daglig stress fra biler og fotgjengere, samt påvirkning fra vær som frost, varme og fukt. Ved siden av å være attraktivt tilskudd til uterommet, er dreneringssystemet også enkelt å transportere og installere. 

  • Høy stabilitet og funksjonalitet
  • Lav vekt
  • Både horisontale og vertikale utløpsmuligheter for dreneringsløsninger. 
  • Lagerføres i 100mm bredde, men kan bestilles opptil 300mm bredde. Dette også med forskjellige høyder. 
  • Stabile rister i belastningskladder B125 og C250 passer denne rennen, iht. DIN EN 1433. 

NOBI leverer drensrenner og rister til alle slags prosjekter. Alt ifra private innkjørsler og uterom til store industrianlegg, leilighetskomplekser og næringsbygg. Ta kontakt med oss for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud. 

Alexander Grimstad Kundebehandler, Bergen 459 74 060 alexander.grimstad@nobi.no
Mathias Igelstrøm Kundebehandler, Bergen 928 41 777 mathias@nobi.no

Sandfang: 

NOBI tilby også sandfang i Recyfix-serien. Samme bredde som renner, men en høyde på 50cm og lengde på 50cm. Denne kan på lik linje med punktavløp benyttes som oppsamlingspunkt, da her ved lange strekk med recyfix standard drensrenner. 

recyfix standard sandfang drensrenne

 
 

Spesialbestillinger: 

Rister kan designmessig utformes i noen grad etter ønske fra kunde ved spesialbestillinger. NOBI har levert slike tilpasninger til blant annet Fisketorget og Bergen Kino. Det er også anledning for kunde å bestille rister i cortenstål, som er forhåndsrustet (se bilde fra Bergen Kino under). Våre standard løsninger er imidlertid svært godt mottatt i markedet for øvrig, og passer i stor grad de aller fleste prosjekter. Spesialbestillinger er for kunder og byggherrer med en tydelig visjon for prosjektet, samt arkitekten med et øye for det lille ekstra. 

Transport utover Vestland: 

NOBI leverer i utgangspunktet til Vestland, men kan levere landsdekkende ved bestillinger på minst 1 pall. Vi har ikke samarbeid med transport og logistikk på slike strekninger, så organisering av transport ordner vi sammen med kunde. Fordelen med våre drensrenner (spesielt recyfix serien), er at de veier svært lite. Dette gjør frakt og montering både kostnadseffektivt og lett. Ta kontakt med oss for flere spørsmål eller et uforpliktende pristilbud. 

Alexander Grimstad Kundebehandler, Bergen 459 74 060 alexander.grimstad@nobi.no
Mathias Igelstrøm Kundebehandler, Bergen 928 41 777 mathias@nobi.no

Virket dette som noe for ditt prosjekt? Benytt skjemaet for et uforpliktende pristilbud eller andre generelle spørsmål. Vi hjelper deg gjerne med smarte og kostnadseffektive løsninger. 

Utvikling og hosting: Senson AS