Recyfix Plus 100

Drensrenne – Recyfix plus: 

Drensrenne Recyfix Plus 100 er av høy kvalitet, beregnet for tung belastning. Den er tilsvarende lik Recyfix standard, men er i tillegg utstyrt med stålkanter på sidene. Dette gjør at rennen tåler litt ekstra belastning, som f.eks. parkeringsplasser og næringsområder. 

Proffkatalog – Drensrenner (PDF) Proffkatalog – Byggevarer Pristilbud

Rennen har følgende mål: H 14cm, B 10cm (innv.), L 100 cm. Vi leverer også Recyfix plus med helt samme egenskaper og belastningsklasse i lavprofil, med høyde 8cm. Denne er gunstig for deg som ikke nødvendigvis klarer å grave dypt nok. Du kan også bestille enda bredere drensrenner om ønskelig (nominelle størrelser fra 100 – 300 mm). Leveres med støpejernsrist. 


Proffkatalog – Drensrenner: 

Proffkatalog Drensrenner NOBI


Om Recyfix standard-serien: 

Dreneringssystemet er en renne laget av kompositt som er resirkulert fra høy kvalitet PP-materialer, og som er 100% resirkulerbar igjen. Recyfix standard drensrenne er lett å transportere og håndtere, enkel å installere, og ved riktig omstøping under og på sidene, blir dette også en kraftig og stabil renne. Med sin «glatte» overflate har Recyfix gode hydrauliske egenskaper for drenering av vann, fett og oljer. Tåler de fleste salter og syrer. 

Teknisk tegningDoP / YtelseserklæringInstalleringProduktdatablad

drensrenne hauraton recyfix plus 100

Mathias IgelstrømAvdelingsleder Byggevarer928 41 777mathias@nobi.no
Alexander GrimstadKundebehandler459 74 060ag@nobi.no
Martin Knudsen HeimnesKundebehandler457 29 542mkh@nobi.no
Tom DaleProduksjonsleder Hage, Park og Gate920 55 544tom.dale@nobi.no

fordeler drensrenner industri


Fordeler med Recyfix plus: 

Rask, lett og kostnadseffektiv installering…

Rennen står imot daglig stress fra biler og fotgjengere, samt påvirkning fra vær som frost, varme og fukt. Ved siden av å være attraktivt tilskudd til uterommet, er dreneringssystemet også enkelt å transportere og installere. 

 • Høy stabilitet og funksjonalitet
 • Lav vekt
 • Både horisontale og vertikale utløpsmuligheter for dreneringsløsninger. 
 • Lagerføres i 100mm bredde, men kan bestilles opptil 300mm bredde. Dette også med forskjellige høyder. 
 • Stabile rister i belastningskladder B125 og C250 passer denne rennen, iht. DIN EN 1433. 

NOBI leverer drensrenner og rister til alle slags prosjekter. Alt ifra private innkjørsler og uterom til store industrianlegg, leilighetskomplekser og næringsbygg. Ta kontakt med oss for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud. 

Mathias IgelstrømAvdelingsleder Byggevarer928 41 777mathias@nobi.no
Alexander GrimstadKundebehandler459 74 060ag@nobi.no
Martin Knudsen HeimnesKundebehandler457 29 542mkh@nobi.no
Tom DaleProduksjonsleder Hage, Park og Gate920 55 544tom.dale@nobi.no

Sandfang: 

NOBI tilby også sandfang i Recyfix-serien. Samme bredde som renner, men en høyde på 50cm og lengde på 50cm. Denne kan på lik linje med punktavløp benyttes som oppsamlingspunkt, da her ved lange strekk med recyfix standard drensrenner. 

recyfix standard sandfang drensrenne

 
 

Spesialbestillinger: 

Rister kan designmessig utformes i noen grad etter ønske fra kunde ved spesialbestillinger. NOBI har levert slike tilpasninger til blant annet Fisketorget og Bergen Kino. Det er også anledning for kunde å bestille rister i cortenstål, som er forhåndsrustet (se bilde fra Bergen Kino under). Våre standard løsninger er imidlertid svært godt mottatt i markedet for øvrig, og passer i stor grad de aller fleste prosjekter. Spesialbestillinger er for kunder og byggherrer med en tydelig visjon for prosjektet, samt arkitekten med et øye for det lille ekstra. 

Proffkatalog – Drensrenner (PDF)Pristilbud For private: Nettbutikk

Transport utover Vestland: 

NOBI leverer i utgangspunktet til Vestland, men kan levere landsdekkende ved bestillinger på minst 1 pall. Vi har ikke samarbeid med transport og logistikk på slike strekninger, så organisering av transport ordner vi sammen med kunde. Fordelen med våre drensrenner (spesielt recyfix serien), er at de veier svært lite. Dette gjør frakt og montering både kostnadseffektivt og lett. Ta kontakt med oss for flere spørsmål eller et uforpliktende pristilbud. 

Mathias IgelstrømAvdelingsleder Byggevarer928 41 777mathias@nobi.no
Alexander GrimstadKundebehandler459 74 060ag@nobi.no
Martin Knudsen HeimnesKundebehandler457 29 542mkh@nobi.no
Tom DaleProduksjonsleder Hage, Park og Gate920 55 544tom.dale@nobi.no

Hage- og parkprodukter: 

Byggevarer i betong er kortreist og lokalprodusert ved vår fabrikk på Askøy, rett utenfor Bergen. Vi har også et stort utvalg av innkjøpte byggevarer til hage, park og gate fra solide og anerkjente leverandører i proffmarkedet.

proffkatalog byggevarer til hage, park og gate NOBI

Proffkatalog – Byggevarer til hage, park og gate (PDF) Hagekatalog 2021 (PDF)

NOBI leverer primært til Vestland, men kan også levere til større prosjekter i hele Norge. Vi er sertifisert av tredjeparter når det kommer til miljø, produksjon og kvalitet. På den måten kan du stole på NOBI som en leveringsdyktig samarbeidspartner til ditt prosjekt. 


Virket dette som noe for ditt prosjekt? Benytt skjemaet for et uforpliktende pristilbud eller andre generelle spørsmål. Vi hjelper deg gjerne med smarte og kostnadseffektive løsninger. 

Fortell oss mer om ditt prosjekt.
Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 64 MB.
  Gjerne legg ved tegning eller ytterligere prosjektbeskrivelser, slik at det blir lettere for oss å hjelpe deg med din henvendelse.

  Våre produkter

  Handlekurv
  Rull til toppen