Recyfix standard 100

Drensrenne – Recyfix standard: 

Recyfix standard 100 er en perfekt renne for bruk ved garasjer og innkjørsler. Produktet leveres med støpejernsrist i belastningsklasse C250, noe som betyr den tåler trafikk opp mot personbil og lett lastebil. 

Proffkatalog – Drensrenner (PDF) Proffkatalog – Byggevarer Pristilbud

Rennen har følgende mål: H 14cm, B 10cm (innv.), L 100 cm. Vi leverer også Recyfix standard med helt samme egenskaper og belastningsklasse i lavprofil, med høyde 8cm. Denne er gunstig for deg som ikke nødvendigvis klarer å grave dypt nok. Du kan også bestille enda bredere drensrenner om ønskelig (nominelle størrelser fra 100 – 300 mm). 


Proffkatalog – Drensrenner: 

Proffkatalog Drensrenner NOBI


Om Recyfix standard-serien: 

Dreneringssystemet er en renne laget av kompositt som er resirkulert fra høy kvalitet PPmaterialer, og som er 100% resirkulerbar igjen. Recyfix standard drensrenne er lett å transportere og håndtere, enkel å installere, og ved riktig omstøping under og på sidene, blir dette også en kraftig og stabil renne. Med sin «glatte» overflate har Recyfix gode hydrauliske egenskaper for drenering av vann, fett og oljer. Tåler de fleste salter og syrer. 

Teknisk tegningDoP / YtelseserklæringInstalleringProduktdatablad

drensrenne hauraton recyfix standard 100

Mathias IgelstrømAvdelingsleder Byggevarer928 41 777mathias@nobi.no
Alexander GrimstadKundebehandler459 74 060ag@nobi.no
Martin Knudsen HeimnesKundebehandler457 29 542mkh@nobi.no
Tom DaleProduksjonsleder Hage, Park og Gate920 55 544tom.dale@nobi.no

fordeler drensrenner industri


Fordeler med Recyfix standard: 

Rask, lett og kostnadseffektiv installering…

Rennen står imot daglig stress fra biler og fotgjengere, samt påvirkning fra vær som frost, varme og fukt. Ved siden av å være attraktivt tilskudd til uterommet, er dreneringssystemet også enkelt å transportere og installere. 

 • Høy stabilitet og funksjonalitet
 • Lav vekt
 • Både horisontale og vertikale utløpsmuligheter for dreneringsløsninger. 
 • Lagerføres i 100mm bredde, men kan bestilles opptil 300mm bredde. Dette også med forskjellige høyder. 
 • Stabile rister i belastningskladder B125 og C250 passer denne rennen, iht. DIN EN 1433. 

Applikasjoner av recyfix standard passer i hovedsak mot private områder, som eksempelvis oppkjørsler, uterom, terasser, hager og parker. Også områder for næringsvirksomhet er passende så fremt belastning ikke overgår vanlig personbil (c250). Da må du i så tilfelle velge en renne + rist med høyere med belastningsklasse.  


NOBI leverer drensrenner og rister til alle slags prosjekter. Alt ifra private innkjørsler og uterom til store industrianlegg, leilighetskomplekser og næringsbygg. Ta kontakt med oss for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud. 

Mathias IgelstrømAvdelingsleder Byggevarer928 41 777mathias@nobi.no
Alexander GrimstadKundebehandler459 74 060ag@nobi.no
Martin Knudsen HeimnesKundebehandler457 29 542mkh@nobi.no
Tom DaleProduksjonsleder Hage, Park og Gate920 55 544tom.dale@nobi.no

Sandfang: 

NOBI tilby også sandfang i Recyfix-serien. Samme bredde som renner, men en høyde på 50cm og lengde på 50cm. Denne kan på lik linje med punktavløp benyttes som oppsamlingspunkt, da her ved lange strekk med recyfix standard drensrenner. 

recyfix standard sandfang drensrenne

 

Spesialbestillinger: 

Rister kan designmessig utformes i noen grad etter ønske fra kunde ved spesialbestillinger. NOBI har levert slike tilpasninger til blant annet Fisketorget og Bergen Kino. Det er også anledning for kunde å bestille rister i cortenstål, som er forhåndsrustet (se bilde fra Bergen Kino under). Våre standard løsninger er imidlertid svært godt mottatt i markedet for øvrig, og passer i stor grad de aller fleste prosjekter. Spesialbestillinger er for kunder og byggherrer med en tydelig visjon for prosjektet, samt arkitekten med et øye for det lille ekstra. 

Transport utover Vestland: 

NOBI leverer i utgangspunktet til Vestland, men kan levere landsdekkende ved bestillinger på minst 1 pall. Vi har ikke samarbeid med transport og logistikk på slike strekninger, så organisering av transport ordner vi sammen med kunde. Fordelen med våre drensrenner (spesielt recyfix serien), er at de veier svært lite. Dette gjør frakt og montering både kostnadseffektivt og lett. Ta kontakt med oss for flere spørsmål eller et uforpliktende pristilbud. 

Mathias IgelstrømAvdelingsleder Byggevarer928 41 777mathias@nobi.no
Alexander GrimstadKundebehandler459 74 060ag@nobi.no
Martin Knudsen HeimnesKundebehandler457 29 542mkh@nobi.no
Tom DaleProduksjonsleder Hage, Park og Gate920 55 544tom.dale@nobi.no

Hage- og parkprodukter: 

Byggevarer i betong er kortreist og lokalprodusert ved vår fabrikk på Askøy, rett utenfor Bergen. Vi har også et stort utvalg av innkjøpte byggevarer til hage, park og gate fra solide og anerkjente leverandører i proffmarkedet.

proffkatalog byggevarer til hage, park og gate NOBI

Proffkatalog – Byggevarer til hage, park og gate (PDF) Hagekatalog 2021 (PDF)

NOBI leverer primært til Vestland, men kan også levere til større prosjekter i hele Norge. Vi er sertifisert av tredjeparter når det kommer til miljø, produksjon og kvalitet. På den måten kan du stole på NOBI som en leveringsdyktig samarbeidspartner til ditt prosjekt. 


Virket dette som noe for ditt prosjekt? Benytt skjemaet for et uforpliktende pristilbud eller andre generelle spørsmål. Vi hjelper deg gjerne med smarte og kostnadseffektive løsninger. 

Fortell oss mer om ditt prosjekt.
Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 64 MB.
  Gjerne legg ved tegning eller ytterligere prosjektbeskrivelser, slik at det blir lettere for oss å hjelpe deg med din henvendelse.
   

  Våre produkter

  Handlekurv
  Rull til toppen