Faserfix Super 100

Drensrenne – Faserfix Super 100: 

Faserfix Super 100 er drensrenner for ekstreme belastninger og høye dynamiske krefter. Ivaretar sikkerhet på lang sikt med svært stabile evner og resistans mot miljøpåvirkninger som frost, varme og fukt. Nominelle størrelser fra 100-500mm i forskjellige høyder. 

Proffkatalog – Drensrenner Proffkatalog – Byggevarer Pristilbud

Store drenskanaler laget av fiberarmert betong, med rister opp til belastningsklasse F900 (i samsvar med DIN EN 1433). Dette betyr i grunn at drensrennene tåler en belastning opp mot 90 tonn. I tråd med brannkrav A1 (ikke brannfarlig) i tråd med DIN 4102. Låsesystem av rister sparer opptil 90% av monteringstid sammenlignet med andre alternativer.

Låsesystemet sparer opptil 90% av monteringstiden.


Proffkatalog – Drensrenner: 

Proffkatalog Drensrenner NOBI


Om Faserfix-serien: 

NOBI tilbyr fiberarmert drenskanaler som er skapt for ekstreme belastninger og høye dynamiske krefter. Faserfix-løsningene ivaretar sikkerhet på lang sikt med svært stabile evner og resistans mot miljøpåvirkning som frost, varme og fukt. Rask, enkel og trygg installering på alle overflater. Utforming i tråd med DIN EN 1433, Brannkrav A1 (altså ikke brannfarlig, som del av DIN 4102).

Teknisk tegningDoP / YtelseserklæringInstalleringProduktdatablad

drensrenne faserfix super industri

Drensrenner for kommersielle og offentlige områder må tåle tung trafikk fra større kjøretøy med høyt akseltrykk og biler/lastebiler. De bør være i samsvar med DIN EN 1433, samtidig som den burde garantere en rask, enkel og trygg installering på alle overflater. Løsningen gir også et flott estetisk og funksjonelt uttrykk i samsvar med øvrige omstendigheter. 

Mathias IgelstrømAvdelingsleder Byggevarer928 41 777mathias@nobi.no
Alexander GrimstadKundebehandler459 74 060ag@nobi.no
Martin Knudsen HeimnesKundebehandler457 29 542mkh@nobi.no
Tom DaleProduksjonsleder Hage, Park og Gate920 55 544tom.dale@nobi.no

fordeler drensrenner industri


Fordeler med Faserfix Super 100: 

Dette er drensrenner av fiberarmert betong som gir ekstrem styrke. Stålkanten gjør rennen lettere å bruke mot asfalt og gjør resultatet penere. Noen andre fordeler vil være: 

  • Drensrenner av fiberarmert betong gir lang levetid og enorm styrke.
  • Ekstra tykke vegger sammenlignet med konkurrerende produkter for ekstra sikkerhet ved ekstreme belastninger.
  • Smart låsesystem som sparer opptil 90% av monteringstiden.
  • Stort utvalg av renner og rister opptil 500mm bredde og forskjellige høyder. Mange designmuligheter.
  • CE-merket, i tråd med DIN EN 1433, DIN 4102, Brannkrav A1 og DIN EN ISO 19001:2008.

Dreneringssystemet er eksempelvis førstevalget internasjonalt ved racingbaner i Formel 1. Benyttet blant annet v/ Sochi Autodrome og Yas Marina v/Abu Dhabi, i tillegg til Mercedes Benz Arena i Tyskland. 


NOBI leverer drensrenner og rister til alle slags prosjekter. Alt ifra private innkjørsler og uterom til store industrianlegg, leilighetskomplekser og næringsbygg. Ta kontakt med oss for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud. 

Mathias IgelstrømAvdelingsleder Byggevarer928 41 777mathias@nobi.no
Alexander GrimstadKundebehandler459 74 060ag@nobi.no
Martin Knudsen HeimnesKundebehandler457 29 542mkh@nobi.no
Tom DaleProduksjonsleder Hage, Park og Gate920 55 544tom.dale@nobi.no

fordeler drensrenner industri


Faserfix Super 100 – Sandfang: 

NOBI tilby også sandfang i Faserfix-serien. Samme bredde som renner, men en høyde på 50cm og lengde på 50cm. Denne kan på lik linje med punktavløp benyttes som oppsamlingspunkt, da her ved lange strekk med Faserfix Super 100 drensrenner.  

Teknisk tegning – Faserfix sandfang


Spesialbestillinger: 

Rister kan designmessig utformes i noen grad etter ønske fra kunde ved spesialbestillinger. NOBI har levert slike tilpasninger til blant annet Fisketorget og Bergen Kino. Det er også anledning for kunde å bestille rister i cortenstål, som er forhåndsrustet (se bilde fra Bergen Kino under). Våre standard løsninger er imidlertid svært godt mottatt i markedet for øvrig, og passer i stor grad de aller fleste prosjekter. Spesialbestillinger er for kunder og byggherrer med en tydelig visjon for prosjektet, samt arkitekten med et øye for det lille ekstra. 

Proffkatalog – Drensrenner (PDF)Pristilbud For private: Nettbutikk

Transport utover Vestland: 

NOBI leverer i utgangspunktet til Vestland, men kan levere landsdekkende ved bestillinger på minst 1 pall. Vi har ikke samarbeid med transport og logistikk på slike strekninger, så organisering av transport ordner vi sammen med kunde. Fordelen med våre drensrenner, er at de veier svært lite. Dette gjør frakt og montering både kostnadseffektivt og lett. Ta kontakt med oss for flere spørsmål eller et uforpliktende pristilbud. 

Mathias IgelstrømAvdelingsleder Byggevarer928 41 777mathias@nobi.no
Alexander GrimstadKundebehandler459 74 060ag@nobi.no
Martin Knudsen HeimnesKundebehandler457 29 542mkh@nobi.no
Tom DaleProduksjonsleder Hage, Park og Gate920 55 544tom.dale@nobi.no

Hage- og parkprodukter: 

Byggevarer i betong er kortreist og lokalprodusert ved vår fabrikk på Askøy, rett utenfor Bergen. Vi har også et stort utvalg av innkjøpte byggevarer til hage, park og gate fra solide og anerkjente leverandører i proffmarkedet.

proffkatalog byggevarer til hage, park og gate NOBI

Proffkatalog – Byggevarer til hage, park og gate (PDF) Hagekatalog 2021 (PDF)

NOBI leverer primært til Vestland, men kan også levere til større prosjekter i hele Norge. Vi er sertifisert av tredjeparter når det kommer til miljø, produksjon og kvalitet. På den måten kan du stole på NOBI som en leveringsdyktig samarbeidspartner til ditt prosjekt. 


Virket dette som noe for ditt prosjekt? Benytt skjemaet for et uforpliktende pristilbud eller andre generelle spørsmål. Vi hjelper deg gjerne med smarte og kostnadseffektive løsninger. 

Fortell oss mer om ditt prosjekt.
Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 64 MB.
  Gjerne legg ved tegning eller ytterligere prosjektbeskrivelser, slik at det blir lettere for oss å hjelpe deg med din henvendelse.

  Våre produkter

  Handlekurv
  Rull til toppen