Toppmeny

Faserfix Super 100

Nobi / Vann og avløp / Drensrenner / Faserfix Super 100. 

Drensrenne – Faserfix Super 100: 

Faserfix Super 100 er drensrenner for ekstreme belastninger og høye dynamiske krefter. Ivaretar sikkerhet på lang sikt med svært stabile evner og resistans mot miljøpåvirkninger som frost, varme og fukt. Nominelle størrelser fra 100-500mm i forskjellige høyder. 

Jeg ønsker et uforpliktende tilbud

Store drenskanaler laget av fiberarmert betong, med rister opp til belastningsklasse F900 (i samsvar med DIN EN 1433). Dette betyr i grunn at drensrennene tåler en belastning opp mot 90 tonn. I tråd med brannkrav A1 (ikke brannfarlig) i tråd med DIN 4102. Låsesystem av rister sparer opptil 90% av monteringstid sammenlignet med andre alternativer.

Låsesystemet sparer opptil 90% av monteringstiden.

Om Faserfix-serien: 

Drensrenner for kommersielle og offentlige områder må tåle tung trafikk fra større kjøretøy med høyt akseltrykk og biler/lastebiler. De bør være i samsvar med DIN EN 1433, samtidig som den burde garantere en rask, enkel og trygg installering på alle overflater. Løsninger ser også svært bra ut visuelt i samsvar med øvrige omstendigheter. 

Teknisk tegningDoP / YtelseserklæringInstalleringProduktdatablad

drensrenne faserfix super industri

Alexander Grimstad Kundebehandler, Bergen 459 74 060 alexander.grimstad@nobi.no
Mathias Igelstrøm Kundebehandler, Bergen 928 41 777 mathias@nobi.no

fordeler drensrenner industri2

Fordeler med Faserfix Super 100: 

Drensrenner av fiberarmert betong som gir ekstrem styrke. Stålkanten gjør rennen lettere å bruke mot asfalt og gjør resultatet penere. Noen andre fordeler vil være: 

  • Opp til 90% raskere monteringstid enn tilsvarende alternativer grunnet smart låsesystem av rister. Lav vekt gjør rennen rask og enkel å installere og i etterkant rense. 
  • Ekstra tykke vegger sammenlignet med konkurrerende produkter for ekstra sikkerhet ved ekstreme belastninger. 
  • Stort utvalg av renner og rister opp til 500mm bredde gir høy grad av designmuligheter.
  • Møter standarder og forskjellige krav. CE-merket, også i tråd med DIN EN 1433, DIN 4102, Brannkrav A1, og DIN EN ISO 9001:2008. 

Dreneringssystemet er eksempelvis førstevalget internasjonalt ved racingbaner i Formel 1. Benyttet blant annet v/ Sochi Autodrome og Yas Marina v/Abu Dhabi, i tillegg til Mercedes Benz Arena i Tyskland. 

NOBI leverer drensrenner og rister til alle slags prosjekter. Alt ifra private innkjørsler og uterom til store industrianlegg, leilighetskomplekser og næringsbygg. Ta kontakt med oss for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud. 

Alexander Grimstad Kundebehandler, Bergen 459 74 060 alexander.grimstad@nobi.no
Mathias Igelstrøm Kundebehandler, Bergen 928 41 777 mathias@nobi.no

fordeler drensrenner industri

Faserfix Super 100 – Sandfang: 

NOBI tilby også sandfang i Faserfix-serien. Samme bredde som renner, men en høyde på 50cm og lengde på 50cm. Denne kan på lik linje med punktavløp benyttes som oppsamlingspunkt, da her ved lange strekk med Faserfix Super 100 drensrenner.  

Teknisk tegning – Faserfix sandfang

Spesialbestillinger: 

Rister kan designmessig utformes i noen grad etter ønske fra kunde ved spesialbestillinger. NOBI har levert slike tilpasninger til blant annet Fisketorget og Bergen Kino. Det er også anledning for kunde å bestille rister i cortenstål, som er forhåndsrustet (se bilde fra Bergen Kino under). Våre standard løsninger er imidlertid svært godt mottatt i markedet for øvrig, og passer i stor grad de aller fleste prosjekter. Spesialbestillinger er for kunder og byggherrer med en tydelig visjon for prosjektet, samt arkitekten med et øye for det lille ekstra. 

Transport utover Vestland: 

NOBI leverer i utgangspunktet til Vestland, men kan levere landsdekkende ved bestillinger på minst 1 pall. Vi har ikke samarbeid med transport og logistikk på slike strekninger, så organisering av transport ordner vi sammen med kunde. Fordelen med våre drensrenner, er at de veier svært lite. Dette gjør frakt og montering både kostnadseffektivt og lett. Ta kontakt med oss for flere spørsmål eller et uforpliktende pristilbud. 

Alexander Grimstad Kundebehandler, Bergen 459 74 060 alexander.grimstad@nobi.no
Mathias Igelstrøm Kundebehandler, Bergen 928 41 777 mathias@nobi.no

Virket dette som noe for ditt prosjekt? Benytt skjemaet for et uforpliktende pristilbud eller andre generelle spørsmål. Vi hjelper deg gjerne med smarte og kostnadseffektive løsninger. 

Utvikling og hosting: Senson AS