Toppmeny

Heller i betong

NOBI / Hage- og parkprodukter / Heller i Betong.

Heller i Betong:

NOBI tilbyr en rekke heller i betong. Dette omfatter i grunn vanlige heller, kjøresterke heller og gangbaneheller. Heller i betong med slett overflate gir et fint dekke og enkelt vedlikehold.

Se produkter i nettbutikkenJeg vil ha et uforpliktende tilbud

Hellene er velegnet til gangstier, terrasser, foran inngangspartier, utendørs oppholdsarealer og parkanlegg. Våre kjøresterke heller i betong som er 7 og 10 cm tykke tåler belastning fra personbiltrafikk. Betongheller går fort å legge på grunn av den store overflaten. Den jevne overflaten til hellene gjør at bord og stoler står stabilt, mens den ru overflaten til strukturhellene gir liv til steindekket.

Heller i betong føres i størrelsene:

  • 30x30x7 cm
  • 30x45x7
  • 40x40x5 og strukturheller i størrelsene 40x40x5 cm.
  • Gangbaneheller 30x30x10
  • Gangbaneheller 45x30x10
  • Gangbaneheller 60x30x10
  • Gangbaneheller 60x60x10.

Eksempel på leggemønster for gangbaneheller:

Leggemønster gangbaneheller

Leggemønster gangbaneheller

Størrelse og vekt

Størrelse: 30x30cm. Høyde: 7 cm/72stk pr pall/1000kg pr pall.

Strukturhelle i betong – 40×40
Strukturhelle 40x40x5 cm

Virket dette som noe for ditt prosjekt? Benytt skjemaet for et uforpliktende pristilbud eller andre generelle spørsmål. Vi hjelper deg gjerne med smarte og kostnadseffektive løsninger. 

Hvorfor bør du vurdere dine hageprodukter i betong?

Det viktigste er at produktene er miljøvennlige og krever minimalt med vedlikehold. Betong er mer miljøvennlig enn sine motparter i plast og tre, og er også kortreist fra vår fabrikk på Askøy. Det er heller ingen hemmelighet at betong trenger minimalt med vedlikehold. Ved kjøp av NOBI-produkter er du til enhver tid garantert kvalitet. Våre hageprodukter gjennomgår en omfattende kvalitetskontroll før de forlater fabrikken, noe som forsikrer en lang levetid.

Kortreiste produkter: 

NOBI så dagens lys i 1934. Siden har vi vært med å bygge Vestlandet. Vårt primære nedslagsfelt har hovedsakelig vært Bergen og omegn, ettersom vår fabrikk holder til på Askøy. I senere tid har vi i tillegg fått lokaler ved Bergen og Voss. Vi er også eneste produsent av hageprodukter i Vestland Fylke innen betongsegmentet. Mange aktører mottar sine produkter fra Østlandet og Utland, noe som gir et betydelig høyere miljøavtrykk. Vår nærhet til markedet gir derimot kortreiste produkter med miljøgevinst. NOBI er miljøsertifisert og tilfredsstiller kravene i NS-EN ISO 14001.

Kvalitet: 

For å lage god betong er vi avhengig av de beste råvarene. Derfor bruker NOBI en spesiell sort morenesand som er regnet som den beste i markedet. Vår lange erfaring, høyt kvalifisert personell, sammen med den gode betongen, gjør oss til en solid og sikker leverandør. Vår kunder skal til enhver tid være garantert kvalitet. Vi gjennomgår derfor omfattende kvalitetskontroll før våre produkter forlater fabrikken.

Om Nobi: 

Vi er et ledende betong- og industrikonsern på vestlandet. Vi produserer produkter og leverer tjenester i våre nærområder innenfor disse virksomhetsområdene: Vann og avløp, Bygg og anlegg, Samferdsel, Ferdigbetong og Sandtak, i tillegg til Hage, Park- og Gate. Ta kontakt dersom du har noen spørsmål, og vi hjelper deg gjerne! Velkommen til hyggelig handel i våre butikker Bergen og Voss

Utvikling og hosting: Senson AS