Basal Hjelpesluk

Basal Hjelpesluk

Basal Hjelpesluk:

Overvann fra terreng og veigrøfter samles i Basal Hjelpesluk som kan kobles til sandfangkummer før overflatevann ledes inn på kommunal ledning. 

Geir GammelsrødSalg VA976 85 468geir.gammelsrod@nobi.no
Eirik SoltvedtSalg VA900 35 590eirik.soltvedt@nobi.no
Ole GloppenAvdelingsleder Vanndeler479 71 310ole.gloppen@nobi.no
Odd SivertsenAvd.leder Voss, Salg VA992 03 463odd.sivertsen@nobi.no
Stein-Aril PettersenSalgsleder Voss969 46 921stein-aril@nobi.no

Levering av Basal Hjelpesluk:

Boring/pakning tilpasses rørtype og dimensjon. Kan også leveres med innstøpt muffe. Se tabellen under for mer informasjon og spesifikasjoner om Basal Hjelpesluk.

Illustrasjon Hjelpesluk DN650
hjelpesluk tabell størrelser og informasjon

Basal Sandfang:

Basal sandfang benyttes på private- og kommunaltekniske anlegg for oppsamling av overvann. Kummen er robust og tåler store belastinger. Det er vanlig å bruke dykker på utløpet. Våre sandfangskummer i betong kan også leveres med infiltrasjon.  

basal sandfang
Previous slide
Next slide

Hvorfor velge betongprodukter til vann- og avløp?

Å velge riktig materiale til prosjekt kan være vanskelig. Økonomiske rammer, investeringer, drift og vedlikehold skal vektlegges. For at vann og avløpsnettet skal oppnå en tilstrekkelig levetid vil ofte betongprodukter vann og avløp være høyst aktuelt. På denne siden kan du bli bedre kjent med våre kommunalvarer som inngår i fremtidens rør- og kumløsninger.

Nye betongrør med mindre sement og økt bestandighet:

Basal Hjelpesluk og VA-produkter merket «VARIG» har lengre levetid, er mer bestandig, og har lavere CO2 fotavtrykk. Den nye betong-resepten VARIG er et viktig steg i retning av mer bestandig og miljøvennlig betong. Betongsammensetningen har mindre sement, lavere CO2 fotavtrykk, og benyttes på alle rør og kumprodukter som merkes VARIG. 

Previous slide
Next slide

Kontakt NOBI:

NOBI er totalleverandør av betongprodukter til vann- og avløp til landets største entreprenører og byggeprosjekter. Sammen trygger vi Norges vann- og avløpssystemer i dag- og for kommende generasjoner. Kontakt oss gjerne for spørsmål Basal Hjelpesluk, eller send oss en forespørsel. Vi er behjelpelig nå – og for prosjekter i fremtiden

Kontaktskjema

Fortell oss mer om ditt prosjekt.
Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 64 MB.
    Gjerne legg ved tegning eller ytterligere prosjektbeskrivelser, slik at det blir lettere for oss å hjelpe deg med din henvendelse.

    Våre produkter

    Skroll til toppen