Om NOBI

NOBI leverer samfunnskritisk infrastruktur med kvalitet for generasjoner

Om NOBI:

NOBI AS er et ledende betong- og industrikonsern fra Vestlandet. Pr. 2024 har vi i overkant av 150 ansatte fordelt på våre avdelinger, fabrikker og kontorer ved Askøy, Bergen og Voss. Vi produserer og leverer tjenester innen følgende virksomhetsområder: 

Historie:

NOBI har vært en familiebedrift gjennom 3 generasjoner. Siden oppstarten har vår tradisjonsrike virksomhet gått fra produksjon av tresko til å bli en ledende aktør innen flere betong- og industrisegmenter. Vi leverer i dag betongvarer- og element til prosjekter over hele Norge. 

NOBI i dag:

Mye har endret seg siden Espen tok over i 1993. I 2010 kjøpte Nobi opp Voss Cementvarefabrikk LL og besluttet å ruste opp fabrikken og starte med produksjon av betongelementer til bygg. Bedriften investerte i nytt blandeanlegg og utvidet med større produksjonshall til blant annet å produsere forspente hulldekker. Med tiden har vi også fått ferdigbetong og et stort sandtak som forsyner egen produksjon og entreprenører i regionen.

I 2011 bygget vi et eget utsalgslokale på Lønningen, like ved Bergen Lufthavn, hvor det selges både egenproduserte og innkjøpte byggevarer til hage, park og gate. Her er også kontorer for ansatte innen salg og prosjektering av byggelementer. 

I 2017 ble det også igangsatt en utbygging av NOBI på Askøy, ettersom bedriften hadde vokst ut av sine kontorlokaler og trengte mer plass til produksjon. I dag er det egne produksjonshaller for betongelementer til samferdsel, kommunalvarer til VA-anlegg og byggevarer til hage, park og gate. I tillegg har NOBI bygget egne lokaler for montering av komplette vannkummer, Basal Aqua Safe, både på Askøy og Voss. I 2023 har vi planert ca. 7000m2 for videre utvidelse av totalt 70.000m2 verdiskaping ved fabrikken på Askøy. 

tidslinje historie nobi

Lidenskap for kvalitet:

NOBI leverer samfunnskritisk infrastruktur med kvalitet for generasjoner. For å gjennomføre dette verdiløftet i praksis er HMS og Kvalitet godt integrert i alle våre aktiviteter.

Moderne produksjonsanlegg, tilfredsstillende sertifikater, dyptgripende kompetanse og lang erfaring sørger for høy kvalitet i alle ledd av vår utstrakte verdikjede. Bli bedre kjent med hvordan vi jobber i vår policy for Kvalitet, HMS og Ytre Miljø.

Policy for kvalitet, hms og ytre miljø - NOBI AS

Beste praksis for miljøledelse:

NOBI er miljøsertifisert og tilfredsstiller kravene iht. ISO-14001 på tvers av alle avdelinger. Gjennom fokus på elementer som miljøpolitikk, planlegging, iverksettelse og drift, ledelsesevaluering, kontroll og utbedring utgjør ISO-14001 i dag beste praksis for miljøledelse.

Vi har i tillegg adoptert fire bærekraftsmål der vi kan utgjøre en betydelig forskjell. Bli bedre kjent med hvordan vi jobber rundt miljø og bærekraft:

NOBI kvalitet miljø billboard park

Samfunnsansvar:

Bli bedre kjent med vår innsats for samfunnsansvar og hvordan vi gjør en positiv forskjell i lokalsamfunnene der vi holder til. 

En trygg- og kortreist verdikjede:

NOBI forplikter seg til å drive en ansvarlig og bærekraftig forretningspraksis. Vi setter høye krav til oss selv, men har også tydelige forventninger til involverte samarbeidspartnere.

Våre etiske retningslinjer legger føringer for seriøs og transparent opptreden. Les mer her

Kontaktskjema

Fortell oss mer om ditt prosjekt.
Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 64 MB.
    Gjerne legg ved tegning eller ytterligere prosjektbeskrivelser, slik at det blir lettere for oss å hjelpe deg med din henvendelse.

    Våre produkter

    Skroll til toppen