Om NOBI

om nobi header

Bli enda bedre kjent med oss:

Fabrikker HMS og kvalitet Miljø Bransjeforeninger Sertifikater FDV


Om NOBI: 

Nobi AS er er et ledende betong- og industrikonsern fra Vestlandet. Pr. 2022 har vi i overkant av 150 ansatte fordelt på våre avdelinger, fabrikker og kontorer ved Askøy, Bergen og Voss. Vi produserer og leverer tjenester innen følgende virksomhetsområder: 

Vann og avløp Bygg Samferdsel Ferdigbetong og sandtak Byggevarer til hage, park og gate

Historie:

NOBI har vært en familiebedrift gjennom 3 generasjoner. Siden oppstarten har den tradisjonsrike bedriften gått fra produksjon av tresko til å bli markedsledende innen flere betong- og industrisegmenter. Les mer om vår historie her.

tidslinje historie nobi

NOBI i dag: 

Mye har endret seg siden Espen tok over i 1993. NOBI har blant annet kjøpt opp Voss cementvare-fabrikk LL og startet med produksjon av bygg-elementer. Det har blitt bygget et utsalgslokale på Lønningen, hvor det selges både egenproduserte og innkjøpte varer. Her er også kontorer for ansatte innen salg og prosjektering av bygg-elementer. Det ble også igangsatt en utbygging av NOBI på Askøy, ettersom bedriften hadde vokst ut av sine kontorlokaler og trengte mer plass til produksjon. NOBI er i dag blitt et ledende betong- og industrikonsern. Her produserer og leverer vi tjenester inndelt i fem virksomhetsområder: Vann og avløp, Bygg, samferdsel, ferdigbetong og sandtak, i tillegg til byggevarer for hage, park og gate. 

Les mer om våre enkelte avdelinger her: 


pristilbud fra nobi

Pristilbud fra NOBI: 

NOBI er et ledende betong- og industrikonsern fra Vestlandet. Du handler direkte med produsent og slipper fordyrende mellomledd og andre grossister. Om du velger NOBI, velger du også leveringsdyktighet, kvalitet og miljøsertifisert. Vi er stolt av å være både kortreist og lokalprodusert.

Virket våre produkter og tjenester som noe for ditt prosjekt? 

Ta kontakt med en av våre dyktige ansatte gjennom e-post eller benytt skjema for henvendelser og uforpliktende tilbud. 

Kontakt Skjema for pristilbud


Mer om historien: 

Historien til dagens selskap ble startet på Askøy i 1934 av Espen Mikalsen sin farfar sammen med sine 3 brødre. Bedriftens første produkter var tilvirkning av tømmer til husbygging og produksjon av tresko. Espen`s farfar kjøpte ut sine brødre og sammen med sin eldste sønn og far til Espen, startet de med produksjon av blokkstein til grunnmurer omkring 1960 tallet. Etter hvert gikk man mer over til å produsere rør og kum produkter. Bedriften ekspanderte og tidlig på 80-tallet bestemte far til Espen seg for å bygge ny fabrikk på nordre Askøy. Samtidig som fabrikken stod ferdig i 1986 kjøpte han deler av sin største konkurrent Nobi Norsk Byggindustri AS som hadde fabrikk i Blomsterdalen i Bergen. Nåværende Daglig leder Espen Mikalsen tok over for sin far i 1993 og bedriften har siden hatt flere utbygginger av produksjonslokaler og tomter.

I 2010 kjøpte Nobi Voss Cementvarefabrikk LL og besluttet å ruste opp fabrikken og starte med produksjon av betongelementer til bygg. Bedriften investerte i nytt blandeanlegg og utvidet med større produksjonshall til blant annet å produsere forspente hulldekker.

I 2011 bygde vi nytt bygg på Lønningen like ved Bergen Lufthavn. Bygget har lokaler til salg av egenproduserte og innkjøpte byggevarer, og kontorer for ansatte innenfor salg og prosjektering av bygg elementer.

I 2017 startet ny utbygging på Askøy. Bedriften hadde vokst ut av sine kontorlokaler og vi trengte også mer plass til armeringsproduksjon. Utbyggingen stod ferdig januar 2018. I samme lokaler ble det bygget egen hall for montasje av armatur til vannkummer. Dette er nytt produktområde som vi har stor forventning til.

Våre produkter

Skroll til toppen