Toppmeny

Veggelementer Brystning

Nobi / Bygg / Veggelementer brystning.

Tilbake til «Veggelementer- og fasader»

veggelementer brystning

Interessert? Du finner kontaktskjema for salg/prosjektering bygg nederst på siden. NOBI tar i mot alle henvendelser, om det er generelle spørsmål, ønske om et uforpliktende tilbud, eller annet. Vi hjelper deg gjerne. Hilsen oss i NOBI.

KONTAKT: Salg/prosjektering bygg

Om brystning: 

  • Brystningselementer benyttes ofte ved stålbygg, og gir en solid, pen og tilnærmet vedlikeholdsfri konstruksjon.
  • Elementene leveres i ønsket høyde og utførelse, og typisk med skråkant på yttersjikt slik at det er klart for montering av dryppbeslag.
  • Brystninger kan leveres både med og uten isolasjon, ut fra ønske og u-verdi-krav. For å senke u-verdien ytterlige kan vi også tilby Neopor som et alternativ. Neopor har 20% bedre isoleringsevne enn ordinær isopor.

Fordeler med brystningselementer og andre betongelementer fra NOBI:

NOBI er total-leverandør innenfor bygg-segmentet. Det er viktig å ha et bygg som dekker fremtidens behov. Les mer om hvorfor det lønner seg å velge ditt neste byggprosjekt med prefabrikkerte betongelementer fra NOBI. 

fordeler hulldekke

Effektiviser byggeprosessen og reduser ditt prosjekts miljøavtrykk med kortreiste produkter fra NOBI. Ta gjerne kontakt for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud. Vi er også stolt medlem av betongelementforeningen

Kontakt NOBI:

nobi

Kjetil Gulbrandsøy Avd.leder salg og konstruksjon, kontor Bergen
95417137
E-post: kjetil.gulbrandsoy@nobi.no

Utvikling og hosting: Senson AS