Toppmeny

Tunnelelement

NobiSamferdsel / Tunnelelement: 

Tunnelelement: 

NOBI tilbyr komplett leveranse av tunnelelement. Alle tunnelelementer produseres uisolerte eller isolerte, med betongtykkelse 150mm. Standard elementer har lengde 5000mm.

Kontakt – SamferdselJeg ønsker et uforpliktende pristilbud

Ta gjerne kontakt dersom du har flere spørsmål, eller ønsker et uforpliktende pristilbud. Vi er tilpasningsdyktige på dimensjonering og prosjektering. 

NOBI Tunellelement.

NOBI Tunellelement ferdig montert (Her: Knappetunnelen, Bergen – 6,4km).

Montering av tunnelelement: 

Elementene er festet med bolter på tunnelveggen. Veggelementene er forutsatt å hvile på punktfundamenter ved hver skjøt. Lengde på fundamenter er 1000mm.

Harald Lønning Prosjektleder element 911 09 170 harald.lonning@nobi.no
Espen Mikalsen Daglig leder 906 73 735 espen.mikalsen@nobi.no

Prosjektering: 

Prosjektering er inkludert i våre leveranser. Oppdragsgiver sender oss nødvendige VIPS-data og vi prosjekterer elementer og fundamenter i tunnelen. Prosjekteringen omfatter x,y,z-koordinater for fundamenter samt montasjetegninger i 3D for alle elementer i tunnelen. Alle standardelementer merkes likt og alle varianter merkes særskilt, med elementtype og plassering/pelnummer.

Tunnellelement

Vi har stor kapasitet og er svært leveringsdyktig til prosjekter rundt hele Norge.

Transport av tunnelelementer: 

Elementene transporteres med veggvogner som setter kassetter igjen inne i tunnelene og hvor monteringsfirma henter elementene direkte fra kassettene. Etter at elementene er montert, henter vi tomme kassetter i retur ved levering av nye elementer.

NOBI sine tunnelelementer er godkjent av Statens Vegvesen.

NOBI Tunnel-element

NOBI Tunnell-element klar for å transporteres.

Betongprodukter til samferdsel fra NOBI: 

NOBI leverer bærekraftige løsninger for samferdsel og infrastrukturprosjekter. Veiene skal legge til rette for verdiskapningen Norge skal leve av i fremtiden, og vi har løsningene som er med å sikre miljøvennlig transport.

samferdsel referanser

Beslutningstaker eller prosjektleder innen industri og infrastruktur? Ta gjerne kontakt for mer informasjon eller et uforpliktende pristilbud

Harald Lønning Prosjektleder element 911 09 170 harald.lonning@nobi.no
Espen Mikalsen Daglig leder 906 73 735 espen.mikalsen@nobi.no

NOBI har et bredt spekter av betongprodukter som leveres til samferdsel. NOBI har gjennom små og store prosjekter, opparbeidet seg spesialkompetanse innen samferdsel. Vi har blant annet en egen produksjonshall som er tilrettelagt for disse betongelementene.

Virket dette som noe for ditt prosjekt? Benytt skjemaet for et uforpliktende pristilbud eller andre generelle spørsmål. Vi hjelper deg gjerne med smarte og kostnadseffektive løsninger. 

Kontakt NOBI: 

Nobi_Askøy

Harald Lønning
Prosjektleder/salg elementprodukter
Tlf 56 15 16 04 – Mobil 911 09 170
E-post: harald.lonning@nobi.no

Utvikling og hosting: Senson AS