Ferdigbetong & Sandtak

Kontakt Ferdigbetong:

Effektive leveranser av ferdigbetong er avhengig av høy kvalitet i utførelse av transport til byggeplassen. Du bør derfor velge en leveringsdyktig partner. Med over 60 års erfaring, kan du stole på oss som din leverandør. Les mer om ferdigbetong fra NOBI her.

Johnny GjeraldAvd.leder blanderi992 03 473johnny.gjerald@nobi.no
Helge Vidar NummedalBlanderioperatør992 07 612blanderi@nobi.no
Blanderi992 07 615blanderi@nobi.no

Kontakt Sandtak: 

På vårt sandtak produserer vi de fleste fraksjoner innen sand, grus og singel/pukk. Vi har stasjonert knuseverk, samt mobilt sikteverk. Det blir sikta/knust om lag 200 000 tonn pr/år. Informasjon om de ulike sandtaksvarene finner du i prislisten: Prisliste 2024

Harald AlmelandAvd.leder Sandtak976 88 641harald.almeland@nobi.no

Kontakt NOBI: 

Om du er nysgjerrig på våre produkter, ønsker dokumentasjon eller lurer på hvordan vi kan bistå ditt prosjekt – vi er klar for å besvare alle dine spørsmål. Del ditt engasjement med oss! Vi håper å høre fra deg. 

Kontakt NOBI


Dersom du ikke trenger svar med en gang kan du benytte kontaktskjemaet under, så tar vi kontakt straks vi får anledning. Benytt det gjerne for uformelle henvendelser eller ønske om uforpliktende tilbud, vi bistår deg og ditt prosjekt. 

Fortell oss mer om ditt prosjekt.
Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 64 MB.
    Gjerne legg ved tegning eller ytterligere prosjektbeskrivelser, slik at det blir lettere for oss å hjelpe deg med din henvendelse.

    Våre produkter

    Skroll til toppen