Toppmeny

Slisserenne

Nobi / Vann og avløp / Slisserenne. 

Slisserenne:

NOBI har utviklet en våtstøpt slisserenne, noe vi anser som fremtidens overvannsløsning. Den er unik, avansert og innovativ. Med andre ord setter den en ny standard. Fordelene ved å velge NOBI våtstøpte slisserenner er forankert i økonomi, sikkerhet og kvalitet. Vår løsning overgår dagens løsninger på alle områder.

Byggelengden er på hele 2,25 meter – 12,5% lengre enn andre renner på markedet.

Våre slisserenner er støpt med høyfast selvkomprinerende betong som gir en helt annen finish, med glatte og veldig pene overflater. Toleransen på rennene er vesentlig redusert. Dette sikrer tettere skjøter med en optimal kompresjon. Systemet består av renne-, inspeksjons- og utløpselementer, i tillegg til ig endepropper. Utløpselementene er utstyrt med tilslutning til overvannsnett. Skjøtene mellom elementene er identiske med betongrørskjøter DN 300 ig.

Produktkatalog – SlisserenneJeg ønsker et uforpliktende tilbud Kontakt – Salg vann og avløp

Slisserenner leder vekk overflatevann på større arealer. Våre slisserenner i betong tilfredsstiller “EN 1433 Drenskanaler for trafikk- og fotgjengerområder«.

slisserenne referanser

Geir Gammelsrød Selger rør og kummer 976 85 468 geir.gammelsrod@nobi.no
Eirik Soltvedt Selger rør og kummer 900 35 590 eirik.soltvedt@nobi.no

Fordeler ved bruk av våtstøpt slisserenne fra NOBI: 

Du kan også lese mer om fordeler med slisserenner på BASAL sine sider. 

  • Slisserennene er målriktige – dette sikrer et pent sluttresultat med jevn overflate. Minimal risiko for skader ved brøyting og annen maskinell kjøring.
  • Byggelengden på slisserennene er 2,25 meter – 12,5% lengre enn andre slisserenner på markedet. Dette gir bl. a. raskere montering.
  • Slisserennene har 2% fall inn mot sliss (nedløp) for å unngå at vann stopper mot sidekanten til slisserennen.
  • Effektiv avrenning av kjørbart areal med fast dekke.
  • Kan legges uten fall også.
  • Styrkeklasse F 900 i henhold til EN 124.
  • Vannføringskapasiteten for 25 meter slisserenne som avsluttes med et utløpselement er ca 35 liter/sek (når rennen ligger uten fall).

Kontakt – Salg vann og avløpJeg ønsker et uforpliktende tilbud

Effektivt dreneringssystem:

Slisserennener er et dreneringssystem som egner seg spesielt til større arealer med fast dekke, eksempelvis flyplasser, bussterminaler, kaiområder og industriarealer. Produktet er også velegnet til drenering av tunneler og ved innkjøring til lager og garasjer. Slisserennene bygges inn i bærelaget i flukt med belegget, opptar vannet gjennom de langsgående slissene og transporterer det bort på en enkelt og sikker måte.

LES OGSÅ: NOBI sine våtstøpte slisserenner begeistrer på OSL Gardemoen. *Her leverte NOBI bl.a. 2000 meter slisserenne

Ved bruk av tørrstøpte slisserenner der utsparingen blir slått inn i fersk tilstand før avforming, kan utrivning av betong oppstå. Dette kan være risikabelt da løse partikler kan gå inn i eksempelvis flymotorer. NOBI våtstøpte slisserennene eliminerer denne risikoen. I motsetning til tørrstøpte elementer, får NOBI slisserenne en helt annen finish. Betongens kvalitet tilfredsstiller kravene til gjeldende standard i EN1433. Alle elementer fra NOBI er produsert med oljebestandige pakninger.

Mer informasjon finner du i brosjyren om NOBI våtstøpte slisserenner:

slisserenne katalog

Interessert i slisserenner? Benytt skjemaet under for henvendelse om pristilbud eller generelle spørsmål. Vi hjelper deg gjerne med smarte og kostnadseffektive løsninger. 

Kontakt NOBI:

NOBI logo

Geir Gammelsrød
Salgskonsulent VA
Tlf 56 15 16 02 – Mobil 976 85 468
E-post: geir.gammelsrod@nobi.no

Eirik Soltvedt
Salgskonsulent VA
Tlf 56 15 16 02 – Mobil 900 35 590
E-post: eirik.soltvedt@nobi.no

Ta gjerne kontakt for et uforpliktende pristilbud, eller mer informasjon om våre løsninger. 

Utvikling og hosting: Senson AS