Toppmeny

Trapper og repos

Nobi / Bygg / Trapper og repos.

trapper og repos

Prefabrikkerte trapper og repos i betong fra NOBI: 

Interessert i trapper og repos?  NOBI tar i mot alle henvendelser, om det er generelle spørsmål, ønske om et uforpliktende tilbud, eller annet. Vi hjelper deg gjerne med ditt prosjekt. 

KONTAKT: Salg/prosjektering byggJeg ønsker et uforpliktende pristilbud

Kjetil Gulbrandsøy Gruppeleder salg 954 17 137 kjetil.gulbrandsoy@nobi.no

Om trapper og repos: 

NOBI har lang tradisjon i produksjon av elementtrapper, og kan tilby rettløpstrapper etter mål.

Trappene leveres i ubehandlet, glatt, grå utførelse, klar for maling, fliser eller belegg. Som standard leveres rette trinn, men skrå trinn kan også leveres på forespørsel.

Mellom- og etasjerepos kan leveres med skyvekonsoll, samt med eller uten trinnlydsdemping. For å sikre en rask og effektiv montering av trapp og repos bør alle utsparinger for skyvekonsoll i trappesjakten planlegges og utføres under støping av sjakten.

Referanseprosjekter: 

NOBI har levert trapper og repos i en årrekke til noen av Vestlandets største prosjekter. Her har du et utvalg av noen prosjekter vi syntes var spesielt interessant. Du kan lese mer om våre referanseprosjekter her

Kjetil Gulbrandsøy Gruppeleder salg 954 17 137 kjetil.gulbrandsoy@nobi.no

Fordeler med trapper og repos, samt andre betongelementer fra NOBI:

NOBI er total-leverandør innenfor bygg-segmentet. Det er viktig å ha et bygg som dekker fremtidens behov. Les mer om hvorfor det lønner seg å velge ditt neste byggprosjekt med prefabrikkerte betongelementer fra NOBI. 

fordeler hulldekke

Kjetil Gulbrandsøy Gruppeleder salg 954 17 137 kjetil.gulbrandsoy@nobi.no

Effektiviser byggeprosessen og reduser ditt prosjekts miljøavtrykk med kortreiste produkter fra NOBI. Ta gjerne kontakt for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud. Vi er også stolt medlem av betongelementforeningen

Kontakt NOBI:

Kjetil Gulbrandsøy
Avd.leder salg og konstruksjon, kontor Bergen
95417137
E-post: kjetil.gulbrandsoy@nobi.no

Utvikling og hosting: Senson AS