Toppmeny

Trapper og repos

Nobi / Bygg / Trapper og repos.

trapper og repos

Interessert i trapper og repos? Du finner kontaktskjema for salg/prosjektering bygg nederst på siden. NOBI tar i mot alle henvendelser, om det er generelle spørsmål, ønske om et uforpliktende tilbud, eller annet. Vi hjelper deg gjerne. Hilsen oss i NOBI.

Om trapper og repos: 

NOBI har lang tradisjon i produksjon av elementtrapper, og kan tilby rettløpstrapper etter mål.

Trappene leveres i ubehandlet, glatt, grå utførelse, klar for maling, fliser eller belegg. Som standard leveres rette trinn, men skrå trinn kan også leveres på forespørsel.

Mellom- og etasjerepos kan leveres med skyvekonsoll, samt med eller uten trinnlydsdemping. For å sikre en rask og effektiv montering av trapp og repos bør alle utsparinger for skyvekonsoll i trappesjakten planlegges og utføres under støping av sjakten.

Referanseprosjekter: 

NOBI har levert trapper og repos i en årrekke til noen av Vestlandets største prosjekter. Her har du et utvalg av noen prosjekter vi syntes var spesielt interessant. Du kan lese mer om våre referanseprosjekter her

Fordeler med trapper og repos, samt andre betongelementer fra NOBI:

NOBI er total-leverandør innenfor bygg-segmentet. Det er viktig å ha et bygg som dekker fremtidens behov. Les mer om hvorfor det lønner seg å velge ditt neste byggprosjekt med prefabrikkerte betongelementer fra NOBI. 

fordeler hulldekke

Effektiviser byggeprosessen og reduser ditt prosjekts miljøavtrykk med kortreiste produkter fra NOBI. Ta gjerne kontakt for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud. Vi er også stolt medlem av betongelementforeningen

Kontakt NOBI:

Kjetil Gulbrandsøy
Avd.leder salg og konstruksjon, kontor Bergen
95417137
E-post: kjetil.gulbrandsoy@nobi.no

Kontakt oss for et pristilbud;

Utvikling og hosting: Senson AS