Belegningsstein

Privatkunde? Se vårt utvalg av belegningsstein i årets tilbudskatalog. Du kan plukke ønsket antall stein ved våre butikkutsalg, eller velge direkte utkjøring med hele pall.

NOBI Belegningsstein

NOBI Belegningsstein:

Vår belegningsstein skaper et funksjonelt, stilrent og tidløst uterom. Bli bedre kjent med vårt utvalg av kjøresterk belegningsstein og fordelene med å handle både kortreist- og direkte med produsent.

Herregård belegningsstein:

Herregårdssteinen har lenge vært vår bestselger og folkefavoritt. Med sine rustikke kanter og myke struktur i overflaten får du en belegningsstein som passer både tradisjonelle- og moderne uterom. Velg mellom fargene gråmix, brunmix eller sand. 

Herregårdsstein leveres i hele paller à 8,82m²/300stk, vekt 1090 kg. Mål 21x14x5,5cm.

Herregård Gråmix Belegningsstein fra NOBI

Kongsgård belegningsstein:

Kongsgårdsserien er en klassisk belegningsstein med en brosteinaktig overflate i betong. Med sine rene linjer er Kongsgård ypperlig til å kombinere med heller og produkter i tre. Vi tilbyr denne belegningssteinen i fargene gråmix og mørk koks.

Kongsgård grå leveres i hele paller à 8,47m²/288 stk, vekt 980kg. Mål 21x14x5,5cm.

Kongsgård belegningsstein fra NOBI

Stor parkstein:

Stor Parkstein passer godt inn i moderne miljø og som dekke for industri- og næringsbygg. Her får du et kostnadseffektivt dekke av belegningsstein med et minimalistisk uttrykk som fremhever elementer i området. Vi tilbyr stor parkstein i fargene grå og koks.

Stor parkstein leveres i hele paller à 6,72m²/336 stk, vekt 900 kg. Mål 20x10x6cm.

Stor parkstein belegningsstein fra NOBI

Strukturstein:

Strukturstein er en eksklusiv tromlet belegningsstein med strukturert overflate. Sammen med gråmixfargen gir overflaten et ekstra fint liv i steindekket og et elegant utseende – perfekt til bruk i innkjørsler, inngangspartier, hage- og terasseområder. 

Strukturstein leveres i hele paller à 8,82m²/300stk, vekt 1020 kg. Mål 21x14x5,5cm.

Strukturstein fra NOBI

Hvorfor velge belegningsstein til ditt prosjekt?

Belegningsstein fra NOBI er et allsidig og pålitelig valg for anleggsgartnere som ønsker å levere gode prosjekter:

 • Holdbarhet: Belegningsstein har lang levetid, samtidig som den motstår slitasje og påkjenninger over lengre perioder.

 • Variert design: Som anleggsgartner finner du alltids en løsninger for å imøtekommer kundens preferanser og prosjektet arkitektoniske stil.

 • Kostnadseffektivt: Betong er en rimeligere byggevare enn flere alternative belegningsmaterialer. Hos NOBI handler du i tillegg direkte med produsent og slipper fordyrende mellomledd. 
 • Enkel Installasjon: Med belegningsstein kan du legge store areal på kort tid. Rask og effektiv legging sikrer god fremdrift.

 • Miljøvennlig: Kortreist- og lokalprodusert på Askøy, rett utenfor Bergen med norske innsatsfaktorer. NOBI er sertifsert iht. ISO-14001 som er beste praksis for miljøledelse.

 • Lavt vedlikehold: Overflaten til belegningsstein er glatt og enkel å rengjøre, eventuelle stein med skader kan enkelt skiftes ut. Vår belegningsstein krever minimalt vedlikehold og har gode frostbestandige egenskaper. 
Belegningsstein fra nobi

Byggevarer til hage, park og gate:

NOBI tilbyr et stort utvalg av egenproduserte- og innkjøpte byggevarer til hage, park og gate. 
Vi er komplett leverandør til proffen, helt fra grunnarbeid til avsluttende arbeider.

NOEN AV VÅRE LØSNINGER:

Kontakt NOBI Bergen:

Vår butikk i Bergen har adresse Lønningsflaten 25, 5258 Blomsterdalen.

Mathias IgelstrømAvdelingsleder Byggevarer928 41 777mathias@nobi.no
Martin Knudsen HeimnesKundebehandler457 29 542mkh@nobi.no
Peter Brox BøeProsjektkoordinator drensrenner405 19 809peter.boe@nobi.no

Kontakt NOBI Voss:

Vårt butikkutsalg på Voss er lokalisert ved Voss Handelspark, Brynalii 153. 

Odd SivertsenAvd.leder Voss, Salg VA992 03 463odd.sivertsen@nobi.no
Stein Aril PettersenSalgsleder Voss, VA / Byggevarer969 46 921stein-aril@nobi.no
Solvor SylteKundebehandler992 03 461solvor.sylte@nobi.no
Rolf HonveKundebehandler992 03 489rolf.honve@nobi.no
Svein KnapstadKundebehandler992 03 468svein.knapstad@nobi.no

Kontaktskjema

Fortell oss mer om ditt prosjekt.
Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 64 MB.
  Gjerne legg ved tegning eller ytterligere prosjektbeskrivelser, slik at det blir lettere for oss å hjelpe deg med din henvendelse.
  Fordeler og bruksområder for belegningsstein:

  Denne oversikten gir deg litt informasjon om de ulike bruksområdene, samt fordelene ved å velge belegningsstein.

  Bruksområder

  Informasjon om bruksområdet

  Innkjørsler og gårdsplasser
  Belegningsstein kan legges på arealer der store maskiner ikke kommer til. Det gir en mulighet for selvbygging. Du har også mange variasjonsmuligheter med tanke på ulike dimensjoner og farger.
  Fortau, torg og gangarealer
  Belegningsstein brukes der det legges vekt på estetikken. Et annet moment som stadig blir viktigere er at belegningsstein benyttes for å sikre god tilgjengelighet og fremkommelighet for personer med funksjonsbegrensninger. Dette er vi litt inne på i artikkelen om NOBI sine heller brukes i bystandard. Heller og belegningsstein med en spesiell overflate for etablering av ledelinjer for syns-hemmede, brukes ofte på gangarealene samt varsellinjer foran kryssende trafikk, ved perrongkant m.v.
  Parkering
  Både belegningsproduktets bruddstyrke og underlaget må harmonere med de aktuelle belastninger. Våre produkter gir gode muligheter for varig oppmerking (forskjellig farge/lyshet). Steinen er motstandsdyktig mot diesel, bensin, bremse-veske o.l. Steinen tåler varige punktbelastninger uten deformasjoner – også i ekstra varmt vær. Asfalt kan til sammenligning fort sprekke opp og sige.
  Veier og gater
  Belegningsstein tåler godt belastningene fra tung, stillestående trafikk (lyskryss, rundkjøringer, holdeplasser o.l.) Det er liten risiko for varige deformasjoner, forutsatt at dimensjonering og arbeid er riktig utført. Trafikksikkerhet: Steinen gir et dekke som tydelig skiller seg fra asfalt og kan dermed redusere bilenes kjørehastighet. Ved å kombinere asfalt med belegningsstein/heller i ulike mønstre, formater, farger og overflateteksturer kan man få en godmarkering av forskjellen mellom kjøre-, parkerings- syklist- og fotgjengerarealer.
  Kollektiv-terminaler
  Belegning med ulik farge og overflatetekstur gir et tydelig skille mellom trafikk- og fotgjengerarealer. Belegning for taktile og visuelle ledelinjer for blinde og svaksynte. Til trafikkarealer: Dekket tåler stillestående eller langsomtkjørende busser godt. Belegningsstein er motstandsdyktig mot søl av diesel.
  Flyplasser og oppstillings-arealer for fly
  På asfalt er det en risiko for plastiske deformasjoner der store fly står i ro, spesielt i varmt vær. Dekker av belegningsstein tåler søl av flybensin, og har ikke løse partikler (som kan bli sugd inn i motorene med motorhavari som resultat).
  Industriområder, godsterminaler og havner
  Stabling av container, ofte opp til fire i høyden, gir store påkjenninger på dekke og underlag. Både størrelsen av belastningene og belastningstiden vil ha betydning. I tillegg kommer påkjenningene fra det utstyret som håndterer containerne, enten det er store trucker eller RTG-kraner.

  Våre produkter

  Skroll til toppen