Toppmeny

Plattendekker

Nobi / Bygg / Plattendekker.

Plattendekker i betong fra NOBI – minimumsarmert forskalingsdekke. 

Interessert? NOBI tar i mot alle henvendelser, om det er generelle spørsmål, ønske om et uforpliktende tilbud, eller annet. Vi hjelper deg gjerne med ditt prosjekt. 

KONTAKT: Salg/prosjektering byggJeg ønsker et uforpliktende pristilbud

Kjetil Gulbrandsøy Gruppeleder salg 954 17 137 kjetil.gulbrandsoy@nobi.no

Om plattendekker: 

Plattendekker er et minimumsarmert forskalingsdekke som leveres i størrelse og utførelse tilpasset hvert enkelt prosjekt.

  • Det er et godt alternativ til et plasstøpt dekke som etasjeskiller.
  • Plattendekke anvendes også i forbindelse med broer, kaier, med mer. 

Tykkelsen på betongen er normalt fra 6 cm, hvor utstikkende armering og gitterdragere sikrer en god forankring i plasstøpt konstruksjon. Ettersom hovedarmeringen er utformet som fagverksbjelker delvis innstøpt i betongplaten vil det være bærende i byggefasen og forskalingsarbeidet reduseres. En annen fordel med plattendekker er at rør, trekkerør, el.installasjoner, ventilasjon, etc, kan legges på plass og skjules før påstøp. Nødvendig brann- og lydklasse kan oppnås ved å justere tykkelsen av påstøpen, og derved den totale dekketykkelsen. Plattendekker krever understøtting ved påstøp.

Referanseprosjekt: 

NOBI har levert plattendekker i en årrekke til noen av Vestlandets største prosjekter. Vårt prosjekt med ny dypvannskai til Stord kommune syntes vi var veldig spennende. Her leverte vi omtrent 100 loss fra NOBI Voss, helt til Stord. Du kan lese hele artikkelen om prosjektet her

Vi var litt spent på logistikkbiten, men det har fungert greit – med leveranser til avtalt tid. De har også sett kvalitetsmessig bra ut, og helt uten feil. – Daglig leder, Engelsen Ent.

Kjetil Gulbrandsøy Gruppeleder salg 954 17 137 kjetil.gulbrandsoy@nobi.no

Fordeler med plattendekker og andre betongelementer fra NOBI:

NOBI er total-leverandør innenfor bygg-segmentet. Det er viktig å ha et bygg som dekker fremtidens behov. Les mer om hvorfor det lønner seg å velge ditt neste byggprosjekt med prefabrikkerte betongelementer fra NOBI. 

fordeler hulldekke

Effektiviser byggeprosessen og reduser ditt prosjekts miljøavtrykk med kortreiste produkter fra NOBI. Ta gjerne kontakt for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud. Vi er også stolt medlem av betongelementforeningen

Kontakt NOBI:

Kjetil Gulbrandsøy
Avd.leder salg og konstruksjon, kontor Bergen
95417137
E-post: kjetil.gulbrandsoy@nobi.no

Utvikling og hosting: Senson AS