Plattendekker

Plattendekker fra NOBI

Plattendekker fra NOBI:

Plattendekker er et minimumsarmert forskalingsdekke som leveres i størrelse og utførelse tilpasset hvert enkelt prosjekt. NOBI leverer i hovedsak plattendekker til kaianlegg og broprosjekter.

Plattendekker til prosjekt:

Tykkelsen på betongen er normalt fra 6 cm, hvor utstikkende armering og gitterdragere sikrer en god forankring i plasstøpt konstruksjon. 

NOBI tilbyr komplette leveranser av betongelement, hvor plattendekker spesielt inngår under kaianlegg og broprosjekter. Her vil vi også kunne tilby front-, bak- og hoveddragere til typisk elementkaier

kai

Hulldekker eller plattendekker i boligprosjekter?

I hovedsak er hulldekker og plattendekker de foretrukne dekkesystemer for oppbygning av etasjeskillere i større prosjekter. Hva som blir den beste løsningen avhenger av unike prosjektegenskaper, da gjerne men hensyn til vurderingskriterier som økonomi, tid, kvalitet og HMS. NOBI leverer primært hulldekker som etasjeskillere til boligprosjekter. 

Sammenlignet med plattendekker, vil hulldekker ofte bidra til raskere fremdrift, lengre spenn, lettere vekt, reduserte vinterkostnader og mindre mannskapsorientering.

Previous slide
Next slide

Betongelementer til bygg:

NOBI er totalleverandør av betongelement til byggeindustrien. Ved å benytte plattendekker og øvrige betongelement får du et bygg som dekker fremtidens behov. 

Vi tilbyr fleksibel dimensjonering og skreddersøm av elementer. Det ønskes til tider utfordrende løsninger med tanke på prefab, men NOBI som aktiv aktør innen bransjen evner å imøtekomme de fleste ønsker fra våre kunder.

Ingen hylleløsninger:

NOBI tilbyr tilpasningsmuligheter, logistikkfordeler og sikker fremdrift til ditt prosjekt. Våre prefabrikkerte betongelementer er samfunnskritiske løsninger som tilfredsstiller strenge krav til kvalitet, estetikk og kortest mulig avbrudd.

I utgangspunktet har vi ingen hylleløsninger. Betongløsninger fra NOBI kombinerer beste praksis med dine unike spesifikasjoner, vi produserer iht. toleranseverdier angitt i betongelementboken. Våre prefabrikkerte betongprodukter er anerkjent i markedet for høy målnøyaktighet og kvalitetsmessig fremstilling.

Kontakt NOBI:

NOBI leverer plattendekker og betongelement til landets største entreprenører og byggeprosjekt. Kontakt oss gjerne for spørsmål eller forespørsler. Vi er behjelpelig nå – og for prosjekter i fremtiden.

 

Kontaktskjema

Fortell oss mer om ditt prosjekt.
Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 64 MB.
    Gjerne legg ved tegning eller ytterligere prosjektbeskrivelser, slik at det blir lettere for oss å hjelpe deg med din henvendelse.

    Våre produkter

    Skroll til toppen