Samferdsel

Betongelement til samferdsel og infrastruktur - NOBI

Betongelement til samferdsel og infrastruktur:

Vi leverer samfunnskritisk infrastruktur med kvalitet for generasjoner. Veiene skal legge til rette for verdiskapningen Norge skal leve av i fremtiden. Med NOBI Betongelement får du bærekraftige og langsiktige løsninger som takler morgendagens utfordringer. Vi tilbyr effektiv transport til prosjekter over hele landet.

Christian BerlandProsjektleder 920 27 920christian.berland@nobi.no
Espen MikalsenDaglig leder906 73 735espen.mikalsen@nobi.no
Marcin WilczynskiProsjektering & dimensjonering968 32 393marcin.wilczynski@nobi.no
Tobias Mikalsen Produksjonsleder977 57 430tobias@nobi.no

Betongelement til vei og infrastruktur:

Vi har over 54000 km riks- og fylkesveger i Norge, og det er uten å en gang betrakte kommunale og private veier. Felles for all vår infrastruktur, er at det må vedlikeholdes, skiftes ut og leggs om – helt uten omfattende avvikling i trafikken. Prefabrikkerte betongelement fra NOBI er samfunnskritiske løsninger som tilfredsstiller strenge krav til kvalitet, estetikk og kortest mulig avbrudd. 

Kostnadseffektiv skreddersøm:

Betongelement fra NOBI kombinerer beste praksis med dine unike spesifikasjoner. Våre prefabrikkerte standardløsninger har høy fleksibilitet ift. dimensjonering og tilpasninger. Del gjerne dine ideer med oss. Gjennom samspill med vår kompetanse og tekniske ressurser skaper vi gode prosjekter i fellesskap.

Spesialkompetanse på betongelement:

NOBI tilbyr et bredt spekter av betongelement til samferdsel og infrastruktur. Gjennom årene har vi opparbeidet oss spesialkompetanse på området og har blant annet en egen produksjonshall som er tilrettelagt for disse betongelementene. 

Vi er heldig som har dyktige ansatte i alle ledd. Løsningsorienterte ingeniører, erfarne prosjektledere, nøyaktige kontrollører, egen armeringsproduksjon og produksjonsarbeidere med stor gjennomføringsevne er alle med å bidrar for å skape en best mulig kundeopplevelse. 

NOBI har også en tilhørende dypvannskai og egne biler til transport som sikrer effektive leveranser over hele Norge.

NOBI Betongelement - Kulvert

Betongprodukter til Vann og Avløp:

Skal det legges rør og kummer handler det om å tenke langsiktig. De skal vare i minst hundre år og tåle enorme belastninger.

Sammen med våre kunder trygger vi Norges vann- og avløpssystemer i dag- og for kommende generasjoner. 

NOBI BASAL MILJØBETONG
Previous slide
Next slide

Landsdekkende leverandør av betongelement til samferdsel:

Nobi er blant Norges ledende leverandører av betongelement til samferdselsprosjekter. Veiene skal legge til rette for verdiskapningen Norge skal leve av i fremtiden, og vi har løsningene som er med å sikre bærekraftig transport. Vi er sertifisert av tredjeparter når det kommer til miljø, produksjon og kvalitet. På den måten kan du stole på oss som en leveringsdyktig samarbeidspartner til ditt prosjekt. 

Christian BerlandProsjektleder 920 27 920christian.berland@nobi.no
Espen MikalsenDaglig leder906 73 735espen.mikalsen@nobi.no
Marcin WilczynskiProsjektering & dimensjonering968 32 393marcin.wilczynski@nobi.no
Tobias Mikalsen Produksjonsleder977 57 430tobias@nobi.no

Kontaktskjema

Fortell oss mer om ditt prosjekt.
Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 64 MB.
    Gjerne legg ved tegning eller ytterligere prosjektbeskrivelser, slik at det blir lettere for oss å hjelpe deg med din henvendelse.

    Våre produkter

    Skroll til toppen