Samferdsel

samferdsel nobi

Betongprodukter til samferdsel: 

Veiene skal legge til rette for verdiskapningen Norge skal leve av i fremtiden. Derfor leverer vi samfunnskritisk infrastruktur med kvalitet for generasjoner. Effektiviser byggeprosessen og reduser ditt prosjekts miljøavtrykk med kostnadseffektive betongløsninger innen samferdsel fra NOBI. 

Spesialkompetanse:

Vi har et bredt spekter av betongprodukter som leveres til samferdsel. NOBI har gjennom små og store prosjekter, opparbeidet seg spesialkompetanse innen samferdsel. Vi har blant annet en egen produksjonshall som er tilrettelagt for disse betongelementene. På denne siden finner du betongprodukter til samferdsel fra NOBI. 


Landsdekkende aktør innen samferdsel: 

NOBI er blant Norges ledende leverandører av betongprodukter til Samferdsel. NOBI har gjennom omfattende leveranser i en årrekke opparbeidet spesialkompetanse innen dette virksomhetsområdet, hvor vi blant annet har en helt egen produksjonshall for produkter innen dette segmentet. 

NOBI Samferdsel tidligere kunder og samarbeidspartnere

NOBI er sertifisert av tredjeparter når det kommer til miljø, produksjon og kvalitet. På den måten kan du stole på oss som en leveringsdyktig samarbeidspartner til ditt prosjekt. 


Kontakt NOBI:

Harald Lønning
Avdelingsleder Samferdsel /Prosjektleder-salg elementprodukter
Tlf 911 09 170
E-post: harald.lonning@nobi.no

Espen Mikalsen 
Daglig leder
Tlf 906 73 735
E-post: espen.mikalsen@nobi.no 

Kontaktskjema

Fortell oss mer om ditt prosjekt.
Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 64 MB.
  Gjerne legg ved tegning eller ytterligere prosjektbeskrivelser, slik at det blir lettere for oss å hjelpe deg med din henvendelse.

  Miljø og bærekraft – Samferdsel: 

  Betong er skapt for å vare. Visste du at betong, i et livsløp, er et av de mest miljøvennlige materialene vi har? Vår produksjon her på NOBI har også stadig blitt mer miljøvennlig, og vi er ISO-14001 sertifisert innen miljøledelse. 

  Betong er miljøvern. Betong er ren natur

  I lengden kan ikke plast konkurrere med betong, verken på styrke, økonomi eller miljøvern. Betong består utelukkende av naturlige materialer som sement, sand, grus og vann. Derfor påvirker ikke disse betongproduktene omgivelsene, og lar seg heller ikke påvirke av dem. Naturlige løsninger viser seg ofte å være best i lengden. Vår generasjon av betongprodukter kan derfor være med å bidra å løse deler av miljøbelastningen samfunnet opplever innen fagfeltet. 

  Betong er fremtidens miljøvennlige byggemateriale

  Vi driver kontinuerlig med optimalisering av våre resepter, og har de siste årene halvert vårt CO2-avtrykk. Vi tilfører stor samfunnsnytte med å levere norske, kortreiste produkter. NOBIs miljøfokus handler ikke bare om lavt miljøavtrykk, men også hvordan vi kan finne løsninger på gjenbruk og ikke forbruk. Sentrale myndigheter stiller stadig sterkere krav, og vi skal ikke bare imøtekomme disse – men samtidig prøve å strekke oss litt lenger. 

  Les mer om vår tilnærming til miljø og arbeid mot ISO-14001, EPD, FN Bærekraftsmål og miljøpolitikk, her.

  Våre produkter

  Handlekurv
  Rull til toppen