Treplantekummer – Kasser og kummer til treplanting

nobi treplantekummer og plantekasser i betong

Treplantekummer og plantekasser i betong fra NOBI: 

NOBI treplantekummer gir god plass til trærnes røtter på plantetidspunktet. Røttene kan videre utvikle seg godt i næringsrik jord. Elementene har hull på sidene slik at røttene vokser fritt ut av kummen.

Proffkatalog – NOBI TreplantekummerFDVPristilbud

Treplantekummer fra NOBI støpes i betong og leveres som løse elementer, flatpakket på pall. Enkel montering. Leveres med innstøpte løfteanker. Elementene kan skjøtes sammen i lengderetningen og stives av sidevegs med betongdragere. Det kan på forespørsel leveres armerte betonglokk for større areal med tilpasset åpning for tregruberist. 

Harald Lønning Prosjektleder element 911 09 170 harald.lonning@nobi.no
Espen Mikalsen Daglig leder 906 73 735 espen.mikalsen@nobi.no

Proffkatalog – Treplantekummer: 

Treplantekum brosjyre nobi proffkatalog plantekasser betong


Ulike typer treplantekummer: 

 

treplantekummer

Harald Lønning Prosjektleder element 911 09 170 harald.lonning@nobi.no
Espen Mikalsen Daglig leder 906 73 735 espen.mikalsen@nobi.no

NOBI Gatemiljøprodukter: 

NOBI har utviklet komplette løsninger sammen med Furnes Jernstøperi og Smi Mekaniske. I en årrekke har vi levert flotte, funksjonelle løsninger til offentlige uterom og samferdselsprosjekter. 

Tilhørende løsninger for NOBI Treplantekummer gir flotte estetiske preg på bymiljø og offentlige uterom. Vår komplette løsning gir varig vern i vakker og funksjonell design med elementer som er tilpasset hverandre. Ettersom produktene er komplimentere, sikrer det deg som kunde effektiv og enkelt montering.

Tregruberister med rammer:

FURNES tregruberister og rammer er støpt i tradisjonsrikt støpejern og utviklet i samarbeid med ledende designere. De leveres i kvalitetene grått støpejern eller kulegrafittjern. Tregruberistene leveres med forskjellig dekor og er løse i forhold til rammen. De har en låseanordning som sikrer dem til rammen når de er lagt på plass. Dette forenkler vedlikeholdet og rengjøringen under ristene. Tregruberammer leveres i 2-4 deler som monteres sammen etter at treet er plantet. FURNES tregruberister og rammer leveres i standard sort overflatebehandling. Andre farger på forespørsel.

Proffkatalog – NOBI TreplantekummerPristilbud

Trebeskyttere: 

SMI trebeskyttere er utviklet i samarbeide med ledende designere. Trebeskyttere monteres enkelt i loddrett stilling også i hellende terreng, med helling opp til 1:6. SMI trebeskyttere er varmgalvanisert og lakkert med ”Krieger” spesiallakk for nygalvaniserte overflater. Standard farge sort, men kan på forespørsel leveres pulverlakkert med farger etter RAL.

Les mer om tregruberister og trebeskyttere her: Last ned brosjyren


NOBI Treplantekasser i betong: 

NOBI tilbyr spesialelementer for treplantekasser skreddersydd til ditt prosjekt. På lik linje med våre treplantekummer, får trærne her best mulig vekstvilkår gjennom plantekasser av betong med rikelig av jord. Disse vil også ha huller i sidene av plantekassene slik at røttene kan ta seg ut til det rotvennlige kultlaget.

treplantekummer fra nobi - blågrønn faktor

Selv om våre standard løsninger er veldig godt mottatt i markedet for øvrig, er vi tilpasningsdyktig på prosjektering og produksjon for å imøtekomme både kunder- og byggherres ønsker. Ta kontakt for mer informasjon.

Harald Lønning Prosjektleder element 911 09 170 harald.lonning@nobi.no
Espen Mikalsen Daglig leder 906 73 735 espen.mikalsen@nobi.no

NOBI Regnbed: Modulbasert system. 

Arealeffektiv og miljøvennlig overvannsløsning fra NOBI. Våre regnbed er et modul-basert system som kan bygges opp av NOBI Trekkekummer.

plantekasser i betong fra nobi - illustrasjon effekter

Regnbedet er utformet med et nødoverløp som sikrer bortledning av overvannet til underliggende fordrøynings-volum ved kraftige regnskyll, og i tilfeller hvor frost reduserer infiltrasjonsevnen i vekstmediet. Forurenset overvann renses i vekstmediet før det infiltreres i underkant av kummen.

nobi regnbed illustrasjon oversikt

Fordeler med regnbed fra NOBI:

 • Renser forurenset overvann ved filtrering i vekstsonen.
 • Integrert fordrøyningsvolum med nødoverløp sikrer funksjon i perioder med frost og redusert infiltrasjonsevne, og hindrer lokale oversvømmelser ved kraftige regnskyll.
 • Modulbasert og kan bygges opp der det er plass.
 • Tilfører blå-grønn faktor (BGF) til prosjektet

nobi regnbed samferdsel

Harald Lønning Prosjektleder element 911 09 170 harald.lonning@nobi.no
Espen Mikalsen Daglig leder 906 73 735 espen.mikalsen@nobi.no

samferdsel nobi

Samferdsel: 

NOBI leverer bærekraftige løsninger for samferdsel og infrastrukturprosjekter. Veiene skal legge til rette for verdiskapningen Norge skal leve av i fremtiden, og vi har løsningene som er med å sikre miljøvennlig transport. Treplantekummer og andre samferdselprodukter i betong er kortreist og lokalprodusert ved vår fabrikk på Askøy, rett utenfor Bergen. Effektiviser byggeprosessen og reduser ditt prosjekts miljøavtrykk med kostnadseffektive samferdselsløsninger fra NOBI.

Proffkatalog – NOBI TreplantekummerPristilbud

NOBI er sertifisert av tredjeparter når det kommer til miljø, produksjon og kvalitet. På den måten kan du stole på oss som en leveringsdyktig samarbeidspartner til ditt prosjekt. 

Harald Lønning Prosjektleder element 911 09 170 harald.lonning@nobi.no
Espen Mikalsen Daglig leder 906 73 735 espen.mikalsen@nobi.no

Landsdekkende aktør innen samferdsel: 

NOBI er blant Norges ledende leverandører av betongprodukter til Samferdsel. NOBI har gjennom omfattende leveranser i en årrekke opparbeidet spesialkompetanse innen dette virksomhetsområdet, hvor vi blant annet har en helt egen produksjonshall for produkter innen dette segmentet. Vi er konkurransedyktig på pris, så ta gjerne kontakt for et uforpliktende tilbud.

Kontakt NOBI:

Harald Lønning
Avdelingsleder Samferdsel /Prosjektleder-salg elementprodukter
Tlf 911 09 170
E-post: harald.lonning@nobi.no

Espen Mikalsen 
Daglig leder
Tlf 906 73 735
E-post: espen.mikalsen@nobi.no 

Kontaktskjema

Fortell oss mer om ditt prosjekt.
Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 64 MB.
  Gjerne legg ved tegning eller ytterligere prosjektbeskrivelser, slik at det blir lettere for oss å hjelpe deg med din henvendelse.

  dronning_eufemi_referanse_front
  Treplantekummer fra NOBI til Dronning Eufemiasgate i Oslo.
  plantekummer Bybanen
  Plantekummer Bybanen
  plantekummer Bybanen
  Plantekummer Bybanen

   

   

   

   

   

   

   

  Trebeskytter
  Foto: Vetrlidsalmenningen Bergen. Trebeskytter og dekor på tregruberist.

  Våre produkter

  Handlekurv
  Rull til toppen