Toppmeny

Treplantekummer – Kasser og kummer til treplanting

NobiSamferdsel / Treplantekummer – Kasser og kummer til treplanting: 

Treplantekummer – Kasser og kummer til treplanting: 

NOBI treplantekummer gir god plass til trærnes røtter på plantetidspunktet. Røttene kan da utvikle seg godt i næringsrik jord. Elementene har hull slik at røttene fritt kan vokse ut av kummen.

Last ned brosjyrenJeg ønsker et uforpliktende pristilbud Kontakt – Samferdsel

Treplantekummer fra NOBI støpes i betong og leveres som løse elementer, flatpakket på pall. Enkel montering. Leveres med innstøpte løfteanker. Elementene kan skjøtes sammen i lengderetningen og stives av sidevegs med betongdragere. Det kan på forespørsel leveres armerte betonglokk for større areal med tilpasset åpning for tregruberist. 

Harald Lønning Prosjektleder element 911 09 170 harald.lonning@nobi.no
Espen Mikalsen Daglig leder 906 73 735 espen.mikalsen@nobi.no

Ulike typer treplantekummer: 

treplantekummer

Harald Lønning Prosjektleder element 911 09 170 harald.lonning@nobi.no
Espen Mikalsen Daglig leder 906 73 735 espen.mikalsen@nobi.no

Tregruberister med rammer:

FURNES tregruberister og rammer er støpt i tradisjonsrikt støpejern og utviklet i samarbeide med ledende designere. De leveres i kvalitetene grått støpejern eller kulegrafittjern. Leveres med forskjellig dekor og er løse i forhold til rammen. De har en låseanordning som sikrer dem til rammen når de er lagt på plass. Dette forenkler vedlikeholdet og rengjøringen under ristene. FURNES tregruberammer leveres i 2-4 deler som monteres sammen etter at treet er plantet. FURNES tregruberister og rammer leveres i standard sort overflatebehandling. Andre farger på forespørsel.

Trebeskyttere: 

SMI trebeskyttere er utviklet i samarbeide med ledende designere. Vår kompetanse garanterer det tekniske resultatet. Vi tilbyr gode og funksjonelle løsninger til en riktig pris. Trebeskyttere monteres enkelt i loddrett stilling også i hellende terreng, med helling opp til 1:6. Trebeskyttere er varmgalvanisert og lakkert med ”Krieger” spesiallakk for nygalvaniserte overflater. Standard farge sort, men kan på forespørsel leveres pulverlakkert med farger etter RAL

Les mer om tregruberister og trebeskyttere her: Last ned brosjyren

Samferdsel: 

NOBI leverer bærekraftige løsninger for samferdsel og infrastrukturprosjekter. Veiene skal legge til rette for verdiskapningen Norge skal leve av i fremtiden, og vi har løsningene som er med å sikre miljøvennlig transport.

samferdsel referanser

Harald Lønning Prosjektleder element 911 09 170 harald.lonning@nobi.no
Espen Mikalsen Daglig leder 906 73 735 espen.mikalsen@nobi.no

Kontakt NOBI:

Virket dette som noe for ditt prosjekt? Benytt skjemaet for et uforpliktende pristilbud eller andre generelle spørsmål. Vi hjelper deg gjerne med smarte og kostnadseffektive løsninger. 

Nobi_Askøy

Harald Lønning

Prosjektleder/salg elementprodukter
Tlf 56 15 16 04 – Mobil 911 09 170
E-post: harald.lonning@nobi.no

Se bilder fra noen av våre prosjekter her. NOBI har i en lang årrekke vært anerkjent i markedet av store aktører for våre praktiske treplantekummer. Selv om vi leverer primært til Vestland, har vi også vært delaktig i en rekke større prosjekter rundt Norge. 

dronning_eufemi_referanse_front

Treplantekummer fra NOBI til Dronning Eufemiasgate i Oslo.

plantekummer Bybanen

Plantekummer Bybanen

plantekummer Bybanen

Plantekummer Bybanen

 

 

 

 

 

 

 

Trebeskytter

Foto: Vetrlidsalmenningen Bergen. Trebeskytter og dekor på tregruberist.

Utvikling og hosting: Senson AS