Toppmeny

Hulldekke

Nobi / Bygg / Hulldekke.

hulldekke

Interessert i hulldekker? NOBI tar i mot alle henvendelser, om det er generelle spørsmål, ønske om et uforpliktende tilbud, eller annet. Vi hjelper deg gjerne med ditt prosjekt. 

KONTAKT: Salg/prosjektering byggJeg ønsker et uforpliktende pristilbud

Kjetil Gulbrandsøy Gruppeleder salg 954 17 137 kjetil.gulbrandsoy@nobi.no

Hulldekke fra NOBI:

Et hulldekke er et plant, forspent dekkeelement særlig egnet for store belastninger og lange søylefrie spenn.

Hulldekke er et godt valg for etasjeskiller og tak i mange typer bygg.

Hulldekker har en standardbredde på 1200 mm, og NOBI leverer hulldekker med høyder fra 200 til 520 mm. En av fordelene med våre hulldekker er at de store tverrsnittene har fem kanaler, noe som gir stor fleksibilitet med tanke på kjerneboring og tilpasninger, samt at kanalene kan benyttes for fremføring av el- og VVS-installasjoner. NOBI kan også levere hulldekker med 20 mm ekstra overdekning, noe som gir mulighet for økt brann- og eksponeringsklasse.

Kort montasjetid kombinert med mulighetene for lange spenn bidrar til at hulldekker også er et økonomisk gunstig alternativ. I tillegg er dekkeelementer temperaturutjevnende, og vil være energibesparende.

EPD – Hulldekke

Hvorfor bør du velge hulldekke fra NOBI?

  • Tilpasningsdyktighet og bistand gjennom hele anleggsprosessen, også i forkant. Våre prosjektutviklere- og ledere har svært god kompetanse og lang erfaring innen fagområdet. 
  • NOBI er et ledende betong- og industrikonsern fra Vestlandet. I motsetning til mange andre får du tilgang til en utstrakt, kortreist verdikjede av en totalleverandør innen betongelementer. Dette forsikrer rask leveringstid, og du som kunde får produkter til avtalt tid og sted. 
  • Som nevnt over, har våre hulldekker en særegen fordel med at de store tverrsnittene innehar fem kanaler, noe som gir stor fleksibilitet på kjerneboring og tilpasninger. 
  • Hulldekke fra NOBI imøtekommer brann- og lydkrav, og innehar et høyt sikkerhetsnivå. Dette reduserer forsikringspremie for kunde, samt kostnader og miljøutslipp i forbindelse med oppvarming/nedkjøling av bygg, antall transporter til byggeplass, og vedlikehold. 

KONTAKT: Salg/prosjektering bygg

Kjetil Gulbrandsøy Gruppeleder salg 954 17 137 kjetil.gulbrandsoy@nobi.no

Referanseprosjekter – hulldekke: 

NOBI har levert hulldekke i en årrekke til noen av Vestlandets største prosjekter. Her har du et utvalg av noen prosjekter vi syntes var spesielt interessant. Du kan lese mer om våre referanseprosjekter her

referanser bygg

Kjetil Gulbrandsøy Gruppeleder salg 954 17 137 kjetil.gulbrandsoy@nobi.no

Fordeler med hulldekke og andre betongelementer fra NOBI:

NOBI er total-leverandør innenfor bygg-segmentet. Det er viktig å ha et bygg som dekker fremtidens behov. Les mer om hvorfor det lønner seg å velge ditt neste byggprosjekt med prefabrikkerte betongelementer fra NOBI. 

fordeler hulldekke

Montasje av hulldekke: 

Hulldekkene trenger kun bæring på kortsiden av elementet, og kan monteres på bæresystemer av betongelementer, stål, plasstøpt betong eller murverk.

NOBI tilbyr hulldekker både med og uten montering. Vi benytter oss av kvalifiserte og erfarne montører, noe som sikrer deg god planlegging, fremdrift og sikkerhet i monteringsfasen. Ved levering med montering kan du velge mellom tørrmontert eller ferdig fugestøpt. Ved tørrmontering legger vi dekkene på ferdig opplegg, og dere står selv for forankring og fugestøping.

Betongelementforeningen har laget en veiledning for sikker montasje: MONTASJEGUIDE

Ta gjerne kontakt med noen av våre dyktige prosjektutviklere og konsulenter innen prosjektering for mer informasjon. 

KONTAKT: Salg/prosjektering bygg

Mål og tverrsnitt til hulldekker: 

NOBI tilbyr hulldekker med følgende tverrsnitt: HD200-, 220, 265, 285, 320, 340, 400, 420, 500 og 520. 

Last ned vårt dokument med mål og tverrsnitt: Mål og tverrsnitt

For flere spørsmål, ta gjerne kontakt med: 

Kjetil Gulbrandsøy Gruppeleder salg 954 17 137 kjetil.gulbrandsoy@nobi.no

Krav til adkomst for hulldekker:

Levering av betongelementer krever som regel god framkommelighet for store biler og mobilkraner. Elementer leveres med semi, og elementer over 13 mtr. leveres med teleskophenger. Dette er plasskrevende, og vi er avhengig av å få oppgitt god byggeplassinformasjon i tilbudsfasen.

Last ned vårt dokument om krav til adkomstvei: Krav til adkomstvei

Effektiviser byggeprosessen og reduser ditt prosjekts miljøavtrykk med kortreiste produkter fra NOBI. Ta gjerne kontakt for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud. Vi er også stolt medlem av betongelementforeningen

Kontakt NOBI:

Kjetil Gulbrandsøy
Avd.leder salg og konstruksjon, kontor Bergen
95417137
E-post: kjetil.gulbrandsoy@nobi.no

Kontakt oss for et pristilbud på hulldekke;

 

Utvikling og hosting: Senson AS