Toppmeny

Hulldekke

Hulldekker er et godt valg for etasjeskiller og tak i mange typer bygg.

Et hulldekke er et plant, forspent dekkeelement særlig egnet for store belastninger og lange søylefrie spenn.

Hulldekker har en standardbredde på 1200 mm, og NOBI leverer hulldekker med høyder fra 200 til 520 mm. En av fordelene med NOBI sine hulldekker er at de store tverrsnittene har fem kanaler, noe som gir stor fleksibilitet med tanke på kjerneboring og tilpasninger, samt at kanalene kan benyttes for fremføring av el- og VVS-installasjoner. NOBI kan også levere hulldekker med 20 mm ekstra overdekning, noe som gir mulighet for økt brann- og eksponeringsklasse.

Kort montasjetid kombinert med mulighetene for lange spenn bidrar til at hulldekker også er et økonomisk gunstig alternativ. I tillegg er dekkeelementer temperaturutjevnende, og vil være energibesparende.

Montasje

Hulldekkene trenger kun bæring på kortsiden av elementet, og kan monteres på bæresystemer av betongelementer, stål, plasstøpt betong eller murverk.

NOBI Voss tilbyr hulldekker både med og uten montering. Vi benytter oss av kvalifiserte og erfarne montører, noe som sikrer deg god planlegging, fremdrift og sikkerhet i monteringsfasen. Ved levering med montering kan du velge mellom tørrmontert eller ferdig fugestøpt. Ved tørrmontering legger vi dekkene på ferdig opplegg, og dere står selv for forankring og fugestøping.

Betongelementforeningen har laget en veiledning for sikker montasje:
Link til Betongelementforeningens montasjeguide

Mål og tverrsnitt

Last ned vårt dokument med mål og tverrsnitt

Krav til adkomst

Levering av betongelementer krever som regel god framkommelighet for store biler og mobilkraner.

Elementer leveres med semi, og elementer over 13 mtr. leveres med teleskophenger. Dette er plasskrevende, og vi er avhengig av å få oppgitt god byggeplassinformasjon i tilbudsfasen.

Last ned vårt dokument om krav til adkomstvei

NOBI Voss tilbyr hulldekker både med og uten montering. 

 

Kontakt NOBI VOSS

Nobi_VossKjetil Gulbrandsøy
Avd.leder salg og konstruksjon, kontor Bergen
95417137
E-post: kjetil.gulbrandsoy@nobi.no

Kontakt oss for et pristilbud på hulldekke;

 

Utvikling og hosting: Senson AS