Andre element

andre element - betongelement til bygg - tribune og idrettsanlegg

Andre element fra NOBI:

Betong har god formbarhet, noe som gir mange muligheter for valg av form, overflater, profilering og farger. Å benytte betongelementer gir høy kvalitet og kort byggetid, og vil derfor være et svært godt alternativ i mange tilfeller. Vi er behjelpelig med betongelement tilpasset ditt prosjekt. 

Tribuner til Brann Stadion:

Vi leverte tribuneelementer til Constructa for oppføring av ca. 4.500 nye tilskuerplasser på Brann Stadion. Fin overflate og rask byggetid var viktige kriterier for betongelementene fra NOBI. 

kulvert

Betongelement til samferdsel & infrastruktur:

NOBI produserer betongelementer til samferdsel og infrastruktur ved NOBI Askøy, rett utenfor Bergen. Våre standard produkter er for øvrig godt mottatt i markedet, men kan også imøtekomme ønskede spesifikasjoner fra kunder og byggherrer. 

Pålitelig dimensjonering for styrkenivå, fleksibel utforming og rask montering forsikrer god fremdrift og sunn risikostyring.

Fordeler med prefabrikkerte betongelementer fra NOBI:

Les hvorfor du bør velge veggelementer og andre betongelement til ditt prosjekt her.

Kontakt NOBI:

NOBI leverer betongelementer til landets største entreprenører og byggeprosjekt. Kontakt oss gjerne for spørsmål eller forespørsler. Vi er behjelpelig nå – og for prosjekter i fremtiden.

Kontaktskjema

Fortell oss mer om ditt prosjekt.
Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 64 MB.
    Gjerne legg ved tegning eller ytterligere prosjektbeskrivelser, slik at det blir lettere for oss å hjelpe deg med din henvendelse.

    Våre produkter

    Skroll til toppen