Toppmeny

Fartsputer

NobiSamferdsel / Fartsputer

Fartsputer: 

NOBI produserer to varianter av fartsputer. Begge er tilpasset fartsgrensen i gaten. Fartsputene er produsert av betong med høy bestandighet og har lang levetid. Fartsputene er utformet slik at større kjøretøy ikke får stor belastning ved passering. Fartspute er en betongklump som er gradert ned midt i veien.

Kontakt – SamferdselJeg ønsker et uforpliktende pristilbud

Putene fører til at farten blir redusert, samtidig som man kan kjøre over dem uten å få merkbare støt i ryggen. Fartsputer er anbefalt med tanke på HMS og mindre belastning for sjåfører, enn det fartsdumper gir.

Fartsputer

Fartsputer.

Betongprodukter til samferdsel fra NOBI: 

NOBI leverer bærekraftige løsninger for samferdsel og infrastrukturprosjekter. Veiene skal legge til rette for verdiskapningen Norge skal leve av i fremtiden, og vi har løsningene som er med å sikre miljøvennlig transport.

samferdsel referanser

Beslutningstaker eller prosjektleder innen industri og infrastruktur? Ta gjerne kontakt for mer informasjon eller et uforpliktende pristilbud

Harald Lønning Prosjektleder element 911 09 170 harald.lonning@nobi.no
Espen Mikalsen Daglig leder 906 73 735 espen.mikalsen@nobi.no

NOBI har et bredt spekter av betongprodukter som leveres til samferdsel. NOBI har gjennom små og store prosjekter, opparbeidet seg spesialkompetanse innen samferdsel. Vi har blant annet en egen produksjonshall som er tilrettelagt for disse betongelementene.

Virket dette som noe for ditt prosjekt? Benytt skjemaet for et uforpliktende pristilbud eller andre generelle spørsmål. Vi hjelper deg gjerne med smarte og kostnadseffektive løsninger. 

Kontakt NOBI:

Nobi_Askøy

Harald Lønning
Prosjektleder/salg elementprodukter
Tlf 56 15 16 04 – Mobil 911 09 170
E-post: harald.lonning@nobi.no

Utvikling og hosting: Senson AS