Støttemur

Privatkunde? Se våre støttemurer i årets tilbudskatalog eller besøk våre butikkutsalg.

Støttemur i betong fra NOBI

Støttemur fra NOBI:

Vi produserer et komplett utvalg av støttemurer for alle slags prosjekter, fra store infrastrukturprosjekter til private uterom. Uavhengig av ditt behov, har vi et solid utvalg og en løsning som vil passe ditt prosjekt. Bli bedre kjent med våre støttemurer lenger ned på siden. 

NOBI Stormur - En komplett støttemur i betong:

NOBI Stormur er en komplett støttemur i betong til prosjekt. Konseptet gir enkel oppføring av støttemur med solide og stabile blokker. 

Med et komplett utvalg av komponenter kan du effektivt bygge alt fra mindre støttemurer til store gravitasjonsmurer rasktstabilt og sikkert. Les mer her:

NOBI STORMUR - en komplett støttemur i betong til prosjekter over hele Norge

Liten støttemur:

Liten støttemur stables tørt oppå hverandre uten bruk av mørtel/sement. Låsingen i bakkant gjør det enkelt å få et profesjonelt og sikkert resultat. Kan leveres med sålebjelke, kurvestein, og ender. 

Mål: 25x17x34. Pall 1.57 m² (36stk / 900kg). Liten støttemur heller 15cm. innover i terrenget pr. m.

NOBI - liten støttemur betong mur stablemur

Rådhusmur:

Rådhusmur er en svært fleksibel og dekorativ mur. Formatet er anvendelig og det rustikke uttrykket gjør den egnet til små murer, trapper, blomsterbed, utegrill, portstolper, gjerdestolper, kantstein med mer. 

Rådhusmur leveres i hele paller á 2.025 m² (48stk/1105 kg). Anbefalt for murer opptil ca. 1 meter høyde. Forbruk 23,7 stk/m².

Rådhusmur

Forskalingsblokk:

Forskalingsblokk erstatter tradisjonell forskaling og er velegnet som vertikal støttemur, vegger, garasjer, fundamenter, ringmurer osv. Blokkene tørrstables, armeres og fylles deretter med betong.

Systemet består av helblokk (40x20x20) og ende/hjørne (40x20x20). Pall 36stk/670kg, forbruk 12,5stk per m². Det går ca. 100 liter betong pr m².

NOBI Forskalingsblokk mur betong

Støttemur L-Element:

Støttemur L-Element er en prosjektmur som lages på bestilling etter ønsket mål. Vi kan bistå med prosjektering og dimensjonering av elementer.

L-Element har kostnadseffektiv og enkel installasjon. Konstruksjonen kan benyttes som støttemur, frittstående vegg eller fundament.

Støttemur type L-element

Byggevarer til hage, park og gate:

NOBI tilbyr et stort utvalg av egenproduserte- og innkjøpte byggevarer til hage, park og gate. 
Vi er komplett leverandør til proffen, helt fra grunnarbeid til avsluttende arbeider.

NOEN AV VÅRE LØSNINGER:

Kontakt NOBI Bergen:

Vår butikk i Bergen har adresse Lønningsflaten 25, 5258 Blomsterdalen.

Mathias IgelstrømAvdelingsleder Byggevarer928 41 777mathias@nobi.no
Martin Knudsen HeimnesKundebehandler457 29 542mkh@nobi.no
Peter Brox BøeProsjektkoordinator drensrenner405 19 809peter.boe@nobi.no

Kontakt NOBI Voss:

Vårt butikkutsalg på Voss er lokalisert ved Voss Handelspark, Brynalii 153. 

Odd SivertsenAvd.leder Voss, Salg VA992 03 463odd.sivertsen@nobi.no
Stein Aril PettersenSalgsleder Voss, VA / Byggevarer969 46 921stein-aril@nobi.no
Solvor SylteKundebehandler992 03 461solvor.sylte@nobi.no
Rolf HonveKundebehandler992 03 489rolf.honve@nobi.no
Svein KnapstadKundebehandler992 03 468svein.knapstad@nobi.no

Kontaktskjema

Fortell oss mer om ditt prosjekt.
Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 64 MB.
  Gjerne legg ved tegning eller ytterligere prosjektbeskrivelser, slik at det blir lettere for oss å hjelpe deg med din henvendelse.

  Hvorfor velge hage- og parkprodukter i betong?

  Det viktigste er at produktene er miljøvennlige og krever minimalt med vedlikehold. Betong er mer miljøvennlig enn sine motparter i plast og tre, og er også kortreist fra vår fabrikk på Askøy. Det er heller ingen hemmelighet at betong trenger minimalt med vedlikehold. Ved kjøp av NOBI-produkter er du til enhver tid garantert kvalitet. Våre hageprodukter gjennomgår en omfattende kvalitetskontroll før de forlater fabrikken, noe som forsikrer en lang levetid.

  NOBI så dagens lys i 1934. Siden har vi vært med å bygge Vestlandet. Vårt primære nedslagsfelt har hovedsakelig vært Bergen og omegn, ettersom vår fabrikk holder til på Askøy. I senere tid har vi i tillegg fått lokaler ved Bergen og Voss. Vi er også eneste produsent av hageprodukter i Vestland Fylke innen betongsegmentet. Mange aktører mottar sine produkter fra Østlandet og Utland, noe som gir et betydelig høyere miljøavtrykk. Vår nærhet til markedet gir derimot kortreiste produkter med miljøgevinst. NOBI er miljøsertifisert og tilfredsstiller kravene i NS-EN ISO 14001.

  For å lage god betong er vi avhengig av de beste råvarene. Derfor bruker NOBI en spesiell sort morenesand som er regnet som den beste i markedet. Vår lange erfaring, høyt kvalifisert personell, sammen med den gode betongen, gjør oss til en solid og sikker leverandør. Vår kunder skal til enhver tid være garantert kvalitet. Vi gjennomgår derfor omfattende kvalitetskontroll før våre produkter forlater fabrikken.

  Vi er et ledende betong- og industrikonsern på vestlandet. Vi produserer produkter og leverer tjenester i våre nærområder innenfor disse virksomhetsområdene: Vann og avløp, Bygg og anlegg, Samferdsel, Ferdigbetong og Sandtak, i tillegg til Hage, Park- og Gate. Ta kontakt dersom du har noen spørsmål, og vi hjelper deg gjerne! Velkommen til hyggelig handel i våre butikker ved Bergen og Voss.

  Våre produkter

  Skroll til toppen