Ferdigbetong og sandtak

kontakt ferdigbetong nobi

Effektive leveranser av ferdigbetong er avhengig av høy kvalitet i utførelse av transport til byggeplassen. Du bør derfor velge en leveringsdyktig partner. Med over 60 års erfaring, kan du stole på oss som din leverandør. 

Du kan lese mer om de ulike sidene her:

Ferdigbetong          Sandtak

Vi har som mål at NOBI Voss skal være den foretrukne leverandør av ferdigbetong og våre produkter skal alltid oppfylle kunden sine forventninger.


Ferdigbetong og sandtak: 

NOBI Voss produserer ferdigbetong fra sitt anlegg på Palmafossen, Voss kommune. Her har vi 2 blandere med kapasitet på hhv 1,5 m3 og 2,5m3 per blanding. NOBI Voss er sertifisert av Kontrollrådet og er godkjent som produsent av alle typer fabrikkblandet betong i henhold til NS-EN 206:2013+A1:2016+NA:2017, vi er også medlem av FABEKO.

Last ned FDV

Du finner mer informasjon om Ferdigbetong og sandtak her: 

Betongkvaliteter

Betongkvaliteter: 

 • Fabrikkblandet betong i alle kvaliteter B30 – B55
 • SKB (selvkomprimerende betong) B35 – B45
 • Sprøytebetong
 • Jordfuktig betong
 • Golvbetong
 • Varm betong ( på kalde dager )

Se også vår side om NOBI sine betongtyper og betongkvalitet

Transport av betong

Vi har følgende transportpark;

 • 1 stk kombipumpe på 25 meter
 • 1 stk kombipumpe på 32 meter
 • 1 stk båndbil på 16 meter
 • 1 stk betongbil med 10 meter hydraulisk renne
 • 4 stk betongbiler med trommel á 7,0 m3

ferdigbetong header

Miljø og bærekraft: 

Betong er skapt for å vare. Visste du at betong, i et livsløp, er et av de mest miljøvennlige materialene vi har? Vår produksjon her på NOBI har også stadig blitt mer miljøvennlig, og vi er ISO-14001 sertifisert innen miljøledelse. 

Betong er miljøvern. Betong er ren natur

I lengden kan ikke plast konkurrere med betong, verken på styrke, økonomi eller miljøvern. Betong består utelukkende av naturlige materialer som sement, sand, grus og vann. Derfor påvirker ikke disse betongproduktene omgivelsene, og lar seg heller ikke påvirke av dem. Naturlige løsninger viser seg ofte å være best i lengden. Vår generasjon av betongprodukter kan derfor være med å bidra å løse deler av miljøbelastningen samfunnet opplever innen fagfeltet. 

Betong er fremtidens miljøvennlige byggemateriale

Vi driver kontinuerlig med optimalisering av våre resepter, og har de siste årene halvert vårt CO2-avtrykk. Vi tilfører stor samfunnsnytte med å levere norske, kortreiste produkter. NOBIs miljøfokus handler ikke bare om lavt miljøavtrykk, men også hvordan vi kan finne løsninger på gjenbruk og ikke forbruk. Sentrale myndigheter stiller stadig sterkere krav, og vi skal ikke bare imøtekomme disse – men samtidig prøve å strekke oss litt lenger. 

Reduser ditt prosjekts miljøavtrykk med kortreiste produkter og tjenester fra NOBI.
Les mer om vår tilnærming til miljø og arbeid mot ISO-14001, EPD, FN Bærekraftsmål og miljøpolitikk, her
.

Våre produkter

Handlekurv
Rull til toppen