Toppmeny

Pristilbud fra NOBI

Pristilbud fra NOBI: 

NOBI er et ledende betong- og industrikonsern fra Vestlandet. Dermed kan vi naturligvis tilby svært gunstige priser ettersom du handler direkte med produsent, ikke fordyrende mellomledd og andre grossister. Spesielt ved våre egenproduserte produkter har vi marginer som kan tilpasses størrelsen på ditt prosjekt. Velg kortreist, lokalprodusert og miljøsertifisert.

Virket våre produkter og tjenester som noe for ditt prosjekt? 

Benytt skjemaet for et uforpliktende pristilbud eller andre generelle spørsmål. Vi hjelper deg gjerne med smarte og kostnadseffektive løsninger. 

Kontakt NOBI: 

Dersom det haster, ta kontakt ved å følge lenken til ønsket virksomhetsområde. Her finner du kontaktinformasjon som telefon og e-post til noen av våre dyktige ansatte. 

referansevegg nyLes mer om noen av våre prosjekter her og få med deg generelle andre nyheter her. Vi er stolte medlemmer av Basal, Betongelementforeningen og FABEKO

Reduser ditt prosjekts miljøavtrykk med kortreiste produkter fra NOBI. Les mer om vår tilnærming til miljø og arbeid mot ISO-14001, EPD, FN Bærekraftsmål og miljøpolitikk, her.

Utvikling og hosting: Senson AS