Toppmeny

Drensrenner

Nobi / Vann og avløp / Drensrenner

Drensrenner for proff og industri: 

NOBI er Vestlandets største leverandør av drensrenner, i tillegg til å være en av de største leverandørene nasjonalt. Vi fører Hauraton sine renner og dreneringssystem. Løsninger er også tilgjengelig for privatmarkedet, se produktene i nettbutikken her: 

For privat: Nettbutikk – DrensrennerJeg ønsker et uforpliktende tilbud

Se lagerført utvalg av våre systemer for drenering i boksene under. Vi tar også imot spesialbestillinger, både på rister og renner (les mer lenger ned på siden). NOBI leverer primært til Vestland, men leverer også til prosjekter over hele Norge etter avtale. Drensrenner tilbys også i lavprofil renne med tilsvarende belastningsklasser. 

fordeler drensrenner industri

Alexander Grimstad Kundebehandler, Bergen 459 74 060 alexander.grimstad@nobi.no
Mathias Igelstrøm Kundebehandler, Bergen 928 41 777 mathias@nobi.no

Ulike rister og renner: 

Før du velger dreneringsrenne, bør du vurdere behov og ulike forhold; eksempelvis om det er lett eller tung trafikk på området. Muligheten for å benytte ulike rister, gjør at rennene er svært fleksible og kan tilpasses ditt behov. Vi har rister som tilfredsstiller følgende belastningsklasser (prøvebelastning i kN ifølge DIN 19580): 

  • B125 – Områder som trafikkeres av fotgjengere og syklister. 
  • C250 – Områder som trafikkeres av personbiler og lette lastebiler. 
  • D400 – Områder som trafikkeres av større lastebiler og på tvers av veibanen. 
  • E600 – Områder som trafikkeres av tunge kjøretøyer med høyt akseltrykk (industriområder, godsterminaler). 
  • F900 – Områder som traffikeres av tunge kjøretøyer med høyt akseltrykk og trafikkering  med massivhjul (flyplasser, containerterminaler). 

NOBI leverer drensrenner og rister til alle slags prosjekter. Alt ifra private innkjørsler og uterom til store industrianlegg, leilighetskomplekser og næringsbygg. Ta kontakt med oss for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud. 

Alexander Grimstad Kundebehandler, Bergen 459 74 060 alexander.grimstad@nobi.no
Mathias Igelstrøm Kundebehandler, Bergen 928 41 777 mathias@nobi.no

Spesialbestillinger: 

Rister kan designmessig utformes i noen grad etter ønske fra kunde ved spesialbestillinger. NOBI har levert slike tilpasninger til blant annet Fisketorget og Bergen Kino. Det er også anledning for kunde å bestille rister i cortenstål, som er forhåndsrustet (se bilde fra Bergen Kino under). Våre standard løsninger er imidlertid svært godt mottatt i markedet for øvrig, og passer i stor grad de aller fleste prosjekter. Spesialbestillinger er for kunder og byggherrer med en tydelig visjon for prosjektet, samt arkitekten med et øye for det lille ekstra. 

Transport utover Vestland: 

NOBI leverer i utgangspunktet til Vestland, men kan levere landsdekkende ved bestillinger på minst 1 pall. Vi har ikke samarbeid med transport og logistikk på slike strekninger, så organisering av transport ordner vi sammen med kunde. Fordelen med våre drensrenner (spesielt recyfix serien), er at de veier svært lite. Dette gjør frakt og montering både kostnadseffektivt og lett. Ta kontakt med oss for flere spørsmål eller et uforpliktende pristilbud. 

Alexander Grimstad Kundebehandler, Bergen 459 74 060 alexander.grimstad@nobi.no
Mathias Igelstrøm Kundebehandler, Bergen 928 41 777 mathias@nobi.no

Referanser: 

Vi er den største leverandøren på Vestlandet, og blant dem aller største i hele Norge. Her kan du se noen bilder av enkelte prosjekter vi syntes var spesielt interessant.

drensrenner referanser

Virket dette som noe for ditt prosjekt? Benytt skjemaet for et uforpliktende pristilbud eller andre generelle spørsmål. Vi hjelper deg gjerne med smarte og kostnadseffektive løsninger. 

Utvikling og hosting: Senson AS