Hauraton FASERFIX: En sterk, holdbar og pålitelig drensrenne til prosjekt

Header Faserfix drensrenner hauraton nobi

HAURATON Faserfix drensrenner:

FASERFIX drensrenner fra Hauraton er laget av fiberarmert betong og gir maksimal stabilitet og motstandsdyktighet mot ekstreme belastninger og dynamiske krefter. Les mer om produktene lenger ned på siden.

 • Velg mellom et bredt utvalg av rister.
 • Høy stabilitet og sikkerhet. 
 • Økt trygghet mot høyt vertikalt press.
 • Kvalitetssikret, fiberarmet betong med bærekraftige basalt fibre.
 • 20x20mm festeanordning i galvanisert eller rustfritt stål.
 • Spar opptil 90% av installasjonstiden med Hauratons unike boltfrie SIDE-LOCK monteringsfunksjon.
 • Motstandsdyktighet mot brann (A1 ihht. DIN 4102). 
 • Korrosjonsbestandig

Peter Brox BøeProsjektkoordinator405 19 809peter.boe@nobi.no
Mathias IgelstrømAvdelingsleder Byggevarer928 41 777mathias@nobi.no

Hauraton FASERFIX KS:

Solid drensrenne for kommersielle- og offentlige prosjekter. Nominelle størrelser fra 100-300mm i forskjellige høyder, belastningsklasse opptil F900 og stort utvalg av rister (iht. DIN EN 1433).

Hauraton Faserfix KS drensrenner - NOBI

Hauraton FASERFIX SUPER:

Ekstremt motstandsdyktig drensrenne for tunge laster og dynamiske krefter. Nominelle størrelser fra 100-500mm i forskjellige høyder, belastningsklasse opptil F900 og stort utvalg av rister (iht. DIN EN 1433).

Om Hauraton FASERFIX:

Drensrennene fra FASERFIX serien er Hauratons mest motstandsdyktige. Basaltfibrene som er lagt til betongen er det som gjør denne typen drensrenne ekstra spesiell. De naturlige fibrene forbedrer motstanden og stabiliteten i det samlede designet. Dette gjør at FASERFIX serien er et naturlig valg for bruksområder der høye dynamiske krefter i sving. Et solid valg for logistikksentre, havner eller flyplasser.

Hauraton FASERFIX drensrenner - NOBI

Spar 90% av installasjonstiden:

SIDE-LOCK gir en enkel måte å låse rister på plass uten bolter eller spesialverktøy. Risten blir justert og posisjonert riktig på rennen og låst på plass med fottrykk. Den er sikkert låst på plass og vil ikke løsne når den utsattes for tunge belastninger, laterale eller vertikale krefter. 

 

SIDE-LOCK-funksjonen kan spare opptil 90% av installasjonstiden og gir enkel tilgang til vedlikehold. Du kan enkelt åpne risten ved å vippe den opp med en skrutrekker nær låsesystemet.

Kontaktskjema

Fortell oss mer om ditt prosjekt.
Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 64 MB.
  Gjerne legg ved tegning eller ytterligere prosjektbeskrivelser, slik at det blir lettere for oss å hjelpe deg med din henvendelse.

  Våre produkter

  Skroll til toppen