Recyfix drensrenner for urbane bymiljø og kommersielle prosjekter

Recyfix drensrenner - Hauraton NOBI

Recyfix:

RECYFIX Drensrenner er en verdensledende produktserie innen overvannshåndtering fra Hauraton. Kombinasjonen av innovativt design og bærekraftige materialer gjør RECYFIX til en ideell løsning for urbane bymiljø og kommersielle prosjekter.

 • Rask, lett og kostnadseffektiv installering.
 • Høy stabilitet og funksjonalitet
 • Lav vekt gir enkel transport.
 • Både horisontale og vertikale utløpsmuligheter.
 • Lagerføres i 100mm bredde, men kan bestilles opptil 300mm bredde og forskjellige høyder.
 • Kan tilpasses ethvert prosjekteringskrav
 • Korrosjonsbestandig
 • Stabile rister i belastningsklasser B125 og C250 passer denne rennen, iht. DIN EN 1433.
 • 100% resirkulerbar PP-materialer.

Peter Brox BøeProsjektkoordinator405 19 809peter.boe@nobi.no
Mathias IgelstrømAvdelingsleder Byggevarer928 41 777mathias@nobi.no

Hauraton RECYFIX Standard:

Recyfix Std er drensrenner tilpasset fotgjengerområder og lett kommersiell trafikk. Rennene er tilgjengelig i nominelle størrelser 100-300mm, ulike byggehøyder og et stort utvalg av rister.

Hauraton RECYFIX Plus:

Rexyfix Plus er en robust drensrenne med beskyttende stålkant. Rennene er tilgjengelig i nominelle størrelser 100-300mm, ulike byggehøyder og et stort utvalg av rister.

Recyfix plus drensrenne fra Hauraton
Ressurseffektiv
Råmaterialet for RECYFIX-renner kommer fra resirkulerte varer som brukes i dagliglivet, som emballasje, fryseposer og plastflasker. PÅ denne måte bevares verdifulle ressurser som råolje, og mengde avfall reduseres til fordel for miljøet. RECYFIX-rennene er også PVC-frie og kan fullstendig resirkuleres etter bruk.
Miljø
Bruken av resirkulert kompositt i produksjonen har oppnådd det prestisjefylte Blue Angel miljømerket, en anerkjent utmerkelse i Europa for ressurssparende bruk av materialer. Produkter som bærer Blue Angel-merket er sertifisert som miljøvennlige og anses pålitelig for å bidra til å redusere forurensning.
Motstandsdyktighet
RECYFIX er i stand til å takle forskjellige miljøpåvirkninger som for eksempel frost, salt, UV-lys og kjemikalier. De er 100% korrosjonsfrie og gir pålitelig overflatedrenering med god levetid.
Lav vekt
Alle renner kan enkelt manøvreres, transporteres og installeres uten tunge løftemaskiner. De oppfyller kravene til enmannsløft, noe som gir rask og kostnadseffektiv håndtering på byggeplassen.
Previous slide
Next slide
Komplementerende løsninger til RECYFIX-serien:

RECYFIX POINT:

Punktavløp for brolagte områder, gangveier og offentlige torg. Produktet har tilpassede utløpstilkoblinger og håndterer belastning opp til C250 og moderat biltrafikk. 

Punktavløp til drensrenne med støpejernsrist

RECYFIX SANDFANG:

Sandfang laget av modifisert PP-materialer og bredt utvalg av rister og belastningsklasser. Utløpsmuligheter på tre sider tilpasset rørinstallasjoner fra DN110 – DN315.

Utforsk RECYFIX-serien:

Drensrenner med spesielle egenskaper for prosjekter som krever det lille ekstra.

RECYFIX MONOTEC:

Maksimal hydraulisk kapasitet med monolittisk dreneringssystem som er produsert fra to deler som enkelt settes sammen. Lasteklasse opp til D400 gjør RECYFIX Monotec ideell for parkeringsplasser og kommersielle områder. 

RECYFIX MONOTEC

RECYFIX NC:

Høy ytelsesrenne for tung trafikk opp til E600. Sikret av 4 bolter per halvmeter for maksimal sikkerhet. Rennen leveres feerdigmontert for hurtig installasjon på byggeplassen. 

RECYFIX HICAP:

Høykapasitets slisserenne for områder med ekstrem belastning, lasteklasse F900. Ideell for flyplasser, containerterminaler og andre industriområder. Høy hydaulisk ytelse gir god evne til oppbevaring og motvirker overbelastning på ledningsnettet. 

Se også: NOBI Slisserenne i betong

Recyfix hicap drensrenne

RECYFIX SLOTTED:

Diskret slisserenne for offentlige og kommersielle områder med lasteklasse D400. Tilgjengelig i forskjellige dybder, inkludert lavere renner der installasjonsdybden er begrenset. 

Recyfix Slotted channel

Kontaktskjema

Fortell oss mer om ditt prosjekt.
Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 64 MB.
  Gjerne legg ved tegning eller ytterligere prosjektbeskrivelser, slik at det blir lettere for oss å hjelpe deg med din henvendelse.

  Våre produkter

  Skroll til toppen