Industristein C-lock

NOBI C-LOCK INDUSTRISTEIN

NOBI Industristein:

Industristein fra NOBI er den ideelle løsningen for områder som krever høy- eller ekstrem styrke. Med C-Lock Industristein får dekket gode låseegenskapet og naturlig motstandsdyktighet mot større belastninger og vridningseffekter. 

Dim: Pall: Vekt: Farge:
22x22x8 7.12m² 1300kg Grå, Koks

Utleie av leggeutstyr:

NOBI Industristein er laget for maskinlegging for å sikre rask og god fremdrift til ditt prosjekt. Dersom du ikke har tilgjengelig leggeutstyr, tilbyr vi utleie av leggeutstyr:

Bruksområder for industristein:

Industri- og næringsområder har ofte tunge aktiviteter. Med C-Lock Industristein får du et holdbart og stabilt underlag som trenger minimalt av vedlikehold. Sikkerheten er avgjørende for mange byggherrer, som ofte ser fordeler med økt sikkerhet- og produktivitet på et solid, jevnt underlag av industristein. 

NOBI C-LOCK Industristein er derfor en ideell løsning for parkeringsplasser, logistikksområder, havn- og godsterminaler, flyplasser og andre områder som krever høy styrke.

NOBI Industristein - belegning for områder som krever høy styrke

Fordeler med NOBI Industristein:

Ekstrem belastning:
Industristein fra NOBI tilfredsstiller de høyeste krav til industrielle arealer med svært store punktbelastninger og høye dynamiske påkjenninger.
Kostnadseffektivt livsløp:
Det er ingen kostnader med vedlikehold for dekker av industristein. Det er enkelt å ta opp stein dersom det skal gjøres installasjoner i grunnen.
Lang levetid:
NOBI industristein er langt mer motstandsdyktig mot bensin, olje, og varme enn asfaltdekke. Gode låseegenskaper sikrer stabilt og varig dekke med lang levetid.
Maskinlegging:
NOBI Industristein er spesielt konstruert til maskinlegging. Det gjør at store flater kan legges raskt og effektivt, noe som sikrer god fremdrift- og logistikk til ditt prosjekt. Vi tilbyr utlån av leggeutstyr for Industristein til våre kunder.
Previous slide
Next slide
På anlegget vårt er det truck-kjøring med opptil 42 tonn. Vi måtte ha et dekke som tålte dette, flytting av containere og andre tunge, skarpe gjenstander. Vi valgte industristein fra NOBI grunnet styrken i dekket, og den lange levetiden. At steinen har en drenerende egenskap og er lett å ta opp ved utvidelser eller reparasjon, ble avgjørende. Steinen er også estetisk fin – en kontrast til asfalt og industibygninger.
Karsten Moholt AS
Daglig Leder

NOBI P-stein:

NOBI P-stein gir et permeabelt dekke med gode drenering. På lik linje med industristein innehar P-stein egenskaper som gjør den svært egnet til områder som setter store krav til belastning.

NOBI P-stein er skapt for norske forhold. Som kunde sparer du både miljø og fremtidige kostnader.

nobi p-stein permeabelt dekke betong industri

NOBI Slisserenner:

NOBI Slisserenner passer utmerket sammen med vår C-Lock Industristein. Slisserennene leder overflatevannet effektivt vekk og tilredsstiller En 1433 «Drenskanaler for trafikk- og fotgjengerområder». 

NOBI våtstøpte slisserenner har styrkeklasse F900 iht. til EN124. Rennene er svært målnøyaktig og gir et pent sluttresultat. Løsningen gir rask montering og effektiv avrenning med stor vannføringskapasitet. Slisserennene kan legges uten fall, 2% mot sliss.

Hauraton drensrenner:

NOBI er en av Norges største leverandører av drensrenner til prosjekt og infrastruktur. Vi har agenturet for Hauraton og tilbyr effektive leveranser over hele det norske markedet. 

Hauraton FASERFIX drensrenner - NOBI

Byggevarer til hage, park og gate:

NOBI tilbyr et stort utvalg av egenproduserte- og innkjøpte byggevarer til hage, park og gate. 

Vi er komplett leverandør til proffen, helt fra grunnarbeid til avsluttende arbeider. 

NOEN AV VÅRE LØSNINGER:

Kontakt NOBI Bergen:

Vår butikk i Bergen har adresse Lønningsflaten 25, 5258 Blomsterdalen.

Mathias IgelstrømAvdelingsleder Byggevarer928 41 777mathias@nobi.no
Martin Knudsen HeimnesKundebehandler457 29 542mkh@nobi.no
Peter Brox BøeProsjektkoordinator drensrenner405 19 809peter.boe@nobi.no

Kontakt NOBI Voss:

Vårt butikkutsalg på Voss er lokalisert ved Voss Handelspark, Brynalii 153. 

Odd SivertsenAvd.leder Voss, Salg VA992 03 463odd.sivertsen@nobi.no
Stein Aril PettersenSalgsleder Voss, VA / Byggevarer969 46 921stein-aril@nobi.no
Solvor SylteKundebehandler992 03 461solvor.sylte@nobi.no
Rolf HonveKundebehandler992 03 489rolf.honve@nobi.no
Svein KnapstadKundebehandler992 03 468svein.knapstad@nobi.no

Kontaktskjema

Fortell oss mer om ditt prosjekt.
Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 64 MB.
    Gjerne legg ved tegning eller ytterligere prosjektbeskrivelser, slik at det blir lettere for oss å hjelpe deg med din henvendelse.

    Våre produkter

    Skroll til toppen