Toppmeny

Balkonger

Nobi / Bygg / Balkonger.

balkonger

Prefabrikkerte balkonger i betong fra NOBI: 

Interessert i balkonger?  NOBI tar i mot alle henvendelser, om det er generelle spørsmål, ønske om et uforpliktende tilbud, eller annet. Vi hjelper deg gjerne med ditt prosjekt. 

KONTAKT: Salg/prosjektering byggJeg ønsker et uforpliktende pristilbud

Kjetil Gulbrandsøy Gruppeleder salg 954 17 137 kjetil.gulbrandsoy@nobi.no

Om balkonger: 

NOBI kan tilby balkongelementer i de fleste fasonger og utførelser, konstruert og tilpasset hvert enkelt prosjekt.

Eksempelvis kan NOBI levere balkonger i glatt utførelse med fall mot renne, fall i flere retninger, med innstøpt avløp og rør, eller med mønstret overflate. De konstruktive løsningene vil være ulik ut fra hvilken av disse utførelsene som blir valgt. Balkongens størrelse og øvrig konstruktivt system i bygget er også med på å påvirke hvilken løsning som velges.

Vanlig måter å bære balkonger på er opplagt på egne vegger. Det kan også være et eget bæresystem for balkongene, uavhengig av selve bygget. Bæresystemet kan være søyler, konsollsøyler, rammer eller egne vegger.

Referanseprosjekter: 

NOBI har levert balkonger i en årrekke til noen av Vestlandets største prosjekter. Her har du et utvalg av noen prosjekter vi syntes var spesielt interessant. Du kan lese mer om våre referanseprosjekter her

Kjetil Gulbrandsøy Gruppeleder salg 954 17 137 kjetil.gulbrandsoy@nobi.no

Fordeler med balkonger og andre betongelementer fra NOBI:

NOBI er total-leverandør innenfor bygg-segmentet. Det er viktig å ha et bygg som dekker fremtidens behov. Les mer om hvorfor det lønner seg å velge ditt neste byggprosjekt med prefabrikkerte betongelementer fra NOBI. Vi er også stolt medlem av betongelementforeningen

fordeler hulldekke

Effektiviser byggeprosessen og reduser ditt prosjekts miljøavtrykk med kortreiste produkter fra NOBI. Ta gjerne kontakt for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud. 

Kontakt NOBI:

Kjetil Gulbrandsøy
Avd.leder salg og konstruksjon, kontor Bergen
95417137
E-post: kjetil.gulbrandsoy@nobi.no

Utvikling og hosting: Senson AS