Toppmeny

Kummer og kumdeler

Nobi / Vann og avløp / Kummer og kumdeler.

Kummer og kumdeler fra NOBI:

Våre kumsystem er et komplett prefabrikkert byggekloss-system for bygging av kummer til vann og avløpsledninger. Der det prefabrikkerte systemet ikke direkte kan benyttes, har NOBI god erfaring med å skreddersy løsninger etter kundens ønske.

Kontakt – Salg vann og avløpJeg ønsker et uforpliktende tilbud

Betongkummer er en sterk og solid løsning som står stabilt og som er lite utsatt for å flyte opp. Et komplett system levert på grøftekanten er tidsbesparende og effektivt. Produkter merket med NOBI og BASAL løser samfunnskritiske utfordringer og gir deg et fullgodt anlegg med dokumentert levetid på mer enn 100 år. 

Se utvalget vårt av kummer og kumdeler her. Bla lenger ned på siden for å lese mer om fordeler ved våre produkter for VA, samt annet relevant innhold.

NOBI er en av Norges største virksomheter innen betongprodukter for VA og er totalleverandør av rør og kummer i betong. Du kan stole på oss som en leveringsdyktig partner.

Fordeler med kummer og kumdeler fra NOBI:

• Tung, sterk og robust løsning
• Står stabilt ved igjenfylling/komprimering
• Lite utsatt for oppdrift
• Glatt utvendig overflate hindrer teleuttrekk av skjøt
• Motstår punktlast
• Komplett modulbasert byggekloss-system
• Tilpasset standard for kumtopper/gategods

Geir Gammelsrød Selger rør og kummer 976 85 468 geir.gammelsrod@nobi.no

Dimensjonering av kummer:

Standard kum er dimensjonert for å ligge i trafikkert veg med en maksimal dybde på 6 meter, kjegler og topplater skal motstå en last på minimum 300 kN. Bunnseksjoner skal motstå en (oppadrettet) last på 50 kN. Større laster, eller dybder over 6 meter må dimensjoneres spesielt.

Tetthet: 

Kumelementer kan leveres tetthetskontrollert fra fabrikk, dersom det angis ved bestilling. Tetthetskontrollerte kumelementer er «T-merket» og kravene for tetthet gjelder både for utvendig og innvendig trykk. Ved behov for ekstra styrke eller tetthet ved tverrlast eller under montering, anbefales kum med innstøpt gummipakning (ig).

Virket dette som noe for ditt prosjekt? Benytt skjemaet for et uforpliktende pristilbud eller andre generelle spørsmål. Vi hjelper deg gjerne med smarte og kostnadseffektive løsninger. 

Kontakt NOBI:

NOBI logo

Geir Gammelsrød
Salgskonsulent VA, Rør og kummer. 
Tlf 56 15 16 02 – Mobil 976 85 468
E-post: geir.gammelsrod@nobi.no

Utvikling og hosting: Senson AS