Toppmeny

Basal justeringsringer

Nobi / Vann og avløp / Kummer og kumdeler / Basal justeringsringer

Basal Justeringsringer: 

NOBI produserer og leverer Basal justeringsringer. Ved montering av kumtopper, skal alltid kummen avsluttes med en justeringsring. Det er anbefalt å bruke en ALU Støttering mellom hver not og fjør skjøt, da dette sikrer plassering av justeringsring. I toppen plasseres en avslutningsring i fleksibelt og resirkulert materiale.

Kontakt – Salg vann og avløpJeg ønsker et uforpliktende tilbud

Les mer om avslutningsring og støttering lenger ned på siden. Se tabellen under for en oversikt av hvilke justeringsringer NOBI tilbyr. 

basal justeringsring

Geir Gammelsrød Selger rør og kummer 976 85 468 geir.gammelsrod@nobi.no

Basal justeringsringer – Avslutningsring: 

I toppen plasseres en avslutningsring i fleksibelt og resirkulert materiale – Demperingen. Denne hindrer grus og asfalt å rase ned i kummen og beskytter samtidig betongen mot slagskader. Plasseres som et mellomledd mellom justeringsring og støpejernsrammen. Avslutningsringen sikrer jevn lastoverføring fra kumramme i anleggsperioden før asfaltering og sikrer mot skade av justeringsring/kjegletopp. Avslutningsringen er funksjonell både i anleggsperioden og ved permanent drift.

NOBI tilbyr avslutningsring med fals, samt justeringsring med not og fjær. Se oversikten under for ulike demperinger NOBI kan tilby: 

dempering

Geir Gammelsrød Selger rør og kummer 976 85 468 geir.gammelsrod@nobi.no

Basal justeringsringer – Alu støttering: 

Det er anbefalt å bruke en ALU Støttering mellom hver not og fjør skjøt, da dette sikrer plassering av justeringsring. ALUSTAR Støttering leveres i dimensjoner hvor vi leverer øvrige kumprodukter.

FDV – ALUSTAR STØTTERING

Merk: Støtteringer skal kun benyttes på not/fjær kumringer og kjegler. 

Geir Gammelsrød Selger rør og kummer 976 85 468 geir.gammelsrod@nobi.no

Kontakt NOBI:

NOBI logo

Geir Gammelsrød
Salgskonsulent VA
Tlf 56 15 16 02 – Mobil 976 85 468
E-post: geir.gammelsrod@nobi.no

Utvikling og hosting: Senson AS