Vegrekkverk

Vegrekkverk Jerseystein i betong fra NOBI

Vegrekkverk i betong: 

Vegrekkverk i betong fra NOBI har som hovedfunksjon å gi ekstra sikkerhet for gående og syklende. Betongrekkverket (New-Jersey element, “Jerseystein”) kan også benyttes som sperreprodukt. Løsningen er også ideell for midlertidig trafikkstyring.  

Kontakt – SamferdselPristilbud

NOBI leverer New Jersey vegrekkverk i to varianter, ensidig eller tosidig. Jerseysteinen kan også leveres med nedføringer. Les mer om fordelene med å velge betongrekkverk fra NOBI, lengre ned på siden. 

Harald Lønning Prosjektleder element 911 09 170 harald.lonning@nobi.no
Espen Mikalsen Daglig leder 906 73 735 espen.mikalsen@nobi.no

Tosidig vegrekkverk

Tosidig veggrekkverk er egnet både som midlertidig og permanent rekkverk på utsatte steder. Disse leveres med låsesystem for innbyrdes låsing av elementene.

Ensidig vegrekkverk

Ensidig rekkverk anvendes på mindre utsatte steder og på midlertidig trafikkstyring. Alle typer kan leveres med utsparinger for vannavløp eller kjeftesluk.

Tabell New Jersey Vegrekkverk i betong - ensidig og tosidig veirekkverk i betong - NOBI


Fordeler med betongrekkverk fra NOBI: 

Fordelene med betongrekkverk (elementer) er beskrevet i Statens Vegvesen håndbok V160 – “Vegrekkverk og andre trafikksikkerhetstiltak“. 

 • Det er robust mot ytre påkjenninger.
 • Det er flyttbart og mer fleksibelt enn plasstøpt betongrekkverk.
 • Det er uavhengig av hva som er i grunnen (for eksempel kabler, stikkrenner osv.) og lett å etablere (krever ingen fundamentering).
 • Det er noe støydempende.
 • Det trenger lite vedlikehold.

Betongprodukter til samferdsel fra NOBI: 

NOBI leverer bærekraftige løsninger for samferdsel og infrastrukturprosjekter. Veiene skal legge til rette for verdiskapningen Norge skal leve av i fremtiden, og vi har løsningene som er med å sikre miljøvennlig transport. Vegrekkverk og andre samferdselprodukter i betong er kortreist og lokalprodusert ved vår fabrikk på Askøy, rett utenfor Bergen. Effektiviser byggeprosessen og reduser ditt prosjekts miljøavtrykk med kostnadseffektive samferdselsløsninger fra NOBI.

Harald Lønning Prosjektleder element 911 09 170 harald.lonning@nobi.no
Espen Mikalsen Daglig leder 906 73 735 espen.mikalsen@nobi.no

Landsdekkende aktør: 

NOBI er blant Norges ledende leverandører av betongprodukter til Samferdsel. NOBI har gjennom omfattende leveranser i en årrekke opparbeidet spesialkompetanse innen dette virksomhetsområdet, hvor vi blant annet har en helt egen produksjonshall for produkter innen dette segmentet. Vi er konkurransedyktig på pris, så ta gjerne kontakt for et uforpliktende tilbud.

NOBI Samferdsel tidligere kunder og samarbeidspartnere

NOBI er sertifisert av tredjeparter når det kommer til miljø, produksjon og kvalitet. På den måten kan du stole på oss som en leveringsdyktig samarbeidspartner til ditt prosjekt. 


Kontakt NOBI:

Virket dette som noe for ditt prosjekt? Benytt skjemaet for et uforpliktende pristilbud eller andre generelle spørsmål. Vi hjelper deg gjerne med smarte og kostnadseffektive løsninger. 

NOBI

Harald Lønning
Prosjektleder/salg elementprodukter
Tlf 56 15 16 04 – Mobil 911 09 170
E-post: harald.lonning@nobi.no

Espen Mikalsen 
Daglig leder
Tlf 906 73 735
E-post: espen.mikalsen@nobi.no 

Fortell oss mer om ditt prosjekt.
Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 64 MB.
  Gjerne legg ved tegning eller ytterligere prosjektbeskrivelser, slik at det blir lettere for oss å hjelpe deg med din henvendelse.

  Miljø og bærekraft – Samferdsel: 

  Betong er skapt for å vare. Visste du at betong, i et livsløp, er et av de mest miljøvennlige materialene vi har? Vår produksjon her på NOBI har også stadig blitt mer miljøvennlig, og vi er ISO-14001 sertifisert innen miljøledelse. 

  Betong er miljøvern. Betong er ren natur

  I lengden kan ikke plast konkurrere med betong, verken på styrke, økonomi eller miljøvern. Betong består utelukkende av naturlige materialer som sement, sand, grus og vann. Derfor påvirker ikke disse betongproduktene omgivelsene, og lar seg heller ikke påvirke av dem. Naturlige løsninger viser seg ofte å være best i lengden. Vår generasjon av betongprodukter kan derfor være med å bidra å løse deler av miljøbelastningen samfunnet opplever innen fagfeltet. 

  Betong er fremtidens miljøvennlige byggemateriale

  Vi driver kontinuerlig med optimalisering av våre resepter, og har de siste årene halvert vårt CO2-avtrykk. Vi tilfører stor samfunnsnytte med å levere norske, kortreiste produkter. NOBIs miljøfokus handler ikke bare om lavt miljøavtrykk, men også hvordan vi kan finne løsninger på gjenbruk og ikke forbruk. Sentrale myndigheter stiller stadig sterkere krav, og vi skal ikke bare imøtekomme disse – men samtidig prøve å strekke oss litt lenger. 

  Les mer om vår tilnærming til miljø og arbeid mot ISO-14001, EPD, FN Bærekraftsmål og miljøpolitikk, her.

  Våre produkter

  Handlekurv
  Rull til toppen