Gatemiljøprodukter til bymiljø og urbane områder

Gatemiljøprodukter til prosjekt:

NOBI tilbyr en rekke gatemiljøprodukter med høy funksjonalitet som ivaretar arkitektonisk uttrykk for det moderne byrom. Se våre betong- og støpejernsprodukter til bymiljø her. 

Ledelinjer av støpejern:

NOBI kan levere ledelinjer i støpejern til prosjekter over hele Norge. Produktene imøtekommer gjeldende krav for universell utforming. Våre ledelinjer er monterings- og bruksvennlig, og norskprodusert hos Furnes Jernstøperi. Maksimal slitestyrke og holdbarhet – levert direkte til ditt prosjekt. Les mer om retnings-indikatorer, oppmerksomhetsindikatorer, varselindiktatorer her:

Gategods ledelinjer fra Furnes NOBI

Treplantekummer og treplantekasser:

NOBI treplantekummer gir god plass til trærnes røtter på plantetidspunktet. Elementene har hull på sidene slik at røttene vokser fritt ut av kummen. Leveres flatpakket på pall med innstøpte løfteanker. Enkel montering. Les mer her. 

Trebeskyttere:

Trebeskyttere fra SMI Mekaniske er varig jern med funksjonell design.  Produktserien er tilpasset NOBI treplantekummer og tregruberister fra Furnes. NOBI er komplett leverandør og distribitør av løsningen. 

Trebeskyttere kan bestilles i en rekke ulike varianter. Kontakt oss gjerne for mer informasjon. 

Trebeskyttere Støpejern NOBI
Previous slide
Next slide

Gategods til prosjekt:

NOBI er et av landets største distributører av gategods av støpejern og øvrige produkter til gatemiljø. Vi har et utstrakt samarbeid med Furnes Jernstøperi som gjør oss leveringsdyktig til selv de største prosjekter, anbud og rammeavtaler.

Her kan vi levere alt innen gategods i støpejern, som blant annet rammer, rister, lokk og sluk i standard dimensjoner i tråd med trafikkbelastninger.

Regnbed fra NOBI med Lod-Sluk gategods furnes

Regnbed fra NOBI:

Vi har løsningene som sikrer effektiv gjennomstrømming av overvann til regnbed eller avlastning til avløp/sandfangskum. Enkle systemer med LOD-sluk fra Furnes eller mer omfattende regnbed bygget opp av trekkekummer fra NOBI. 

Regnvannet er en ressurs. Kontakt oss for grønn flomsikring og effektive løsninger for regnbed. 

Kontakt NOBI:

NOBI leverer gatemiljøprodukter til flere av landets største entreprenører og byggeprosjekter. Kontakt oss gjerne for spørsmål eller forespørsler. Vi er behjelpelig nå – og for prosjekter i fremtiden. 

Kontaktskjema

Fortell oss mer om ditt prosjekt.
Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 64 MB.
    Gjerne legg ved tegning eller ytterligere prosjektbeskrivelser, slik at det blir lettere for oss å hjelpe deg med din henvendelse.

    Våre produkter

    Skroll til toppen