Herregårdsstein

 Privatkunde? Se vårt utvalg av herregårdsstein i årets tilbudskatalog. Du kan plukke ønsket antall stein ved våre butikkutsalg, eller velge direkte utkjøring med hele pall.

Herregård belegningsstein NOBI

Herregård Belegningsstein:

Herregårdsstein har lenge vært vår bestselger og folkefavoritt. Med sine rustikke kanter og myke struktur i overflaten får du en belegningsstein som passer både tradisjonelle- og moderne uterom. Velg mellom fargene gråmix, brunmix eller sand. 

Herregårdsstein leveres i hele paller à 8,82m²/300stk, vekt 1090 kg. Mål 21x14x5,5cm.

Herregårdsstein gråmix:

Herregårdsstein brunmix:

Herregårdsstein sand:

Hvorfor velge herregårdsstein til ditt prosjekt?

Herregårdsstein fra NOBI er et allsidig og pålitelig valg for anleggsgartnere som ønsker å levere gode prosjekter:

 • Holdbarhet: Belegningsstein har lang levetid, samtidig som den motstår slitasje og påkjenninger over lengre perioder.

 • Variert design: Som anleggsgartner finner du alltids en løsninger for å imøtekommer kundens preferanser og prosjektet arkitektoniske stil.

 • Kostnadseffektivt: Betong er en rimeligere byggevare enn flere alternative belegningsmaterialer. Hos NOBI handler du i tillegg direkte med produsent og slipper fordyrende mellomledd. 
 • Enkel Installasjon: Med belegningsstein kan du legge store areal på kort tid. Rask og effektiv legging sikrer god fremdrift.

 • Miljøvennlig: Kortreist- og lokalprodusert på Askøy, rett utenfor Bergen med norske innsatsfaktorer. NOBI er sertifsert iht. ISO-14001 som er beste praksis for miljøledelse.

 • Lavt vedlikehold: Overflaten til belegningsstein er glatt og enkel å rengjøre, eventuelle stein med skader kan enkelt skiftes ut. Vår belegningsstein krever minimalt vedlikehold og har gode frostbestandige egenskaper. 
Belegningsstein fra nobi

Kontakt NOBI Bergen:

Vår butikk i Bergen har adresse Lønningsflaten 25, 5258 Blomsterdalen.

Mathias IgelstrømAvdelingsleder Byggevarer928 41 777mathias@nobi.no
Martin Knudsen HeimnesKundebehandler457 29 542mkh@nobi.no
Peter Brox BøeProsjektkoordinator drensrenner405 19 809peter.boe@nobi.no

Kontakt NOBI Voss:

Vårt butikkutsalg på Voss er lokalisert ved Voss Handelspark, Brynalii 153. 

Odd SivertsenAvd.leder Voss, Salg VA992 03 463odd.sivertsen@nobi.no
Stein Aril PettersenSalgsleder Voss, VA / Byggevarer969 46 921stein-aril@nobi.no
Solvor SylteKundebehandler992 03 461solvor.sylte@nobi.no
Rolf HonveKundebehandler992 03 489rolf.honve@nobi.no
Svein KnapstadKundebehandler992 03 468svein.knapstad@nobi.no

Kontaktskjema

Fortell oss mer om ditt prosjekt.
Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 64 MB.
  Gjerne legg ved tegning eller ytterligere prosjektbeskrivelser, slik at det blir lettere for oss å hjelpe deg med din henvendelse.

  Hvorfor bør du vurdere dine hageprodukter i betong? - Herregårdsstein.

  Det viktigste er at produktene er miljøvennlige og krever minimalt med vedlikehold. Betong er mer miljøvennlig enn sine motparter i plast og tre, og er også kortreist fra vår fabrikk på Askøy. Det er heller ingen hemmelighet at betong trenger minimalt med vedlikehold. Ved kjøp av NOBI-produkter er du til enhver tid garantert kvalitet. Våre hageprodukter gjennomgår en omfattende kvalitetskontroll før de forlater fabrikken, noe som forsikrer en lang levetid.

  Kortreiste produkter: 

  NOBI så dagens lys i 1934. Siden har vi vært med å bygge Vestlandet. Vårt primære nedslagsfelt har hovedsakelig vært Bergen og omegn, ettersom vår fabrikk holder til på Askøy. I senere tid har vi i tillegg fått lokaler ved Bergen og Voss. Vi er også eneste produsent av hageprodukter i Vestland Fylke innen betongsegmentet. Mange aktører mottar sine produkter fra Østlandet og Utland, noe som gir et betydelig høyere miljøavtrykk. Vår nærhet til markedet gir derimot kortreiste produkter med miljøgevinst. NOBI er miljøsertifisert og tilfredsstiller kravene i NS-EN ISO 14001.

  Kvalitet: 

  For å lage god betong er vi avhengig av de beste råvarene. Derfor bruker NOBI en spesiell sort morenesand som er regnet som den beste i markedet. Vår lange erfaring, høyt kvalifisert personell, sammen med den gode betongen, gjør oss til en solid og sikker leverandør. Vår kunder skal til enhver tid være garantert kvalitet. Vi gjennomgår derfor omfattende kvalitetskontroll før våre produkter forlater fabrikken.

  Om Nobi: 

  Vi er et ledende betong- og industrikonsern fra Vestlandet. Vi produserer produkter og leverer tjenester i våre nærområder innenfor disse virksomhetsområdene: Vann og avløp, Bygg og anlegg, Samferdsel, Ferdigbetong og Sandtak, i tillegg til Hage, Park- og Gate. Ta kontakt dersom du har noen spørsmål, og vi hjelper deg gjerne! Velkommen til hyggelig handel i våre butikker Bergen og Voss. 

  Våre produkter

  Skroll til toppen