Tunnelelementer sotra link fra NOBI

Tusen lastebillass med tunnelementer til storslått veiprosjekt

Sotrasambandet vil gi en raskere og mer trafikksikker reisevei mellom Bergen og Sotra. NOBI leverer et bredt spekter av kommunalvarer og betongelementer, spesielt nevneverdig tunnelementer til prosjektet fire tunneler.

I dag går kjøreturen fra Bergen gjennom områder med mye kø. Sotrasambandets nye 9,4 km firefelts vei skal fjerne flaskehalser og forbedre sikkerheten for trafikanter, syklister og gående i Øygarden og Bergen.

Tusen trailerlass:

Transportnettet skal blant annet oppgraderes med fire nye tunneler. Her skal NOBI levere alle tunnelelementer til prosjektet:

– Dette er en fin kontrakt for oss og innebærer at vi skal levere rundt 1000 trailerlass med tunnelelementer, forklarer daglig leder, Espen Mikalsen i NOBI AS.

Totalt skal det bygges 12,5 kilometer med tunneler på det enorme veiprosjektet.

Vi har hatt et godt og konstruktivt samarbeid med Sotra Link Construction frem til signering av avtalen. Dette er en fin kontrakt for NOBI, og vi takker for tilliten de har vist oss.
Espen Mikalsen
Daglig leder

Samlet sett skal NOBI produsere- og levere tunnelelementer til den nye tunnelen fra Storavatnet til nye Sotrabrua, Arefjord tunnelen, Straumetunnelen og nye Kolltveittunnelen.

En slik leveranse krever ikke bare betydelig kapasitet, men også høy kvalitet- og kompetanse i alle ledd, spesielt innen planlegging, produksjon og logistikk. 

Leder for kommunikasjon i Sotra Link, Gunn Eklund Breisnes, er også fornøyd med at NOBI skal levere tunnelelementene til Sotrasambandet:

Vi synes det er positivt med lokale underleverandører og for ringvirkningene Sotrasambandet gir i nærområdet.
Gunn Eklund Breisnes
Leder for kommunikasjon, Sotra Link

Store ringvirkninger:

NOBI skal ikke bare levere tunnelementer til prosjektet, det vil også leveres betongvarer til VA og infrastrukturelementer i betong til mange underentreprenører i prosjektet.

Så langt har NOBI levert et bredt produktspekter til blant annet Sartor & Drange, Hylland, Rivenes, Romarheim og Hirth Himle- alle lokale maskinentreprenører fra Vestlandet.

Vi leverer tunnelelementer til hele landet:

NOBI tilbyr komplett leveranse av prefabrikkerte tunnelelement i betong. Vi har stor kapasitet og er leveringsdyktig til prosjekter over hele Norge.

Les mer om fordelene med tunnelelement fra NOBI her:

Tunnelelement fra NOBI

Tunnelementer fra NOBI til ditt prosjekt?

Kontakt oss for mer informasjon angående tunnelelementer i betong:

Christian BerlandProsjektleder 920 27 920christian.berland@nobi.no
Espen MikalsenDaglig leder906 73 735espen.mikalsen@nobi.no
Marcin WilczynskiProsjektering & dimensjonering968 32 393marcin.wilczynski@nobi.no
Tobias Mikalsen Produksjonsleder977 57 430tobias@nobi.no

Kontaktskjema

Fortell oss mer om ditt prosjekt.
Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 64 MB.
    Gjerne legg ved tegning eller ytterligere prosjektbeskrivelser, slik at det blir lettere for oss å hjelpe deg med din henvendelse.

    Våre produkter

    Skroll til toppen