Hulldekke – Montasje

Hulldekker er rasjonelle og raske å montere.

Hulldekke Hulldekke – mål og tverrsnitt Hulldekke – krav til adkomst
NOBI er total-leverandør innenfor bygg-segmentet.
Hulldekke til Høgskolen i Bergen.

NOBI Voss tilbyr hulldekker både med og uten montering. Vi benytter oss av kvalifiserte og erfarne montører, som sikrer deg god planlegging, god framdrift, og god sikkerhet i monteringsfasen.

Hulldekkene leveres da enten tørrmontert, eller ferdig fugestøpt. Tørrmontert betyr at vi legger dekkene på ferdig opplegg, og du står selv for resten av jobben med forankring og fugestøping.

NOBI Voss tilbyr hulldekker både med og uten montering.
NOBI Voss tilbyr hulldekker både med og uten montering.

Fare for frostsprengning

I kuldeperioder kan det oppstå fare for frostsprengning, og derfor blir alle hulldekker boret opp på fabrikk med dreneringshull i alle kanaler på undersiden.

Grunnet dekkenes produksjonsmetode, kan enkelte av disse hullene være tette, og det er spesielt viktig at disse dreneringshullene blir kontrollert og åpnet etter montering.

Spesielt gjelder dette elementer hvor det er gjort tiltak i, f.eks. tatt ut sideslisser eller støpt inn løfteankre. Her kan det samle seg lommer med vann som må dreneres ut.

Monteringsansvar

På prosjekter hvor NOBI Voss har monteringsansvaret inklusiv fugestøping, så blir denne kontrollen og oppboringen gjort av våre montører. På prosjekter hvor vi kun leverer dekket på byggeplass, er det kjøper som har ansvaret.

Mer informasjon om hulldekker finner du på Betongelementforeningen sine hjemmesider.

Kontakt NOBI VOSS

Nobi_VossKjetil Gulbrandsøy
Avd.leder salg og konstruksjon, kontor Bergen
95417137
E-post: kjetil.gulbrandsoy@nobi.no

Eller kontakt oss for et pristilbud ved å fylle ut dette skjemaet;

Fortell oss mer om ditt prosjekt.
Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 64 MB.
    Gjerne legg ved tegning eller ytterligere prosjektbeskrivelser, slik at det blir lettere for oss å hjelpe deg med din henvendelse.

    Våre produkter

    Skroll til toppen