Knekkheller

Knekkheller fra NOBI

Knekkheller i betong: 

Formen på knekkheller gjør dem enkel å forme i både buer og hjørner. Produktet er velegnet for ethvert uterom, hvor den tillater et stort spekter av kreative bruksområder. Hellene har lett håndterlige knekkespor og gir en flott knust utforming sideveis. Kombinert med ren betongoverflate med klassiske gråtoner passer produktet ypperlig til områder for beplantning og øvrige fargespill med grøntarealer og trevirke. Svært mange av våre kunder benytter knekkheller for å lage enkle murer, trapper og blomsterbed. 

Knekkheller i betong fra NOBI - Knekkhelle til uterom og hage
Ønsker du knekkheller til ditt prosjekt? 

Kontakt – Byggevarer/Butikk

Våre knekkheller i betong kan enkelt tørrstables og er utrolig enkel å jobbe med. Dersom du benytter produktet som mur bør høyden ikke overstige ca. 10skift eller 70cm. Et godt tips er å lime det øverste skiftet eller hele konstruksjonen dersom den utsettes for press gjennom f.eks. bakfylling. Med NOBI knekkhelle kan du enkelt utarbeide trendende hagesoner og nivåforskjeller med særegen identitet. 


Produktspesifikasjoner: 

Knekkheller fra NOBI leveres i utgangspunkt på hele paller, men kan kjøpes enkeltvis ved våre butikkutsalg. 

 • Størrelse: 550x70mm.
 • Dybde 18cm. 
 • 30 stk per pall á 800kg. 

Fordeler med knekkheller:

 • Knekkheller er lett å arbeide med og sluttresultatet blir fint med en levende overflate.
 • Hellene knekkes i spor på toppen og man får en pen bruddkant som front på muren.
 • Steinlim brukes for å lime sammen muren vannrett mellom lagene.
 • Knekkheller passer til lave støttemurer/pyntemurer.

Pristilbud fra NOBI: 

Skal du i gang med et større prosjekt? Ta kontakt for et uforpliktende pristilbud

Mathias IgelstrømAvdelingsleder Byggevarer928 41 777mathias@nobi.no
Martin Knudsen HeimnesKundebehandler457 29 542mkh@nobi.no
Peter Brox BøeProsjektkoordinator drensrenner405 19 809peter.boe@nobi.no

Kontaktskjema

Fortell oss mer om ditt prosjekt.
Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 64 MB.
  Gjerne legg ved tegning eller ytterligere prosjektbeskrivelser, slik at det blir lettere for oss å hjelpe deg med din henvendelse.

  Ta gjerne turen innom våre butikkutsalg for god hjelp fra våre dyktige kundebehandlere! 

  • NOBI Bergen: Lønningsflaten 25, 5258 Bergen.
  • NOBI Voss: Brynali 153, 5700 Voss. 

  Hvorfor bør du vurdere dine hageprodukter i betong?

  Det viktigste er at produktene er miljøvennlige og krever minimalt med vedlikehold. Betong er mer miljøvennlig enn sine motparter i plast og tre, og er også kortreist fra vår fabrikk på Askøy. Det er heller ingen hemmelighet at betong trenger minimalt med vedlikehold. Ved kjøp av NOBI-produkter er du til enhver tid garantert kvalitet. Våre hageprodukter gjennomgår en omfattende kvalitetskontroll før de forlater fabrikken, noe som forsikrer en lang levetid.

  Kortreiste produkter: 

  NOBI så dagens lys i 1934. Siden har vi vært med å bygge Vestlandet. Vårt primære nedslagsfelt har hovedsakelig vært Bergen og omegn, ettersom vår fabrikk holder til på Askøy. I senere tid har vi i tillegg fått lokaler ved Bergen og Voss. Vi er også eneste produsent av hageprodukter i Vestland Fylke innen betongsegmentet. Mange aktører mottar sine produkter fra Østlandet og Utland, noe som gir et betydelig høyere miljøavtrykk. Vår nærhet til markedet gir derimot kortreiste produkter med miljøgevinst. NOBI er miljøsertifisert og tilfredsstiller kravene i NS-EN ISO 14001.

  Kvalitet: 

  For å lage god betong er vi avhengig av de beste råvarene. Derfor bruker NOBI en spesiell sort morenesand som er regnet som den beste i markedet. Vår lange erfaring, høyt kvalifisert personell, sammen med den gode betongen, gjør oss til en solid og sikker leverandør. Vår kunder skal til enhver tid være garantert kvalitet. Vi gjennomgår derfor omfattende kvalitetskontroll før våre produkter forlater fabrikken.


  Kontakt NOBI

  Om Nobi: 

  Vi er et ledende betong- og industrikonsern fra Vestlandet. Vi produserer produkter og leverer tjenester i våre nærområder innenfor disse virksomhetsområdene: 1) Vann og avløp, 2) Bygg og anlegg, 3) Samferdsel, 4) Ferdigbetong og Sandtak, i tillegg til 5) Byggevarer for Hage, Park- og Gate.

  Ta kontakt dersom du har noen spørsmål, vi hjelper deg gjerne!

  Mathias IgelstrømAvdelingsleder Byggevarer928 41 777mathias@nobi.no
  Martin Knudsen HeimnesKundebehandler457 29 542mkh@nobi.no
  Peter Brox BøeProsjektkoordinator drensrenner405 19 809peter.boe@nobi.no

  Våre produkter

  Skroll til toppen