Velkommen til DROP-IN ved NOBI Voss!

Drop-in vårdag ved NOBI Voss 2023

Velkommen til vår tradisjonsrike vårdag og drop-in for VA-bransjen!

Torsdag 27. April klokken 09:00-15:00 NOBI – Brynalii 153, 5705 Voss.  

Dager
Timer
Minutter
Sekunder

Vårsalg og drop-in av viktige målgrupper innen VA:

NOBI har invitert en rekke leverandører fra VA-bransjen og andre utstillere. Her vil det være gode muligheter for faglig påfyll og samtidig bli bedre kjent med tilreisende entreprenører, konsulenter, arkitekter og byggherrer.

For våre kunder vil det også være ekstra gode priser hele dagen på en rekke produkter ved butikken. Vi får også besøk av en rekke utstillere av byggevarer som vil ha kampanjer og informasjon om nye produkter og tjenester. 

Med drop-in kan du komme innom når som helst i løpet av dagen til gode priser, hyggelige leverandører og lokal mat. Vi gleder oss til en flott dag sammen med alle våre kunder og leverandører. 

Bli bedre kjent med årets VA-utstillere!

NOBI vil ha fokus på Basal Aqua-Safe Vannkum, Basal Briljant og VARIG Betongrør. Det blir også kjempepriser på en rekke egenproduserte betongprodukter, samt innkjøpte byggevarer ved butikken.

Hilsen fra Furnes Jernstøperi:

Furnes er en av Nordens ledende produsenter av Gategods. Med fokus på innovasjon, miljø og medarbeider utvikling, ønsker vi å forsterke virksomheten og fortsette å skape trygge og gode arbeidsplasser i Norsk Industri.

Hos NOBI Voss vil du møte Asbjørn Hauge og Geir Kåre Kroken som vil vise deg et utvalg av markedets beste toppløsninger sammen med nye produkter for VA markedet.

Vi gleder oss til å møte deg og ser frem til «årets happening» hos Odd på Voss. – mvh Furnes gutta!

Ulefos:

Ulefos har en sentral posisjon som utvikler og leverandør til vann og avløp som samfunnskritisk infrastruktur. 

Ulefos kumlokk, rister og rennesystem beskytter og tilgjengeliggjør infrastrukturen, og er godt synlig som en naturlig del av ethvert gate- og bymiljø. I parker, byrom og der folk ferdes, skaper utemiljøproduktene deres gode møteplasser.

Hallingplast:

Hallingplast ekstruderer rør og profiler i ulike plastmaterialer, med hovedvekt på Polyetylen (PE) og Polypropylen (PP). 

Gjennom samarbeid med noen av Europas fremste aktører innen plastbearbeiding, tilbyr de et komplett sortiment med rørdeler og tilbehør.

Innva:

INNVA AS er et selskap med spesialisering innen VA-teknikk og Norges distributør av Hawle produkter.  INNVA leverer merkevarer med lang levetid til grossister i hele Norge. 

Ibeco:

Ibeco er en leverandør til VA og VVS bransjen. Produkt-programmet deres spenner over et bredt spekter rundt selvfall og trykksatte system.

Xylem:

Xylem er et ledende vannteknologiselskap som arbeider for å «løse vann» ved å skape innovative løsninger med smartteknologi for å oppfylle verdens behov for vann, avløp og energi.

I en verden hvor utfordringene stadig blir større, leverer Xylem innovative vannteknologiløsninger for hele vannsyklusen.

Oldroyd:

Oldroyd designer, produserer og distribuerer materialer som fiberduk, geonett, beskyttelsesduk og grunnmursplater.

De fører et komplett sortiment av produkter og tilbehør tilpasset alle kjente norske spesifikasjoner innen VA & Mark.

Utstillere av byggevarer:

Vi får også besøk av utstillere for byggevarer vi har til utsalg i butikken. 

NOBI kommer til å ha kampanjepriser på egenproduserte byggevarer i betong.

"Palmaslepp" - Vårsalg i Palmafossen:

I god tradisjon inviterer vi bransjekollegaer på tvers av anleggsprosessen til vårsalg ved NOBI Voss. Etter en årrekke med kjekke arrangementer ved butikken har vi nå tatt steget videre.

I tillegg til vår proffdag, vil NOBI gjennomføre en familiedag sammen med andre bedrifter i nærområdet. Her blir det et samkjørt opplegg med aktiviteter, kampanjepriser og lokal mat – en folkefest for lokalbefolkningen på Voss.  

  • Drop-in proffdag: Torsdag 27. April. 
  • «Palmaslepp» familiedag:  Lørdag 06. Mai. 

Våre produkter

Skroll til toppen