PRESSEMELDING: NOBI OG VOSS CEMEMT UNDER SAMME NAVN FRA 2016

Bygger organisasjonen for større kapasitet og prosjekter.

Voss Cement ble kjøpt opp av NOBI i 2010. De to organisasjonene har nå valgt å samle seg under NOBI-konsernet med ny logo for å få større slagkraft og bredde i markedet.
– Sammenslåingen vil gi gevinster på flere områder. Kompetansen samles, fagmiljøene blir sterkere og vi vil stå godt rustet til å kunne håndtere store prosjekter. Det vil skape synergieffekter at to sterke bedrifter med lange tradisjoner og flinke folk skal samarbeide om å lage de beste løsningene for våre kunder, sier daglig leder, Espen Mikalsen.

Organiseres i underselskaper

Datterelskapene i den nye organisasjonen vil hete henholdsvis NOBI Voss, NOBI Askøy og NOBI Bergen. Konsernets logo og visuelle profil vil fremstå som helt ny. Kun blåfargen er videreført.
– Vi skal vokse oss sterke – sammen. Og bygge merkevaren NOBI videre som en unik totalleverandør som setter kvaliteten i høysetet. Vi ønsker å være best i alle markedene vi leverer i, sier Mikalsen

Større produktutvalg

NOBI kan nå også tilby ferdigbetong og elementer til bygg, det innebærer at organisasjonen kan håndtere alle oppdrag – fra prosjektering til montering.
– NOBI har vokst fra å være en lokal aktør til et betong- og industrikonsern med mye erfaring fra store, regionale utbyggingsprosjekter. Den nye organiseringen og en felles visuell identitet skal underbygge at vi er blitt større og sterkere. Nå er vi mer slagkraftig enn noen gang tidligere, bemerker Mikalsen

Våre produkter

Skroll til toppen