Godkjent!

Vi i NOBI AS kan med glede meddele at vi nå er sertifisert av Kontrollrådet innenfor segmentet Aqua-Safe vannkum.

Dette vil være med på å skape en trygghet hos våre kunder på at produktet de får levert fra oss er av topp kvalitet i alle ledd.

Selve sertifiseringen foregikk med en teoretisk del der vi gikk nøye gjennom vårt kontrollsystem og rutiner på hva vi gjør gjennom hele prosessen fra en forespørsel detter inn i mailboksen til kunden har det ferdige produktet på anlegget. I tillegg til dette var det en praktisk del der vi gjennomførte monteringen av en Aqua-Safe vannkum med alt av tilhørende sjekklister og dokumentering.

Avdelingsleder for Aqua-Safe i NOBI, Ole Alexander Gloppen sier han er stolt over godkjenningen og at det er et synlig bevis på at de gjør en god jobb innenfor dette nye satsingsfeltet. Samtidig påpeker han at det er viktig å ha godkjenningen på plass da de ser en markant økning i antall konkurransegrunnlag som setter krav til at vannkummer skal monteres på fabrikk, eller at utførende må være godkjent av en 3.part.

Vi i NOBI gleder oss til fortsettelsen innenfor dette segmentet og ønsker alle aktuelle aktører i markedet velkommen til å prøve en Aqua-Safe vannkum fra oss.

Mvh

NOBI AS

Våre produkter

Skroll til toppen