Byggevarer til hage, park og gate – Hagekatalog 2023

Realiser utedrømmen med kortreiste og lokalproduserte hageprodukter i betong fra NOBI

NOBI NETTBUTIKK

Se produkene i nettbutikken her.
KORTREIST

NOBI Hagekatalog 2023:

NOBI har alt du trenger for å realisere utedrømmen. Våre kortreiste produkter har lang levetid og er kvalitetssikret av dyktig personell. Et velgjennomført område vil ikke bare fungere som en arena for sosiale begivenheter, men også for
avslapping. Sammen finner vi gode løsninger for å skape et innbydende uterom!

Vi håper du finner inspirasjon til ditt utemiljø i vår katalog.  

Hagekatalog 2022 NOBI oversikt

BELEGNINGSSTEIN:

Kortreist og lokalprodusert belegningsstein fra vår fabrikk på Askøy, rett utenfor Bergen. Spar både miljø og kostnader ved å kutte ut fordyrende mellomledd. Hos NOBI handler du direkte med produsent gjennom våre butikkutsalg v/Bergen og Voss. I butikk kan du selv plukke ønsket antall belegningsstein, men ved levering gjelder kjøp av hele paller.

STØTTEMUR:

Få fine avslutninger på en skrånende tomt, en støyskjerm mot trafikkert gate eller en støttemur som et dekorativt element på tomten din! Vi har et godt utvalg av kortreiste og egenproduserte støttemurer.

HELLER I BETONG:

Betongheller fra NOBI er kortreist og lokalprodusert rett utenfor Bergen, ved vår fabrikk på Askøy. Med våre heller kan du raskt legge store, funksjonelle flater med et varig uttrykk. NOBI tilbyr blant annet kjøresterke heller i vårt sortiment. Ved levering gjelder kjøp av hele pall. I butikk kan du selv plukke ønsket antall.

FORSKALINGSBLOKK:

Forskalingsblokk er for deg som ønsker å bygge mur og vegg raskt og enkelt. Forskalingsblokker er velegnet for vertikal støttemur, vegger, garasjer, fundamenter, ringmurer og mye mer. Blokkene erstatter tradisjonell forskaling på en enkel og funksjonell måte.

Elvestein og naturstein:

NOBI har valgt å satse på Norsk elvestein. Det er både vakkert og praktisk med elve- og naturstein i hagen. Produktene skaper liv til stier og sitteplasser, lyser opp mørke plasser, fremhever vekster, unngår jordsprut på vekster og hus, i tillegg til at overskuddsvann effektivt dreneres bort. Ved våre butikkutsalg har vi også flere dimensjoner elvestein, samt 15kg sekker med ulike typer pyntestein.

DRENSRENNER:

NOBI er en av Norges største leverandører av drensrenner.  Nettbutikken vår har i hovedsak drensløsninger rettet mot privatmarkedet. Bergen har i snitt over 200 nedbørsdager i løpet av et år. Vi har løsningene for å håndtere regnet.

KUNSTGRESS:

Luksuriøst kunstgress til deg med høye krav til utseende og kvalitet.  Slitesterkt og motstandsdyktig. Ekstremt mykt og komfortabelt. Minstebestilling 30kvm.

Har du et større prosjekt?

Ta kontakt med oss for et uforpliktende pristilbud. Vi hjelper deg med å realisere utedrømmen! Du finner kontaktinformasjonen til våre kundebehandlere på lenken her, eller benytt skjemaet gjennom knappen under. 

NOEN REFERANSER:

Nærhet var viktig for mitt valg av steinprodusent. Utelukkende positivt for miljøet og utrolig praktisk for meg som kunde. På den måten kunne jeg hente mer etter hvert som jeg trengte det. Akkurat det var også grunnen til at jeg kjøpte lokalprodusert stein. Hadde jeg kjøpt fra Østlandet, hadde jeg fått 22 paller dumpet på tomten samtidig. Det tar ikke akkurat liten plass! Ved heller å handle lokalt, så slapp jeg å ha hele innkjørselen fylt opp med paller. I tillegg er det veldig kjekt å tenke på at jeg nå har kortreiste produkter i hagen. 
Fornøyd kunde
v/NOBI Bergen

NOBI NETTBUTIKK

SE PRODUKTENE VÅRE I NETTBUTIKKEN
KORTREIST
Jeg vil skryte over hvor hjelpsomme og fleksible NOBI var å handle med. Det å legge belegningsstein var helt nytt for meg da jeg begynte, og jeg fikk svar på alt jeg lurte på. I tillegg har NOBI gode tips og råd på nettsiden sin.
Fornøyd kunde
v/NOBI Bergen

Våre produkter

Skroll til toppen