NOBI kåret til årets produksjonsbedrift!

NOBI Nytt innholdsheader

Årets produksjonsbedrift 2022:

På Basals Generalforsamling ble NOBI AS kåret til «Årets Produksjonsbedrift 2022». Dag Askeland utførte kontrollrunder hos alle Basals produsenter. Over 40 kontrollpunkter ble vurdert og karaktersatt. Kriteriene som inngikk i vurderingen var blant annet: kvalitet og finish på produktene, lager, produksjonsutstyr, HMS, intern kvalitetskontroll og kvalitetssystem.

Stolt mottakelse:

Daglig Leder i NOBI, Espen Mikalsen, tok stolt imot overrekkelsen under Basals generalforsamling: 

«Nobi har jobbet godt de siste årene med å kontinuerlig forbedre våre produkter ut i markedet. Vi har innført Lean som arbeidsmetodikk og vi opplever at det har gitt resultater. Som et synlig bevis på dette fikk vi prisen «beste produksjonsbedrift i Basal 2022″.

 

«Det gjør meg både glad og stolt at vi fikk denne prisen i en tøff konkurranse mot andre flinke produsenter. Jeg vil takke alle våre ansatte for den gode innsats og ære de legger ned i sitt arbeide for bedriften». 

Hvorfor velge betongprodukter til VA?

Å velge riktig materiale til prosjekt kan være utfordrende. Økonomiske rammer, investeringer, drift og vedlikehold skal vektlegges. For at vann og avløpsnettet skal oppnå en tilstrekkelig levetid vil ofte betongprodukter vann og avløp være høyst aktuelt. 

Bli bedre kjent med våre kommunalvarer som inngår i fremtidens rør- og kumløsninger:

NOBI Basal Briljant - perfekt kum - renneløpskum spesialtilpasset

Våre produkter

Skroll til toppen