Peter skal selge kvalitetsrenner over hele landet

Peter Brox Bøe - NOBI

Peter skal selge kvalitetsrenner over hele landet

Etter oppvekst i det store utland, deriblant London, Stockholm og Washington D.C landet Peter på Askøy og Bergen. Som 27-åring er han nå klar for å selge verdensledende drensrenner fra Hauraton til hele det norske markedet.

– Hvem er Peter?
Oppveksten i det store utland har på mange måter vært en utfordring, men også utslagsgivende for den personen jeg er i dag. Det har nok gitt meg en bredere kulturforståelse og en tilpasningsevne som ofte kommer godt med.

Som person er jeg nok som mange andre glad i idrett og aktivitet. Jeg har studert ved Handelshøyskolen BI i Bergen, og stortrivdes der. Ved siden av studier jobbet jeg som driftstekniker ved MOWI sitt stamfiskanlegg på Askøy utenfor Bergen. Dette ga meg praktiske erfaringer som jeg nyter godt av den dag i dag. En tung, men givende kombinasjon av studier og arbeid.

– Tanker om bransjen og drensrenner som produkt?
Mitt førsteinntrykk av bransjen kan oppsummeres med ett ord: «Læringskurve». For meg var alt nytt, og jeg så at jeg hadde mye å ta innover meg. Jeg lærte raskt hvor viktig effektiv drenering er for robustheten til norsk infrastruktur.

Produktene i segmentet må derfor oppfylle strenge krav til kvalitet og holdbarhet. Hauraton er kjent for nettopp dette. Produktene er laget for å tåle krevende forhold, og et vidt spekter av områder. Dette gjør dem til et godt valg sett med norske øyne. Hauratons drensrenner kommer i ulike materialer og utførelser, noe som gjør dem anvendelige i flere typer prosjekter, fra private hager til store, offentlige infrastrukturprosjekter.

– Hvilken umiddelbare mål har du hatt for den første tiden i rollen?
Min første tid i rollen har vært preget av å gjøre seg kjent med bransjen, kolleger, kunder for å bygge gode profesjonelle relasjoner. Og ikke minst gjøre seg kjent med den store produktporteføljen som både NOBI og HAURATON sitter på. I denne prosessen har det vært viktig for meg å feilsøke litt underveis, for å prøve å finne områder for egen kompetanseutvikling. 

– Hva er din visjon for Hauraton i det norske markedet på lang sikt?
Min visjon for Hauraton er at merkevaren skal være synonymt med kvalitet, kompetanse og brukervennlighet, slik det også er i land hvor Hauraton har stor tilstedeværelse. Vårt mål er å bli førstevalget til alle planleggende og utførende aktører over hele landet. Det er bare å slå på tråden, vi er klar å bistå ditt prosjekt med solide løsninger.

Fornøyd mentor:

Tidligere daglig leder for Hauraton Norge AS, Svein-Magne Sørbø, som NOBI Bergen har hatt et utstrakt samarbeid med i mange år for salg av Hauraton Drensrenner. Han ser lyst på fremtiden til Hauraton i det norske markedet:

– Etter mer enn 30 år som representant/importør av Hauraton GmbH. fra Tyskland sine dreneringssystemer, er det med stor «godfølelse» vi nå overlater agenturet for Norge til NOBI AS.

Peter og Svein-Magne - Hauraton NOBI
NOBI har siden 2015 opparbeidet seg en ekspertise på Hauratons produkter som er imponerende. De er nå en av landets største leverandører i dette segmentet, og ved overtakelsen av importørstatusen, vil NOBI AS nå ha alle muligheter til å ta enda større markedsandeler. At NOBI mener alvor med dette, viser den umiddelbare ansettelsen av Peter som hovedansvarlig for markedsføring- og teknisk kunderådgiver for Hauraton sine løsninger.
Svein-Magne portrett
Svein-Magne Sørbø
Tidl. Daglig leder, Hauraton Norge

5 RASKE MED PETER:

– Hvilken matrett kunne du spist hver dag resten av livet?
Boeuf Bourguignon.

– Hvis du kunne hatt en superkraft, hva ville det vært og hvorfor?
Teleportere. Kunne reist hvor jeg ville når jeg ville. Spart mye tid. Hadde derimot sikkert ikke fått inn 10,000 steg, så et par kilo ekstra må man regne med.

– Hvilken sang får deg alltid i godt humør?
En hvilken som helst earth, wind and fire sang. Skylder på min far som ikke klarte å spille noe annet enn discomusikk da jeg var yngre. 

– Har du en favorittfilm?
Jeg har mange! Men akkurat i dag sier jeg «De urørlige».

– Hva er ditt skjulte talent?
Slår alltid Google sin estimerte ankomsttid.

Våre produkter

Skroll til toppen