Cecilie skal løfte HR- og lønnsarbeidet i NOBI Konsern

Cecilie Willard - NOBI

Cecilie skal løfte HR- og lønnsarbeidet i NOBI Konsern

Selv om Cecilie i utgangs punktet ikke var på utkikk etter ny jobb, ble hun raskt solgt på stillingen som ny HR- og lønnsansvarlig. Nå bretter hun opp ermene for å løfte en rekke HR-prosesser, samtidig som hun har tydelig visjon for hvordan bedriftskulturen og verdier skal bli på lang sikt i NOBI.

– Hvem er Cecilie?
Jeg er utdannet siviløkonom fra NHH med en solid bakgrunn som kanskje ikke alltid er så glamorøs som den høres ut. Jeg tilbrakte 11 år med revisjon hos KPMG før jeg hoppet over til den litt mer spennende verdenen av lønn og HR i finansierings selskapet Brage Finans.

På hjemmebane er jeg et engasjert familiemenneske. Jeg er gift med barndoms kjæresten, og er en stolt mamma til fantastiske jenter på henholdsvis 18 og 15 år. De holder meg på tærne og gir meg uendelig med glede og utfordringer. På fritiden finner jeg stor glede i å tilbringe tid med venner og familien min. Venner kaller meg gjerne «vertinnen» på grunn av min lidenskap for å arrangere sosiale sammenkomster og være vertinne når det trengs. Og i hverdagen liker jeg veldig godt å være ute i naturen. Enten det er ved sjøen eller på fjellet, om det er vår eller høst, det å tilbringe tid ute gir meg masse energi.

Så ja, det er meg i et nøtteskall – en blanding av profesjonell og personlig, med en dose eventyrlyst og glede for livet.

– Hva motiverte deg til å ta denne stillingen hos oss
Jeg var egentlig ikke på jakt etter ny jobb. Så dukket denne stillingen opp i mitt «nabolag på Askøy», og jeg klarte ikke få den ut av hodet. Jeg følte at stillingen var skrevet til meg, og da måtte jeg bare søke. Etter et hyggelig intervju med Espen og Anne-Marie var jeg «solgt».

– Kjente du til NOBI fra før?
Jeg kjente lite til NOBI før jeg søkte stilling her. Jeg hadde sett reklame for NOBI Julecup, og hadde selvfølgelig sett de store transportbilene kjøre over Askøy.

Nå, etter å ha blitt bedre kjent med selskapet, er inntrykket mitt svært positivt. Jeg ser at NOBI er en ledende aktør innen sitt felt, med dedikerte og profesjonelle ansatte. Selskapet verdsetter innovasjon, bærekraft og ansattes trivsel, og det er nettopp disse verdiene som gjør meg entusiastisk for å være en del av teamet.

– Hvilken umiddelbare mål har du for den første tiden?
Den første tiden som ny HR- og lønnsansvarlig i NOBI ønsker jeg å bruke på å bli godt kjent med kollegaer, forstå deres arbeidsprosesser og bygge gode relasjoner. Å bli kjent med selskapet og ansatte er avgjørende for et godt og effektivt samarbeid.

Jeg vil også bruke tid på å sette meg grundig inn i de nåværende HR- og lønnssystemene, samt prosedyrene som selskapet har. Det å ha en fullstendig forståelse av hvordan ting fungerer i dag er viktig før jeg foreslår eller iverksetter endringer. Videre ønsker jeg å forbedre kommunikasjonen mellom selskapets ledelse og de ansatte. Dette inkluderer å utvikle tydelige informasjonskanaler slik at alle er oppdatert på hva som rører seg i selskapet.

– Hva er din visjon for NOBIs kultur og verdier på lang sikt?
NOBIs visjon om å være best i markedet gjennom samarbeid, kunnskap, kvalitet og service samsvarer med min visjon for HR.

Jeg ønsker å bygge en kultur som fremmer åpenhet, respekt og samarbeid på tvers av avdelinger og nivåer, en kultur som verdsetter kontinuerlig læring og fremmer innovasjon, samtidig som vi opprettholder høy kvalitet og nøyaktighet. Denne kulturen vil ikke bare oppfylle NOBIs visjon, men også skape et engasjerende og dynamisk arbeidsmiljø.

Cecilie er en viktig brikke i Nobi sin stabsfunksjon. Hun er en super kollega på alle måter; positiv, humørfylt, lyttende, gjennomtenkt, tar utfordringer på strak arm og faglig dyktig.
Anne Marie Fauske Johansson
Økonomisjef

5 RASKE:

– Hvilken matrett kunne du spist hver dag resten av livet?
Kan jeg si italiensk mat? Da hadde jeg hatt mye godt å velge mellom! Blir så fort matlei, at kun en middag resten av livet hadde ikke gått.

– Hvis du kunne hatt en superkraft, hva ville det vært og hvorfor?
Det å kunne helbrede seg selv og andre – ingen flere forkjølelser eller skader, bare god helse for alle.

– Hvilken sang får deg alltid i godt humør?
«One Way or Another» av One Direction – volumet skrus kraftig opp hvis denne sangen dukker opp på radioen!

– Har du en favorittfilm?
BBC sin 1995 versjon av «Pride and Prejudice» med Colin Firth and Jennifer Ehle. En 6 timers miniserie-film som jeg kun har på dvd, og som tas frem hver gang jeg er syk.

– Hva er ditt skjulte talent?
Jeg kan bake ganske fine kaker. Nå trenger jeg ikke gjøre det så ofte, siden eldstedatteren min har tatt over den hobbyen, men jeg kan hvis jeg vil eller må!

Våre produkter

Skroll til toppen