Hvordan starte planlegging av uterom og hage

HVORDAN STARER JEG PLANLEGGING AV UTEROM OG HAGE?

singel_settelag

Dagene blir lysere, temperaturen stiger og våren er rett rundt hjørnet. Tiden for å planlegge årets prosjekter har aldri passet bedre! Det kan være vanskelig å forestille seg sluttresultatet uten å først kartlegge uteområdet. Man behøver ikke å være veldig teknisk, men en enkel skisse kommer en lang vei.

Et velgjennomført område vil ikke bare fungere som en arena for sosiale begivenheter, men også for avslapping.

KUNDECASE:

Les hvordan belegningsstein fra Askøy ga eneboligen på Hop et helt nytt uterom. Denne artikkelen har vært publisert i medier som VG, BT mm. Her fikk koronaen fart på steinleggingen! 

Utelukkende positivt for miljøet og utrolig praktisk for meg som kunde…

Det å legge belegningsstein var helt nytt for kunden da han først begynte, men gjennom NOBI fikk han svar på alt han lurte på. I artikkelen skryter han av hvor hjelpsomme og fleksible NOBI var å handle med. For kunden var nærhet et viktig stikkord i valg av steinprodusent. LES HELE ARTIKKELEN HER. 

Her er 3 ting du bør tenke på: 

  • Start med å ta opp mål, uansett hvor omfattende prosjekt du ser for deg.
  • Er det noen ufjernbare elementer som må tas i betraktning?
  • Hvordan er vindforhold, skygge og sol?

Uterommet har blitt viktigere for oss nordmenn når familie og venner skal samles. Et velgjennomført område vil ikke bare fungere som en arena for sosiale begivenheter, men også for avslapping. NOBIs oppgave er å gi deg denne muligheten, uavhengig av hvorvidt du engasjerer fagfolk eller tar jobben selv. Uterommet skal være en naturlig og funksjonell del av din bolig – til inspirasjon og varig glede!

INSPIRASJON

Image 1 of 10

FØLER DU DEG MOTIVERT?Videoen vår om hvordan du kan legge belegningssteinen din helt selv er blitt sett over 20.000 ganger. Se den her du også

Hvorfor bør du vurdere dine hageprodukter i betong?

Det viktigste er at produktene er miljøvennlige og krever minimalt med vedlikehold. Betong er mer miljøvennlig enn sine motparter i plast og tre, og er også kortreist fra vår fabrikk på Askøy. Det er heller ingen hemmelighet at betong trenger minimalt med vedlikehold. Ved kjøp av NOBI-produkter er du til enhver tid garantert kvalitet. Våre hageprodukter gjennomgår en omfattende kvalitetskontroll før de forlater fabrikken, noe som forsikrer en lang levetid.

SJEKK UT  NOEN AV VÅRE BESTSELGERE: 

Bruk fantasien og tenk hvordan farger, sammen med betong, kan skape et klassisk, tidløst og flott utseende. Velkommen til hyggelig handel i våre butikker ved Blomsterdalen og Voss, eller nettbutikken nobi.no.

Våre produkter

Skroll til toppen