NOBI Voss – Kvalitetsmerker på arbeidsklær, vernesko og verneutstyr

Kvalitetsmerker på arbeidsklær og verneutstyr:

I butikken vår på Voss er vi stolte samarbeidspartnere med kvalitetsmerker som Blåkläder, Helly Hansen og Skydda / Arbeidsko  når det gjelder arbeidsklær, vernesko og verneutstyr.

Stort sortiment av arbeidsklær på Voss:

I butikken på Voss har NOBI et stort utvalg av arbeidsklær, vernesko og verneutstyr. Her har vi valgt å satse på merker med attraktivt design som også er slitesterke og ikke minst funksjonelle med høy kvalitet og lang levetid- noe som gjør arbeidsklærne til mer bærekraftige plagg. 

Solvor Sylte har vært sentral i oppbyggingen av sortimentet for arbeidsklær og verneutstyr de siste årene. På Voss betjener hun- og resten av besetningen regionen med profiltrykk og arbeidsklær som varer: 

Arbeidsklær Voss Profiltrykk
Kvalitet betyr noe, de fleste jobber er utfordrende på en eller annen måte , mange har en tøff arbeidshverdag som krever mye, både av kroppen og arbeidsklærne.
Solvor Sylte
Kundebehandler Voss

Bygger om butikken:

Alle som driver bedrift i nærheten skal kunne få alt av profilert arbeidstøy og verneutstyr ved NOBI Voss, understreker Solvor.

– Nå er vi godt i gang med ombygging av butikken, og en stor del av plassen går til arbeidsklær. Vi er opptatt av at lokale bedrifter også skal kunne handle dette i nærområdet. 

Ny butikk, spennende nyheter og et godt utvalg av arbeidsklær og verneutstyr skal være klart til avdelingens tradisjonsrike «vårsal» i starten av mai. Les mer om arrangementet her.

Arbeidsklær Voss hos NOBI

Blåklæder:

I butikkutsalget på Voss har vi størst sortiment av Blåkläder, som igjen leverer sine produkter gjennom ett nøye antall utvalgte leverandører de satser på å ha ett tett og langsiktig samarbeid med, og vi er stolt over å være medlem i Blåkläderfamilien .

Blåkläder er unike på den måten at som eneste aktør i denne bransjen tilbyr livstidsgaranti på sømmene . I praksis betyr dette at klærne holder så høy kvalitet at de tredoble forsterkningssømmene ikke vil bli ødelagt før klærne er utslitt.

Blåkläder har nå også en storsatsing på vernesko, og har investert i egen skofabrikk for å bli en helt komplett leverandør.

Blåklæder arbeidsklær - NOBI Voss

Helly Hansen:

Vi har også ett nøye utvalgt sortiment av bekledning og arbeidssko fra Helly Hansen, som har holdt på siden 1877 da den norske kapteinen Helly Juell Hansen og hans kone begynte å lage bekledning og presenninger i oljelerret .

Helly Hansen var først ute med å lage en vanntett og ventilerende membran på klær, Helly Tech som ble lansert på 80 tallet.

Helly Hansen står for kvalitet og nyskapning både innen sportsbransjen og Promarkedet.

Arbeidsklær fra Helly Hansen - NOBI Voss

Skydda:

Fra Skydda henter vi bl.a hansker fra Guide og markedets mest slitesterke varselbukser fra Svenske L.Brador vi demonsterer ved hjelp av en stålbørste.

Skydda leverer også vernesko fra svenske Arbesko, som er ergonomiske  vernesko med duo dempesystem som bedriftshelsetjenesten og kiropraktere anbefaler.

Skydda består av en rekke anerkjente kvalitetsvaremerker for arbeidsklær og verneutstyr.

Komplett leverandør av arbeidsklær på Voss:

I butikken vår her på Voss har vi også en varmepresse der vi setter på logo på alle typer bekledning, og er behjelpelige med å designe din logo om ønskelig.

Vi tilbyr personlig service,  ingen oppgave er for stor eller liten, det vi ikke har skaffer vi på kort varsel.

Velkommen innom for en hyggelig handel!
NOBI Voss – Brynali 153, 5705 Voss

Solvor SylteKundebehandler992 03 461solvor.sylte@nobi.no

Kontaktskjema

Fortell oss mer om ditt prosjekt.
Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 64 MB.
    Gjerne legg ved tegning eller ytterligere prosjektbeskrivelser, slik at det blir lettere for oss å hjelpe deg med din henvendelse.

    Våre produkter

    Skroll til toppen