Betongringer – slik du har sett på «Tid for hage»

Betongringer fra NOBI gir et kreativt spillerom med mange mulige bruksområder.

Gi hagen en fin kontrast med et preg av rustikk! Noen bruksområder kan eksempelvis være sandkasse til minstemann, eller en særegen blomsterkasse som skiller hagen din ut i mengden. Benytt gjerne betongmaling i ønsket farge eller pussemidler for en glatt og fin overflate. Produktet får også et fint sluttresultatet i kombinasjon med diverse typer pyntestein.

Vestlandets tøffe klima blir heller ingen kamp for betongringene, og forblir der du plasserer dem. 

Se størrelser og pris til noen av våre betongringer i nettbutikken

Tid for hage: 

NOBI har ved flere anledninger levert våre egenproduserte betongringer til det velkjente programmet «Tid for hage». De har gjerne omtalt det som betongsylinder, betongrør mm., men vi kaller det enkelt og greit – betongringer. Dette er et produkt som i utgangspunkt brukes mer innen Vann & Avløp, men med et kreativt hode har de uendelige bruksområder i ditt uterom. Flere har benyttet dem som blomsterkasser, rundt trær m/pyntestein, sandkasse og listen fortsetter. 

betongringer

Her kan du se enkelte bilder fra når «Tid for hage» besøkte en familie like utenfor Bergen. Her har serieskaperne pusset yttersiden av ringen, og brukt dem både til blomsterkasse og sandkasse. Det flotte med f.eks. sandkassen er at når barnet blir eldre, kan du enkelte gjøre den om til en blomsterkasse eller lignende.
SE FAMILIENS REAKSJON OG MER BILDER HER

 

Nobi er med for andre gang: 

Nå har nettopp sesong 3 av «Tid for hage» startet opp, og vi merker allerede flere kunder som etterspør betongringer etter å ha sett episode nummer 2. Her fikk en heldig familie i kjent stil et flott oppusset uterom. Her ble det også brukt betongringer, men denne gangen malt med svart betongmaling.
LES MER OM TOTALFORVANDLINGEN AV FAMILIENS UTEROM HER.

 

NOBI er med for tredje gang:

Kjersti Bergersen og gjengen fra «Tid for hage» fikk atter en gang bruk for NOBI sine produkter under et svært omfattende prosjekt. Her var uteområdet i utgangspunktet en «steinørken», men ble fort forvandlet til en drømmehage for familien. LES ARTIKKELEN HER

 

Du kan se «Tid for hage» Søndager, klokken 20:00 – eller strøm dem på TV2 SUMO

 

Kortreiste produkter:

NOBI er eneste produsent av hageprodukter i Vestland Fylke innen betongsegmentet. Faktisk kommer produktene våre rett fra vår fabrikk på Askøy, like utenfor Bergen. Mange aktører mottar sine produkter fra Østlandet og Utland, noe som gir et betydelig høyere miljøavtrykk. Vår nærhet til markedet gir derimot kortreiste produkter med miljøgevinst. Det er verdt å tenke på. NOBI er miljøsertifisert og tilfredsstiller kravene i NS-EN ISO 14001.

Kvalitet:

For å lage god betong er vi avhengig av de beste råvarene. Derfor bruker NOBI en spesiell sort morenesand som er regnet som den beste i markedet. Vår lange erfaring, høyt kvalifisert personell, sammen med den gode betongen, gjør oss til en solid og sikker leverandør. Vår kunder skal til enhver tid være garantert kvalitet. Vi gjennomgår derfor omfattende kvalitetskontroll før våre produkter forlater fabrikken.

Våre produkter

Skroll til toppen