Hagekatalog 2021

NOBI Hagekatalog 2021 – i år er det hagen som gjelder!

Sommeren nærmer seg med stormskritt. NOBI har alt du trenger for å realisere utedrømmen! Finn tips, råd og inspirasjon i vår helt nye hagekatalog. 

Se hagekatalogen i PDF-versjon her

hagekatalog

 

FØLER DU DEG MOTIVERT? – Videoen vår om hvordan du kan legge belegningssteinen din helt selv er blitt sett over 20.000 ganger. Se den her du også

Kortreiste produkter: 

NOBI så dagens lys i 1934. Siden har vi vært med å bygge Vestlandet. Vårt primære nedslagsfelt har hovedsakelig vært Bergen og omegn, ettersom vår fabrikk holder til på Askøy. I senere tid har vi i tillegg fått lokaler ved Bergen og Voss. Vi er også eneste produsent av hageprodukter i Vestland Fylke innen betongsegmentet. Mange aktører mottar sine produkter fra Østlandet og Utland, noe som gir et betydelig høyere miljøavtrykk. Vår nærhet til markedet gir derimot kortreiste produkter med miljøgevinst. NOBI er miljøsertifisert og tilfredsstiller kravene i NS-EN ISO 14001.

Kvalitet: 

For å lage god betong er vi avhengig av de beste råvarene. Derfor bruker NOBI en spesiell sort morenesand som er regnet som den beste i markedet. Vår lange erfaring, høyt kvalifisert personell, sammen med den gode betongen, gjør oss til en solid og sikker leverandør. Vår kunder skal til enhver tid være garantert kvalitet. Vi gjennomgår derfor omfattende kvalitetskontroll før våre produkter forlater fabrikken. 

Kontakt: 

Vi hjelper deg å komme i gang. Gjerne bruk oss aktivt under planlegging og byggeprosessen! 

Butikk Bergen: Lønningsflaten 25.
Butikk Voss: Voss Handelspark, Brynalii 153.

Du kan også hente varer på fabrikk Askøy. Vi tilbyr levering m/u kran. 

Våre produkter

Skroll til toppen