Fotskraperist i prefabrikkert kum – En effektiv og rimelig løsning

Fotskraperist løser problemer med skitt, grus, glatte fliser etc. Produktet er spesielt godt egnet til inngangspartier ved offentlige bygg, flyplasser og kontorbygninger.

fotskraper header

Effektivt og rimelig:

En ferdig produsert fotskrapekum med rist er en rimelig og effektiv løsning istedenfor å foreta støp, forskaling og legge rist selv. Ved å benytte vår ferdigstøpte alternativ, vil du få store besparelser ettersom arbeidet blir langt mindre tidkrevende. Gjennom vår løsning kan du faktisk fortsette arbeidet umiddelbart etter at kummen er satt ned. Dermed kan du effektivt planlegge arbeidet i forkant, og du vil samtidig få den beste kvaliteten på både rist og kum. 

Proffkatalog – Fotskraperist i prefab kumPristilbudLast ned FDV

produktbilde fotskraper

Standard- men samtidig fleksibel:

Vi produserer fotskraperne på 1x1m og 1×0,5m. Fordelen med vår løsning er at du enkelt kan tilpasse den etter standard. Ved å kombinere flere fotskrapere, kan du sømløst oppnå et større spenn til å dekke ønsket område. Eksempelvis kan flere fotskrapekummer settes sammen til å dekke 4×2 meter, eller annet mål. Vi har en innstøpt vinkel som forsikrer en sømløs overgang, og du vil dermed ikke få noen synlig betong på overflaten.

Tegninger:   Fotskraperist 1015×515Fotskraperist 1015×1015

scandic fotskraper

Krav til publikumsbygninger:

For å sikre universell utforming har Norges Blindeforbund utarbeidet en rekke krav for publikumsbygninger. Dette vil da være optimale løsninger som fungerer godt for alle, også eldre, blinde og svaksynte. Maskestørrelsen til våre rister oppfyller disse kravene. Vår standard er 10x20mm, men vi kan også bestille 10x30mm maskevidde.

Bruk & plassering:  

Bruk av fotskraperister og matter ved inngangsdøra er helt avgjørende for å lette renholdet og beskytte gulvbelegg innendørs. Ristene må plasseres slik at de virkelig blir brukt. Med det mener vi at størrelsen bør være såpass stor at man ved normal skrittlengde er nødt til å trå på dem med begge føttene. Videre anbefaler vi ganglengde på 2 meter foran dører med mye trafikk. Ristene legges på plan med øvrig belegg i inngangssonen.

fotskrape børste

Kortreist og lokalproduserte løsninger som dette er både rimelig og effektivt. Derfor mener vi at våre fotskrapekummer m/rist er det desidert beste alternativet i markedet. Virker dette som noe for ditt prosjekt? Ta kontakt med noen av våre dyktige kundebehandlere for en uforpliktende prat. 

Kontakt byggevarer: 

Mathias IgelstrømAvdelingsleder Byggevarer928 41 777mathias@nobi.no
Martin Knudsen HeimnesKundebehandler457 29 542mkh@nobi.no
Peter Brox BøeProsjektkoordinator drensrenner405 19 809peter.boe@nobi.no

Våre produkter

Skroll til toppen