Toppmeny

Stor parkstein

NOBI / Hage- og parkprodukter / Belegningsstein / Stor Parkstein

Stor Parkstein:

Den enkle formen på Stor Parkstein gir et minimalistisk uttrykk som fremhever elementer i området. Den er også utmerket å kombinere med annen type belegningsstein og heller for et variert og spennende uttrykk.
 
 
FØLER DU DEG MOTIVERT? – Videoen vår om hvordan du kan legge belegningssteinen din helt selv er blitt sett over 20.000 ganger. Se den her du også

Spesifikasjoner og levering – Stor parkstein: 

NOBI kan tilby og organisere transport. Stor parkstein leveres i hele paller à 6,72m²/336 stk, vekt 900 kg. Mål 20x10x6cm. MERK: Ved kjøp i butikk kan du selv plukke ønsket antall. En pall veier ca. 1090 kg. Ta kontakt med noen av våre dyktige kundebehandlere for mer informasjon, eller bestill i nettbutikken. 

Alexander Grimstad Kundebehandler, Bergen 459 74 060 alexander.grimstad@nobi.no
Mathias Igelstrøm Kundebehandler, Bergen 928 41 777 mathias@nobi.no
  • Størrelsen på 10×20 gjør at man får rette kanter uansett mønster.
  • Parksteinen har en markert fastkant på toppen som fremhever linjene i steinen – noe som gir et stilrent uttrykk.
  • Bruk kreativiteten og lag eget mønster til ditt uterom!

Størrelse og vekt

Størrelse: 10x20x6cm
6,72m2 / 900kg pr pall

Virket dette som noe for ditt prosjekt? Benytt skjemaet for et uforpliktende pristilbud eller andre generelle spørsmål. Vi hjelper deg gjerne med smarte og kostnadseffektive løsninger. 

Hvorfor bør du vurdere dine hageprodukter i betong?

Det viktigste er at produktene er miljøvennlige og krever minimalt med vedlikehold. Betong er mer miljøvennlig enn sine motparter i plast og tre, og er også kortreist fra vår fabrikk på Askøy. Det er heller ingen hemmelighet at betong trenger minimalt med vedlikehold. Ved kjøp av NOBI-produkter er du til enhver tid garantert kvalitet. Våre hageprodukter gjennomgår en omfattende kvalitetskontroll før de forlater fabrikken, noe som forsikrer en lang levetid.

Kortreiste produkter: 

NOBI så dagens lys i 1934. Siden har vi vært med å bygge Vestlandet. Vårt primære nedslagsfelt har hovedsakelig vært Bergen og omegn, ettersom vår fabrikk holder til på Askøy. I senere tid har vi i tillegg fått lokaler ved Bergen og Voss. Vi er også eneste produsent av hageprodukter i Vestland Fylke innen betongsegmentet. Mange aktører mottar sine produkter fra Østlandet og Utland, noe som gir et betydelig høyere miljøavtrykk. Vår nærhet til markedet gir derimot kortreiste produkter med miljøgevinst. NOBI er miljøsertifisert og tilfredsstiller kravene i NS-EN ISO 14001.

Kvalitet: 

For å lage god betong er vi avhengig av de beste råvarene. Derfor bruker NOBI en spesiell sort morenesand som er regnet som den beste i markedet. Vår lange erfaring, høyt kvalifisert personell, sammen med den gode betongen, gjør oss til en solid og sikker leverandør. Vår kunder skal til enhver tid være garantert kvalitet. Vi gjennomgår derfor omfattende kvalitetskontroll før våre produkter forlater fabrikken.

Om Nobi: 

Vi er et ledende betong- og industrikonsern på vestlandet. Vi produserer produkter og leverer tjenester i våre nærområder innenfor disse virksomhetsområdene: Vann og avløp, Bygg og anlegg, Samferdsel, Ferdigbetong og Sandtak, i tillegg til Hage, Park- og Gate. Ta kontakt dersom du har noen spørsmål, og vi hjelper deg gjerne! Velkommen til hyggelig handel i våre butikker Bergen og Voss

Utvikling og hosting: Senson AS