Stor parkstein

Stor parkstein NOBI belegningsstein
 

Stor parkstein: 

Stor Parkstein passer godt inn i moderne miljø og som dekke for nærings- og industribygg. Her får du et kostnadseffektivt dekke av belegningsstein med et minimalistisk uttrykk som fremhever elementer i området. Stor parkstein er utmerket å kombinere med annen type belegningsstein og heller for et variert og spennende uterom. Vi tilbyr stor parkstein i fargene grå og koks
 

Belegningsstein fra NOBI:

NOBI tilbyr kjøresterk og kvalitetssikret belegningsstein til både proff og privat. Steinen er lokalprodusert fra vår fabrikk på Askøy, rett utenfor Bergen. Våre kortreiste produkter har vært gjennom omfattende kvalitetskontroll, slik at du som kunde til enhver tid er garantert kvalitet. Spar både miljø og kostnader ved å kutte ut fordyrende mellomledd – hos oss handler du direkte med produsent.

Proffkatalog – NOBI Belegningsstein:

Proffkatalog - NOBI Belegningsstein

Belegningsstein fra nobi

Mathias IgelstrømAvdelingsleder Byggevarer928 41 777mathias@nobi.no
Alexander GrimstadKundebehandler459 74 060ag@nobi.no
Martin Knudsen HeimnesKundebehandler457 29 542mkh@nobi.no

Spesifikasjoner og levering: 

NOBI kan tilby og organisere transport. Stor parkstein leveres i hele paller à 6,72m²/336 stk, vekt 900 kg. Mål 20x10x6cm. MERK: Ved kjøp i butikk kan du selv plukke ønsket antall. En pall veier ca. 1090 kg. Ta kontakt med noen av våre dyktige kundebehandlere for mer informasjon, eller bestill i nettbutikken. 

Proffkatalog – BelegningssteinPristilbudNettbutikk – Belegningsstein

NOBI leverer primært til Vestland, men kan også levere til større prosjekter i hele Norge. Vi er konkurransedyktig på pris, så ta gjerne kontakt for et uforpliktende tilbud. Spørsmål kan rettes til en av våre dyktige kundebehandlere som gjerne hjelper deg med din henvendelse.

Mathias IgelstrømAvdelingsleder Byggevarer928 41 777mathias@nobi.no
Alexander GrimstadKundebehandler459 74 060ag@nobi.no
Martin Knudsen HeimnesKundebehandler457 29 542mkh@nobi.no

Fordeler med Stor Parkstein: 

Størrelsen på 10×20 gjør at man får rette kanter uansett mønster. Parksteinen har en markert fastkant på toppen som fremhever linjene i steinen – noe som gir et stilrent uttrykk. Bruk kreativiteten og lag eget mønster til ditt uterom!

FØLER DU DEG MOTIVERT? – Videoen vår om hvordan du kan legge belegningssteinen din helt selv er blitt sett over 20.000 ganger. Se den her du også


Hage- og parkprodukter: 

Byggevarer i betong er kortreist og lokalprodusert ved vår fabrikk på Askøy, rett utenfor Bergen. Vi har også et stort utvalg av innkjøpte byggevarer til hage, park og gate fra solide og anerkjente leverandører i proffmarkedet.

proffkatalog byggevarer til hage, park og gate NOBI

Proffkatalog – Byggevarer til hage, park og gate (PDF) Hagekatalog 2021 (PDF)

NOBI leverer primært til Vestland, men kan også levere til større prosjekter i hele Norge. Vi er sertifisert av tredjeparter når det kommer til miljø, produksjon og kvalitet. På den måten kan du stole på NOBI som en leveringsdyktig samarbeidspartner til ditt prosjekt. 


Virket dette som noe for ditt prosjekt? Benytt skjemaet for et uforpliktende pristilbud eller andre generelle spørsmål. Vi hjelper deg gjerne med smarte og kostnadseffektive løsninger. 

Fortell oss mer om ditt prosjekt.
Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 64 MB.
  Gjerne legg ved tegning eller ytterligere prosjektbeskrivelser, slik at det blir lettere for oss å hjelpe deg med din henvendelse.

  Hvorfor bør du vurdere dine hageprodukter i betong?

  Det viktigste er at produktene er miljøvennlige og krever minimalt med vedlikehold. Betong er mer miljøvennlig enn sine motparter i plast og tre, og er også kortreist fra vår fabrikk på Askøy. Det er heller ingen hemmelighet at betong trenger minimalt med vedlikehold. Ved kjøp av NOBI-produkter er du til enhver tid garantert kvalitet. Våre hageprodukter gjennomgår en omfattende kvalitetskontroll før de forlater fabrikken, noe som forsikrer en lang levetid.

  Kortreiste produkter: 

  NOBI så dagens lys i 1934. Siden har vi vært med å bygge Vestlandet. Vårt primære nedslagsfelt har hovedsakelig vært Bergen og omegn, ettersom vår fabrikk holder til på Askøy. I senere tid har vi i tillegg fått lokaler ved Bergen og Voss. Vi er også eneste produsent av hageprodukter i Vestland Fylke innen betongsegmentet. Mange aktører mottar sine produkter fra Østlandet og Utland, noe som gir et betydelig høyere miljøavtrykk. Vår nærhet til markedet gir derimot kortreiste produkter med miljøgevinst. NOBI er miljøsertifisert og tilfredsstiller kravene i NS-EN ISO 14001.

  Kvalitet: 

  For å lage god betong er vi avhengig av de beste råvarene. Derfor bruker NOBI en spesiell sort morenesand som er regnet som den beste i markedet. Vår lange erfaring, høyt kvalifisert personell, sammen med den gode betongen, gjør oss til en solid og sikker leverandør. Vår kunder skal til enhver tid være garantert kvalitet. Vi gjennomgår derfor omfattende kvalitetskontroll før våre produkter forlater fabrikken.

  Om Nobi: 

  Vi er et ledende betong- og industrikonsern på vestlandet. Vi produserer produkter og leverer tjenester i våre nærområder innenfor disse virksomhetsområdene: Vann og avløp, Bygg og anlegg, Samferdsel, Ferdigbetong og Sandtak, i tillegg til Hage, Park- og Gate. Ta kontakt dersom du har noen spørsmål, og vi hjelper deg gjerne! Velkommen til hyggelig handel i våre butikker Bergen og Voss


  Våre produkter

  Handlekurv