Kostnadseffektiv skreddersøm: Prefabrikkerte betongelementer fra NOBI

NOBI Kostnadseffektiv skreddersøm av prefabrikkerte betongelementer

Kostnadseffektiv skreddersøm:

Vi har over 54000 km riks- og fylkesveger i Norge, og det er uten å en gang betrakte kommunale og private veier. Landets byggprosjekter skal i tillegg gjennomføres på kortere tid- og smalere anleggsområder. Felles for all vår infrastruktur, er at det må etableres, vedlikeholdes eller legges om helt uten omfattende avvikling i trafikken eller forsinkelser. 

NOBI tilbyr millimeterpresisjon, logistikkfordeler og sikker fremdrift til ditt prosjekt. Våre prefabrikkerte betongelementer er samfunnskritiske løsninger som tilfredsstiller strenge krav til kvalitet, estetikk og kortest mulig avbrudd.

Fremtidens bygg og infrastruktur krever solide løsninger.

Vi leverer samfunnskritiske betongløsninger med kvalitet for generasjoner.

KONTAKT OSS:

Vi hjelper deg gjerne med ditt prosjekt.
Klikk her

Standard - men fleksibelt:

Betongelementer fra NOBI kombinerer beste praksis med dine unike spesifikasjoner. Våre prefabrikkerte standardløsninger har høy fleksibilitet ift. dimensjonering og tilpasninger. Hos NOBI får du stedlig tilpasning av betongprodukt – levert direkte fra fabrikk.

NOBI kan tilby prosjektering, produksjon, levering og montering av prefab betongelementer til VA, Bygg og Samferdsel

For steder som ville behøvd tidkrevende og komplisert forskaling har vi benyttet betongelementer fra NOBI. At vi får elementer direkte levert er svært gunstig for prosjektgjennomførelsen.
Prefabrikkert betongelementer fra NOBI

Hvorfor velge prefabrikkerte betongelementer?

Som verdens mest brukte byggemateriale er betong svært allsidig; alt fra funksjonell bæreevne til ivaretakelse av arkitektonisk uttrykk. Selv om det finnes mange forskjellige typer betong, er det i grunn bare to forskjellige måter å gjøre jobben på; plasstøpte konstruksjoner eller prefabrikkerte betongelement.

NOBI tilbyr kostnadseffektiv skreddersøm av prefabrikkerte betongelement til bygg- og infrastrukturprosjekter. Les mer her:

NOBI Bergen

Betongelementer til bygg: "Ingen hylleløsninger"

Vi er tett på hele Vestlandet med prosjektering, produksjon og montering av betongelementer til bygg. NOBI Bergen har prosjekteringskontor med dyktige ingeniører, prosjektutviklere- og ledere. Produktene utvikles og leveres fra NOBI Voss. 

Gjennom samspill med vår kompetanse og tekniske ressurser skaper vi gode prosjekter i fellesskap. 

Betongelementer til Samferdsel:

NOBI produserer betongelementer til samferdsel og infrastruktur ved NOBI Askøy, rett utenfor Bergen. Våre standard produkter er for øvrig godt mottatt i markedet, men kan også imøtekomme ønskede spesifikasjoner fra kunder og byggherrer. 

Pålitelig dimensjonering for styrkenivå, fleksibel utforming og rask montering forsikrer god fremdrift og sunn risikostyring.

NOBI Samferdsel kostnadseffektiv skreddersøm av kulvert i betong
kostnadseffektiv skreddersøm betong NOBI

Spesialelementer til Vann og Avløp:

Skal det legges rør og kummer handler det om å tenke langsiktig. Løsningene skal vare i minst hundre år og tåle enorme belastninger. For å takle dagens- og morgendagens utfordringer innen vann og avløp – må man av og til tenke litt utenfor boksen.

Våre spesialprodukter er dimensjonert for fremtiden og imøtekommer gjeldende krav. NOBI tilbyr alt ifra skreddersydde trekkekummer til store firkantkummer (avbildet). Vår spesialavdeling tilbyr kjerneboring og stedlig tilpasning av produkter – levert kortreist fra våre fabrikker. 

Fortell oss hvordan vi kan bistå ditt prosjekt!

Betongløsninger fra NOBI kombinerer beste praksis med dine unike spesifikasjoner. Vi tilbyr kostnadseffektiv skreddersøm av prefabrikkerte standardløsninger med høy fleksibilitet ift. dimensjonering og tilpasninger. Del gjerne dine ideer med oss. Gjennom samspill med vår kompetanse og tekniske ressurser skaper vi gode prosjekter i fellesskap. 

Kontaktskjema

Fortell oss mer om ditt prosjekt.
Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 64 MB.
    Gjerne legg ved tegning eller ytterligere prosjektbeskrivelser, slik at det blir lettere for oss å hjelpe deg med din henvendelse.

    Våre produkter

    Skroll til toppen