Balkongelementer til Ulsmåg Borettslag

NOBI har vært svært tilpasningsdyktige til detaljer og bidratt i prosessen med egne, smarte og kostnadsbesparende løsninger – Prosjektleder, Berland Bygg.

Om prosjektet: 

Ulsmåg borettslag ved Nesttun består av 5 høyblokker, alt fra 6-8 etasjer. Her har Berland Bygg foretatt en total fornyelse og rehabilitering av fasade. NOBI skal totalt levere 308 balkongelementer til prosjektet, slik du ser avbildet over.

I prinsippet produseres ikke balkongelementene våre etter noen gitte standardmål. NOBI tilbyr nemlig balkongelementer i de fleste fasonger og utførelser, konstruert og tilpasset hvert enkelt prosjekt. I denne anledning er balkongelementene ekstraordinære grunnet den lave tykkelsen som har blitt søkt spesial dispensasjon på. Her kan du bl.a. se montasjeplan for et større innblikk i hvordan elementene ser ut. I tillegg har det blitt montert glassrekkverk på de nye balkongelementene. 

Prosjektleder i NOBI, Michael Skovhus Bech, påpeker at så langt har NOBI levert balkongelementer til 3 av 5 blokker. Leveranser til den fjerde blokken starter nå i uke 24. Fremdriften på prosjektet har gått over all forventning, og de ligger foran på prosjektet iht. levering av balkonger slik han har forstått. 

NOBI har vært en god samarbeidspartner underveis helt fra prosjekteringsfasen hvor de kom med gode råd og innspill til utforming og løsninger og helt fram til levering av de ferdige elementer. – Prosjektleder, Berland Bygg

 

– «Fornøyd med samarbeidet og oppfølgningen fra NOBI». 

Jørgen Pedersen, som er prosjektleder for Berland Bygg ved prosjektet på Nesttun er veldig fornøyd med samarbeidet og oppfølgningen til NOBI. 

Fra NOBI ble valgt som leverandør i forprosjektet har vi hatt et tett samarbeid med hhv. Kjetil Gulbrandsøy og etter hvert også Michael Skovhus Bech. NOBI har vært en god samarbeidspartner underveis helt fra prosjekteringsfasen hvor de kom med gode råd og innspill til utforming og løsninger og helt fram til levering av de ferdige elementer. NOBI har også vist seg svært tilpasningsdyktig til detaljer som ble valgt i forprosjektet, og har bidratt i prosessen med egne smarte og kostnadsbesparende løsninger. Etter forprosjektet og før elementene ble endelig spikret produserte NOBI opp et prøveelement og inviterte oss som totalentreprenør sammen med byggherre til fabrikkbesøk og befaring av elementet på fabrikken på Voss. Her ble vi svært godt mottatt. Byggherre var også svært imponert over mottakelsen på Voss.

Han påpeker videre at ved de 308 leveransene, har det kun vært smårusk ved et fåtall leveranser – men da har NOBI snudd seg rundt og fikset opp på strak arm. Prosjektet har så langt levert til avtalt tid og kostnad, og vi ser ikke at dette kan endre seg på noen måte ved de 2 siste blokkene. 

Gode relasjoner og godt samarbeid med leverandører i prosjekter er svært viktig for oss, her har vi kun gode erfaringer med NOBI i alle ledd. 

 

Om balkongelementer: 

NOBI kan levere balkonger i glatt utførelse med fall mot renne, fall i flere retninger, med innstøpt avløp og rør, eller med mønstret overflate. De konstruktive løsningene vil være ulik ut fra hvilken av disse utførelsene som blir valgt. Balkongens størrelse og øvrig konstruktivt system i bygget er også med på å påvirke hvilken løsning som velges. Vanlig måter å bære balkonger på er opplagt på egne vegger. Det kan også være et eget bæresystem for balkongene, uavhengig av selve bygget. Bæresystemet kan være søyler, konsollsøyler, rammer eller egne vegger.

LES MER OM BALKONGELEMENTER HER. 

 

Om Berland Bygg: 

Berland Bygg behersker alle entrepriseformer innen nybygg og rehabilitering. De utfører alle typer prosjekter for byggherre i offentlig sektor, næringslivet og privatmarkedet. Berland Bygg AS har egne produksjons- og kontorlokaler sentralt i Drotningsvik, Bergen vest.

Om NOBI: 

Vi er et ledende betong- og industrikonsern fra Vestlandet. NOBI produserer og leverer tjenester innen følgende virksomhetsområder: Vann og avløp, Bygg og anlegg, Samferdsel, Ferdigbetong og Sandtak, i tillegg til Byggevarer for Hage, Park- og Gate. Ta kontakt dersom du har noen spørsmål, og vi hjelper deg gjerne! 

NOBI hjelper deg med ditt neste prosjekt.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. 

Kjetil GulbrandsøyGruppeleder Salg 954 17 137kjetil.gulbrandsoy@nobi.no
Eilif RådmannsøyProsjektkoordinator / Salg407 69 924eilif.raadmannsoy@nobi.no
Michael Skovhus BechProsjektleder / Salg930 77 350michael.bech@nobi.no
Przemyslaw WilczynskiGruppeleder Prosjektering463 78 177przemyslaw.wilczynski@nobi.no
Inge Rune RasmussenProduksjonsleder Element Bygg992 07 619inge.rune.rasmussen@nobi.no
Sondre FlæteProduksjonsleder Hulldekke458 71 968sondre.flaete@nobi.no

Kategorier