Gangbanekulvert til TRYM Anlegg v/E6 Trondheim

Gangbanekulvert til TRYM Anlegg: 

Trym Anlegg er valgt av Statens Vegvesen til å bygge ny rampe for E6 ved Sluppen. NOBI står for kulvertene.

Sterkt foretrukket av STV:
Trym Anlegg ble foretrukket i sterk konkurranse med andre anerkjente tilbydere. Tildelingskriteriet var pris, og det er svært gledelig å registrere at Trym Anlegg hadde priset seg marginalt rimeligere enn de nest beste i konkurransen, påpeker entreprenørkonsernet i en pressemelding.

Kulverter fra NOBI Kontakt – Samferdsel

Kulvert fra NOBI: 
I denne anledning bestilte Trym en 5,5 meter lang gangbanekulvert fra NOBI til prosjektets første fase. Elementene ble fraktet med båt fra vår tilhørende dypvannskai mot Trøndelag, hvor videre 26 biler var i sving under frakt og montering.

«Elementene ble veldig flotte. Monteringen gikk godt og radig. Spesielt i forbindelse med HMS og etterdokumentasjon syntes jeg NOBI var virkelig proffe. Under befaring var også Statens Vegvesen svært imponert over resultatet», uttrykker prosjektkoordinator i Trym AS, Elisabeth T. Nielsen stolt.

– Nå håper vi også på tildeling av fase 2, og at det gode samarbeidet fortsetter videre, påpeker hun avslutningsvis. Det gjør vi i NOBI også, det har vært en stor fornøyelse å levere dette prosjektet sammen med Trym AS.


Ønsker du kulvert fra NOBI til ditt prosjekt?
Ta gjerne kontakt for mer informasjon eller et uforpliktende pristilbud.

Harald Lønning Prosjektleder element 911 09 170 harald.lonning@nobi.no
Espen Mikalsen Daglig leder 906 73 735 espen.mikalsen@nobi.no

Kontaktskjema

Fortell oss mer om ditt prosjekt.
Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 64 MB.
    Gjerne legg ved tegning eller ytterligere prosjektbeskrivelser, slik at det blir lettere for oss å hjelpe deg med din henvendelse.

     

    Kategorier

    Client

    Trym Anlegg